Beogradski sindikat
Primećen član
- Poruka
- 633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ateista,i mislim da su religije lose jer odvajaju ljude jedne od drugih. Ionako smo se bezbroj puta uverili u istoriji da se najvise ratovalo zbog religije. Ja licno smatram da je to glupost nevidjena.
Da uvek su se vodili i uvek ce se voditi ratovi zbog vere. Tuzno ali istinito
Јесте, чак и пре било које религије ратови су вођени због религије.
Znaci priznajes da religije nije uvek bilo i da je ljudska izmisljotina?![]()
Некада треба ставити и прст на чело па размислити - нарочито ако је чело веће од 2 сантиметара:
09.11.2005
Vodeci svetski ateista, prof. Entoni Flu objavio da je postao religiozan
Profesor filozofije Dr Entoni Flu (Anthony Flew) (star 81 godinu), koji je do skoro smatran "ikonom" i "sampionom" ateizma, objavio je da je postao religiozan, sto je izazvalo pravi sok u ateistickim krugovima. Ateisti su potom izjavili da prof. Flu samo uzima u razmatranje mogucnost da Bog postoji, ali ih je on odmah demantovao i ponovio da "veruje u Boga".
. Flua.
81 godina... Mukica.![]()
Stvarno?Nema nam druge nego da i mi krenemo njegovim putem.Moramo da shvatimo koliko su naši ateistički životi besmisleni ,bedni i mizerni
Šta si Eremito hteo da postigneš sa ovim tekstom odnosno to što se neko na izmaku života konvertovao je dokaz za šta?
Какав је то бог који се крије и кога наука мора да раскринка?Ма да... сада је матор и излапео па не зна шта говори, је л' ???
Него, интересује ме стварно шта ћеш ти да радиш са собом ако у догледно време НАУКА ДОКАЖЕ постојање вишег интелигентног бића које ми зовемо Бог ???
Ма да... сада је матор и излапео па не зна шта говори, је л' ???
Него, интересује ме стварно шта ћеш ти да радиш са собом ако у догледно време НАУКА ДОКАЖЕ постојање вишег интелигентног бића које ми зовемо Бог ???
Само сам хтео да допуним "галерију атеиста" који на крају схвате да су ситна, минорна бића у рукама Господа... неки су поштени па то обзнане, а неки не...
Ja sam ateista,i mislim da su religije lose jer odvajaju ljude jedne od drugih. Ionako smo se bezbroj puta uverili u istoriji da se najvise ratovalo zbog religije. Ja licno smatram da je to glupost nevidjena.
Cesto se pogresno svrstavaju pod isti naziv i Ateisti i Agnostici.
Ateisti ne veruju u postojanje boga i bilo kakvih nadprirodnih sila.
Agnostici ne veruju ni jednog boga kakvog ga predstavljaju organizovane religije.
Veruju u visu silu,nesto,prirodu ali ne i da je to nesto svesno,zivo i upravlja sudbinom.
Panteisti se cak mogu nazvati agnosticima jer panteisti veruju da je sve bog,tj. deo boga.Svako zivo bice,kamen,drvo,pa smo samim tim sve u Univerzumu deo boga.
Original postavio Beogradski sindikat Pogledaj poruku