Ateizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pokusavas gebelsovim metodama da deklasiras ljude kojima umno nisi ni do kolena. Zalosno. I sto je najvaznije, tvoj tekst je kopiran i ovde "prilepljen". Znaci, nista tvoje, nista iz tvoje glave, vec ono sto ti je podmetnuto.:hahaha1::mazi:

ume covek da kopira na svim jezicima ali ne kapira ni na materinjem ...

ume covek da kopira na svim jezicima ali ne kapira ni na materinjem ...
Nije mi jasno kako neko ko nije procitao ni jednu jedinu stranicu nekog, bilo kog dela velikog i svetski uvazenog filozofa, ima moralne smelosti da negira ono sto je taj umni covek pisao i govorio, a da pri tome ne navede ni jedan protiv argument. I ne samo to, Ajnstajan je i naucnik svetskog glasa, a mi ovde uzimamo sebi za pravo da omalovazavamo njegova dostignuca i njegovo vidjenje sveta samo zato sto nije pobozan ili ne pripada mojoj religiji.

Nije mi jasno kako neko ko nije procitao ni jednu jedinu stranicu nekog, bilo kog dela velikog i svetski uvazenog filozofa, ima moralne smelosti da negira ono sto je taj umni covek pisao i govorio, a da pri tome ne navede ni jedan protiv argument. I ne samo to, Ajnstajan je i naucnik svetskog glasa, a mi ovde uzimamo sebi za pravo da omalovazavamo njegova dostignuca i njegovo vidjenje sveta samo zato sto nije pobozan ili ne pripada mojoj religiji.

Koji umni covjek?Marks?

Има тема на форумима које му дођу као гранате. Негде су то гејеви, овде је изгледа атеизам.

Мрзи ме сад да ишчитавам, него да се вратим мало на онај став да је религија (данас, у Србији) главна сметња знању, да релативитује његову вредност и слично. Да елаборирам мало, као ономад што је Назиф Гљива елаборирао Шерифа Коњевића.
Да би се то доказало Зази је качио неке линкове. Клипови са поповима шта га знам, и не занима ме много. То треба ваљда да је доказ која опасност прети од религије. Па има разних људи, зар не...
Знамо за оне који су алергични на воду. Не знам како живе, али знам да постоје. Стварно ретко. Хоћемо мало чешћи пример. Алергија на сунце. Има и тога. Неки не смеју ни да га виде, неки су осетљивији кад претерају. Шта то значи? Да ли значи да се не треба чварити. Па да. Да ли знати да је сунце сада опасније него раније? Дискутабилно. Да ли значи да свако треба да бежи од сунца? Наравно да не, кажу лекари и да је сунце здраво. Најзад, да ли значи да је сунце главни узрочник алергије? Ни случајно!
Негирати да је сунце главни узрочник алергије, а религија главна сметња знању, данас у Србији, је еквивалентно тврдњи да леопард има пеге, што рече Зази. Ко и даље сумња нека проба да се запосли "само" са факултетом, без везе...
Али ја не истачињем само чињенице. Не, ја се и борим. Ето, гушт ми је. Волим да ме патриоЈоте тапшу по нејаким пелћима. Чак и без тога, велико је уживање бити против испразности савременог западног света, која је осуђена на пропаст. Та "филозофија" која се своди на оно што се избаци ескрецијом телесних излучевина...

tema 'ateizam' postoji, doduše zaključana... ali ne vidim razlog, pored ovolikog spama na trenutnoj da uopšte postoji ova plagijat tragikomedija... dok ona čami čekajući bolje dane? ako je ispunila bonus, čemu služi ova?

tema 'ateizam' postoji, doduše zaključana... ali ne vidim razlog, pored ovolikog spama na trenutnoj da uopšte postoji ova plagijat tragikomedija... dok ona čami čekajući bolje dane? ako je ispunila bonus, čemu služi ova?

Svakako joj ti neces odredjivati vijek trajanja.
------------------------------------------------------------------

Sta je smisao zivota prema ateistima?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back