Ateizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ateizam je pogled na svet koji kaže da Bog ne postoji. Ateizam nije neki novi izum. Psalam 14:1, koji je napisao David oko 1000 godina pre Hrista, pominje ateizam – “Reče bezumnik u srcu svom: ̀nema Boga.’” Skorije statistike pokazuju da se povećava broj ljudi koji postaju ateisti, čak do 10% ljudi širom sveta se deklarišu kao pristalice ateizma. Zašto ima sve više i više ljudi koji postaju ateisti? Da li je ateizam zaista logična pozicija onako kako to ateisti tvrde?

zato sto ni mala deca vise ne veruju u bajke !

:hahaha:

nije to si nesto pobrkao... ili nisi citao uopste ili nisi citao do kraja!

znas....mozes ti meni davati tudji identitet ako ti je tako lakse podneti zivot gubitnika ...ono sto sam ja citala nije mi ispralo mozak jer ima jos mnogo toga sto mi treba nauciti dok sam na zemlji planeti ....a ti se lepi za sta god zelis ali bez dokaza mozes samo da preko tastature uterujes demone u neistomisljenike ...

znas....mozes ti meni davati tudji identitet ako ti je tako lakse podneti zivot gubitnika ...ono sto sam ja citala nije mi ispralo mozak jer ima jos mnogo toga sto mi treba nauciti dok sam na zemlji planeti ....a ti se lepi za sta god zelis ali bez dokaza mozes samo da preko tastature uterujes demone u neistomisljenike ...

izvini sto sam pisao u muskom rodu nisam video da si zensko :D
Izvini molim te...

Dobro, ja tebi ili bilo kom drugom ne branim da veruje u sta hoce, Bog je dao slobodnu volju, smao sam tu da skrenjem paznju, pa ti kako hoces.
Dok si na planeti zemlji? A na koju ides?

izvini sto sam pisao u muskom rodu nisam video da si zensko :D
Izvini molim te...

Dobro, ja tebi ili bilo kom drugom ne branim da veruje u sta hoce, Bog je dao slobodnu volju, smao sam tu da skrenjem paznju, pa ti kako hoces.
Dok si na planeti zemlji? A na koju ides?

vec me par puta nazivate satanom i pisete da sam neciji dupli nick a to nije lepo jer nemate dokaze ni za jedno ni za drugo ...

ako te tako uci taj tvoj bog onda ti izvini !
to se planeta tice ..trenutno jesam na ovoj a na koju cu kasnije ,nisam toliko inteligentna da mi se sad da do znanja ...za sve postoji svoje vreme ...sada treba samo uciti i uciti ....

vec me par puta nazivate satanom i pisete da sam neciji dupli nick a to nije lepo jer nemate dokaze ni za jedno ni za drugo ...

ako te tako uci taj tvoj bog onda ti izvini !
to se planeta tice ..trenutno jesam na ovoj a na koju cu kasnije ,nisam toliko inteligentna da mi se sad da do znanja ...za sve postoji svoje vreme ...sada treba samo uciti i uciti ....

ja ti rekao da si sotona? ovo da li si hungan ili ne ne znam... :neutral: ne kazem ti nista...

aaa hungi vam je boljka ...hahaha pa sta sam vam ja kriva sto vas covek obara argumentima da vas ni bog ne moze izvuci sa svih onih sedam belih andjela i andjelom osvetnikom pride ...

Pa videcemo lutko da li nas Bog ne moze izvuci :manikir:

Bolje raszmisljajte o tome ....ko ce vas izvuci na Dan Suda Bozijeg :lol:

Ni Djavo a ni Demoni nece to uspeti :lol:

Verujem, pisani dokaz: BIblija! Pisac: Bogomnadahnuti=Pokrenuti Duhom Bozijim

Neko nadahnut je pisao o slaganju ljudskih glava ispred vrata,o medvedu koji ubija decu zbog toga što se rugaju ćelavom proroku,o čoveku koji uhvati tri hiljade lisica,zapali im repove i pusti ih da tako jure po selu a potom uzme magareću čeljust pa vitla sa njom u krug i pobije tri iljade ljudi?I to je "nadahnuto"?Ma daaaaj :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back