http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8473590&postcount=1466
Ех, док ја спавам "са очима изван сваког зла" - ти пишеш ли пишеш...
Елем, знао сам од почетка да си мене "уфиксирао" - али тек сада разумем и зашто. Апсолутно си ме заменио са неким, тј. ти мислиш да сам баш ја творац креационистичких ставова и стога уопште до твог мозга не допире да сам ја само њих цитирао. Зато си
мене лично за оно што ја лично нисам изговорио већ безброј пута назвао лажовом са позамашном дозом горчине и мржње. Интересантно.
Имаш неки проблем у вези са вером, иначе као стварни научник никада не би траћио време на неког безименог верника-хришћанина и трудио се да га побијеш, осим навођењем научник доказа, и увредама. Очигледно је да твој циљ НИЈЕ само наука него још нешто, ти знаш, ја не знам. Имаш недвосмислену потребу да НАУКУ преименујеш у ВЕРУ...што је поприлично узалудан посао. Поготово ако своја научна сазнања и достигнућа "филујеш" још и цитатима Библије а науку вучеш у
догматизам.
Ја, рецимо,
теби ништа не верујем. И шта ћемо сад? Да скупљамо потписе - па ко више скупи ондаК је он у праву???
Уосталом, "еволутивни принципи" су једно - а Теорија еволуције нешто сасвим друго. За људе твога кова најбољи лек је ВРЕМЕ

... и када ти оно буде пружило довољно доказа о томе колико је наука као таква МАЛЕНА у односу на Творца... можда ћеш се сетити ове интернет расправе. А дотле, није лепо да ти мене опомињеш да ли кршим Божије заповести - има ко је за то "надлежан"!!!