Ateizam

атеисте одмах бановати :per:
lol.gif

Šta je priroda po definiciji?

http://sh.wikipedia.org/wiki/Priroda
Kad vec pitas, a mogao si i sam da izguglas. Sh'o?
Ponovicu: ne postoji ni najmanja shansa da me bilo ko ubedi u postojanje natprirodnog, i nekih sila koje nisu od prirode. Verujem da je zivot ciklican, da nase se nase telo raspada i materija od koje je ono sazdano prelazi u drugu formu koja je opet deo ciklicnog i prirodnog kruga nestajanja i nastajanja zivota. Najvise cemu bih se mogla nadati (kao utehu pred smrt), jeste da se mozda kao duse reinkarniramo - sto znaci da cu se mozda opet roditi kao puz ili komarac :lol: I to u najboljem slucaju :lol:

Ponovicu: ne postoji ni najmanja shansa da me bilo ko ubedi u postojanje natprirodnog, i nekih sila koje nisu od prirode. Verujem da je zivot ciklican, da nase se nase telo raspada i materija od koje je ono sazdano prelazi u drugu formu koja je opet deo ciklicnog i prirodnog kruga nestajanja i nastajanja zivota. Najvise cemu bih se mogla nadati (kao utehu pred smrt), jeste da se mozda kao duse reinkarniramo - sto znaci da cu se mozda opet roditi kao puz ili komarac :lol: I to u najboljem slucaju :lol:

skidam kapu.
moj covek.
zena
kakogod.
***** stereotipe

Izvod iz linka koji si postavila
"Priroda je sve što nas okružuje."
"Priroda je predmet naučnog proučavanja"

Pretpostavljam da bi to bila definicija prirode

:hahaha::hahaha::hahaha:Па добро, веруј у шта год хоћеш да ће се десити после твоје смрти - али то није разлог да сада и овде балавиш као пуж или зујиш, уједаш и пијеш крв као комарац... мислим, прерано се "уживљаваш" у "реинкарнацију"...:think:

Eremito... reinkarnaciju treba zasluziti, koliko sam ja upoznata, kao i raj. Tako da sto cinis za zivota, to ti se vrati sledecem krugu. Nov zivot dobijes samo ako zasluzis, pa i onda, onakav kakav zasluzis. I smrt ti je onakva kakvu zasluzis. To ja onako, iz rukava...sigurna sam samo u jedno - da cu umreti, da ce mi se telo raspasti i posluziti kao hrana za ostali zivit svet na zemlji. Sve ostalo je samo za utehu. Ti se tesis da ces, ako budes bio dobar - dakle vodi racuna :rtfm: - da zavrsis u raju kod nekog omnipotentnog cike sa bradom sto je zamahom prsta stvorio svet, a ja da cu svojim kako tako pristojnim bivstvovanjem na ovoj planeti mozda da ubodem drugi krug zivota kao komarac. Pa ti proceni cije su sanse vece :cao:

Poslednja izmena:
Čini mi se da su na Oxfordu napravili mali eksperiment tako da što su testirali IQ religioznih i nereligioznih studenata.Pretpostavi kakav je bio krajnji ishod.

Ovako to rade "omraženi" Englezi.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/london/7681914.stm

Alal im flomaster :worth:

Inace ovaj citat je fenomenalan :ok:

This campaign to put alternative slogans on London buses will make people think - and thinking is anathema to religion
Professor Richard Dawkins

Zanimljivo:confused:

Da su pravi hriscani i tolerantni ne bi im trebala grupa za vrsenje pritiska na vlast:roll:

Upravo sam nešto slično napisala na jednoj temi.U principu pokušavaju nametnu teokratsko uređenje narušavajući jednu od najpozitivnijih civilizacijskih tekovina sekularnost.Sećaš se mog komentara o čupkanju trave oko nekog manastira.Upravo bismo to radili i to samo u slučaju da imamo mnooogo sreće.Osim toga pojedinci se često koriste floskulom o prodiranju islama,a opasnost nam je zapravo nešto drugo odnosno ona nam je pred nosom

Eremito imaš temu na PDF prirodne nauke TE vs kreacionizam.Pokušaj tamo da postaviš ovaj video.Što se tiče WW2 odnosno Hitlera bilo bi dobro da pročitaš neku psihobiografiju o njemu.Uvidećeš da nema mnogo veze sa TE.Zapravo mnogo bolje ćeš shvatiti zašto je radio to što je radio.Da ponovim shvatićeš,ali normalno da ga nećeš opravdati.Inače odakle tebi da ateisti opravdavaju ove moralne nakaze pa oni su sramota za čitavo čovečanstvo da dodam sa sve Staljinom u paketu.

Back