gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Poistovećuješ meditaciju i satanizam?![]()
Nije to najgluplje što je uradio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meditacija je takodje demonska disciplina.
Kao sto rekoh,sto nije od Boga,zna se odakle je.
Nadam se da je mlad...da ima vremena da naučiNije to najgluplje što je uradio.
Nemoj molim te o nečemu što ne znaš.Probaj pa mi onda pričaj,ne ponavljaj ono što su te naučili
Nadam se da je mlad...da ima vremena da nauči![]()
Znam.Slusao sam ispovijesti nekih ljudi koji su meditirali.Govorili su o "astralnim vodicima" itd....
Bavim se meditacijom,hoćeš reći da sam satanista?![]()
Pa konsultujes demone,kako bi ti to nazvao?

Piši još, molim te, mnogo je zabavno.

Pa konsultujes demone,kako bi ti to nazvao?
Piši još, molim te, mnogo je zabavno.
![]()

Pokusavas gebelsovim metodama da deklasiras ljude kojima umno nisi ni do kolena. Zalosno. I sto je najvaznije, tvoj tekst je kopiran i ovde "prilepljen". Znaci, nista tvoje, nista iz tvoje glave, vec ono sto ti je podmetnuto.![]()
Predrasude i neznanje su najbolji vodici u fanatizam
Kuda odluta ova tema![]()
Ismijavanje je strategija onih koji nemaju argumente.
Који је емпиријски доказ љубави?E,vidis ja osecam da ne postoji.I sta cemo sad?
Tvoj subjektivni dozivljaj ne moze biti dokaz,jer to nije empirijski proverljivo.
Nije mi jasno kako neko ko nije procitao ni jednu jedinu stranicu nekog, bilo kog dela velikog i svetski uvazenog filozofa, ima moralne smelosti da negira ono sto je taj umni covek pisao i govorio, a da pri tome ne navede ni jedan protiv argument. I ne samo to, Ajnstajan je i naucnik svetskog glasa, a mi ovde uzimamo sebi za pravo da omalovazavamo njegova dostignuca i njegovo vidjenje sveta samo zato sto nije pobozan ili ne pripada mojoj religiji.ume covek da kopira na svim jezicima ali ne kapira ni na materinjem ...
Nije mi jasno kako neko ko nije procitao ni jednu jedinu stranicu nekog, bilo kog dela velikog i svetski uvazenog filozofa, ima moralne smelosti da negira ono sto je taj umni covek pisao i govorio, a da pri tome ne navede ni jedan protiv argument. I ne samo to, Ajnstajan je i naucnik svetskog glasa, a mi ovde uzimamo sebi za pravo da omalovazavamo njegova dostignuca i njegovo vidjenje sveta samo zato sto nije pobozan ili ne pripada mojoj religiji.
Који је емпиријски доказ љубави?

tema 'ateizam' postoji, doduše zaključana... ali ne vidim razlog, pored ovolikog spama na trenutnoj da uopšte postoji ova plagijat tragikomedija... dok ona čami čekajući bolje dane? ako je ispunila bonus, čemu služi ova?
Svakako joj ti neces odredjivati vijek trajanja.
------------------------------------------------------------------
Sta je smisao zivota prema ateistima?
Svakako joj ti neces odredjivati vijek trajanja.
------------------------------------------------------------------
Sta je smisao zivota prema ateistima?