- Poruka
- 77.429
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ovdeоткуд знаш![]()
Tacno. Nije plod maste vec harmale.
http://www.jutarnji.hr/izraelicani-na-brdu-sinaj-bili-pod-utjecajem-droge-/244877/
nije se javio, samo prema hriscanstvu on je sin Boziji, prema ostalim religijama koje su iz tog predela on je samo prorok necu da napominjem da je hriscanstvo relativno nova religija i da ima mnogo mnogo starijih religija![]()
Mi ga nismo videli, samo su nam ispricali pricu pa ti sad veruj ili ne veruj"Ko je video mene,video je i Oca"
Ateisti, kako doživljavate činjenicu da je Hitler bio vatreni ateista?
Vernici kako dozivljavate cinjenicu da je Hitler bio Hriscanin?
једно је бити верујућиI to ne beznačajan...
Ovo je sa slavljenja Hitlereovog rodjendana 20 aprila 1939 u Berlinu...A rodjendan se slavio kod Nadbiskupa Cesare Orseniga
Pogledajte prilog 311268
једно је бити верујући,а друго сарађивати са изузетно утицајним организацијама(ватикан)из одређених
разлога
има разних богова![]()
Занима ме када сте и зашто постали атеисти. Без вређања молићу. Озбиљно питам и немам намеру никога да нападам.
Ateista se psotaje tek onda kada se prihvati da zivot nije kontrolisan od strane nekakvih magicnih entiteta cija je osnovna svrha postojanja ispunjavanje necijih zelja ovo napominjem jer je sa stanovnistva organizovanih profitno-politickih religija (Pravoslavne crkve, Rimokatolicke crkve itd.) ateista svako ko im ne ostavlja novac. Pitanje zasto nisam pripadnik neke od religija koje su osnovane na bazi jevrejske mitologije jeste jer se kompletna mitologija moze svesti na kontradikciju u svega par recenica. Na primer, njega (Boga, Isusa, Alaha, Jehovu, Jahvea i bilo kog drugog boga koji je proizveden iz jevrejske mitologije) krase tri osobine: svemocan, sveznajuc, savrseno human. Ako usvojimo da postoji ovakav entitet onda na Zemlji ne bi mogla da postoji patnja u bilo kom obliku (bolest, nasilna smrt, silovanja itd.) jer osobine takvog entiteta to ne dozvoljavaju ako pak patnja postoji onda imamo kontradikciju. Na drugoj strani, ako bi pak uzeli da citamo spise ovih religija koje se prepisuju nekakvom uzvisenom i savrsenom entitetu videli bi prvo da pisci nisu imali predstavu ni o osnovnim znanjima kojima danas barataju deca od najranijeg uzrasta, a pri tome navodno govorimo o kreatoru univerzuma. Tu su naravno i izopaceni moralni zakoni poput onog da mozes kidnapovati osobu i drzati je zatocenu 30 dana, a da je potom slobodno silujes i slicne odredbe. Na eventualno pitanje, a zasto ne verujem u nekog generickog boga ako vec kao sto vidimo ovaj jevrejski ne postoji? Odgovor bi bio: zasto bih verovao da postoji entitet za koji nemamo nikakvu naznaku da postoji? Recimo i da postoji: zasto bi mu uopste bilo bitno da li neko veruje u postojanje tog entiteta ili ne?
Мене савршено не интересује шта је атеизам нити како га ти интерпретираш. Занима ме зашто си постао атеиста и када. Овде се делимично назире одговор али ти ниси ово копирао да би ми одговорио на питање.
Занима ме када сте и зашто постали атеисти. Без вређања молићу. Озбиљно питам и немам намеру никога да нападам.
I ja sam bio takav...Skeptik sam po prirodi.
1.Onog momenta kad covek pocne da razmislja svojom glavom.
2.Zato sto je to jedini logicki nastavak prethodne tacke.
Imam jedno pitanje.
Ateista si, ne verujes da Bog postoji, ali samo mi objasni da li to podrazumeva da iskljucujes mogucnost za nekog kreatora i da mislis da je sve nastalo slucajno?
Ajde da uzmemo u obzir da postoje zakoni, da je bio veliki prasak.
Zar se ne zapiatas da je neko morao pokrenuti sve to, da je morao postojati POKRETAC?
Ako su zakoni nastali sami od sebe i ako je sve nastalo samo od sebe, onda ne postoji kreator.
Ali, da li je sve nastalo slucajno i da li je nastalo samo od sebe, to je pravo pitanje?![]()
I da postoji neki stvoritelj zasto to pripisujete nekom bogu stvorenim ljudskom mastom?