Ateizam

Ево како је настао атеизам:

прво су неки философи основали правац у философији који заговара постојање бога, творца свега видљивог и невидљивог, супер бића које може апсолутно све.

Е, сад, касније се то испоставило као вема велика небулоза. Ни пас с маслом не би појео такву небулозу, јер: нема доказа, а и то биће испоставља се да није ни издалека тако моћан како ти фолософи надробише.

Е, сад, да не би испали смешни а тиме и незапослени, стрпали су сав остали нормалан свет у атеисте. Наравно, они сами су измислили и име, и како ће то све да личи. Тако су себи придали значај и спасили се од банкротсва и незапослености. Атесити нису ништа друго него сав нормалан свет који је ментално здрав, јер не прича о некоме чичи који све види и све зна и може, само некако има проблема са ђаволом, јер га тај не ферма ни за суву шљиву??! :hahaha:

И сад, упиру жестоко прстом у Атеисте тј. нормалан свет, оптужују их за којешта што су више толерантни од њих, и тд. те тако навлаче себи додатног посла, и разлога да продају књиге, студије, трабуњања за доста пара. Једноставно треба им материјал за млаћење празне сламе. Ето, зашто су измислили атеисте и зашто се њима нон стоп враћају.

А како би било да ти тзв. теисти оставе нормалан свет на миру? Шта ти мени: атеиста??! Никакав атеиста ја нисам...само сам нормалан човек који плаћа своје обавезе држави и народу. :sad2: Иди и дроби о богу колико ти воља, али мене не дирај нити остали нормалан свет. Најбоље је да нађеш себи сличног, тј. неког теисту, те се тамо поделите у неколико гурпа, па се онда свађајте! Можете и за гушу да се држите...дођи ћу да вас гледам! Нећу вам за то ништа наплатити. :mrgreen:

На пример: за почетак, поделите се на тврду и мекану линију теиста. Тј. они који верују у Бога као апсолута и незаменљивог, и на оне који су за мекшу линију, рецимо верују у бога, али мисле да је и она јадан слабашан, чим је толико омекшао према човеку те му свашта допушта, а поготову према онима који су убице, крадљивци, лажови, уцењивачи, силеџије, робијаши...и сл.

ајд сад, полакице, крените са питањима једни према другима, а ми ћемо остали да пратимо и да одредимо који су то теисти са више аргумената ко ји су то са мање.
ФАЛА!:per:

Poslednja izmena:
Ево како је настао атеизам:

прво су неки философи основали правац у философији који заговара постојање бога, творца свега видљивог и невидљивог, супер бића које може апсолутно све.
Ne.
Ateizam je nastao tako sto je veci do covecanstva pogresno procitao fragmente u kojima, da budemo realni nigde, ne stoji da postoji "супер бићe које може апсолутно све",
niti super bica koja mogu ako nesto (jer autor ovoga posta je iz nepaznje poceo sa monoteizmom), pa su se neobavesteni a nepovodnjivi ucrtali tu kao neka negacija necega o cemu ni jedni ni drugi nemaju pojma.

Tekstovi u stvari pominju dve vrste stvari koje se po dominantnosti izdvajaju iz prirodne i drustvane okoline.
Pominju prirodne sile koje dominiraju ostalim silama i procesima,
i pominju lica koja su Gospod(ar)i drugim ljudskim bicima na osnovu toga sto poznaju i upotrebljavju te sile.

Na zalost takozvani ateisti kao i takozvani teisti su zakaslili da ih upoznaju.

Ne.
Ateizam je nastao tako sto je veci do covecanstva pogresno procitao fragmente u kojima, da budemo realni nigde, ne stoji da postoji "супер бићe које може апсолутно све",
niti super bica koja mogu ako nesto pa su se neobavesteni a nepovodnjivi ucrtali tu kao neka negacija necega o cemu ni jedni ni drugi nemaju pojma.
АЈДЕ!!?? нигде не пише да је бог створио СВЕ. Видљиво и невидљиво?"! :hahaha:
Ма јес ти сигуран да ти је јасно о чему причаш??
И створи Бг небо и земљу, биљке, живптиње...светлост! Створи Бог светлост! Све он то направи за 7 дана, а човек ни дете не може да роди за 9 месеци. Да не говорим о томе да је детету потребно 18 година да би постао човек?????????????????????????????????????? :sad2:
Ово нигде не пише? :rotf:

Poslednja izmena:
Stvoritelj "Svega vidljivog i nevidljivog" je i rekao :
" Ko ima oci da vidi , neka vidi , a ko ima usi da cuje , neka cuje" ...
A i prepustio je svakome od nas po volji nasoj , da sam izabere i odluci u sta ce i u koga ce da veruje ...

Stvoritelj "Svega vidljivog i nevidljivog" je i rekao :
" Ko ima oci da vidi , neka vidi , a ko ima usi da cuje , neka cuje" ...
To "ko ima oci i td.." su napisali ljudi a koristi se kao zavrsna rec kada drugo ubedjivanje ne urodi plodom.
A i prepustio je svakome od nas po volji nasoj , da sam izabere i odluci u sta ce i u koga ce da veruje ...
U prevodu, dao nam je da zavrtimo tocak pa ko ubode, ubo je...

Back