Ateizam

а бре 100 пута је то објашњено
ђаво значи клеветник и лажов, значи и човек може бити ђаво
а као беба сигурно није имао те карактеристике, већ кроз начин размишљања током живота поцрне
зато се каже да су деца највеће благо....,јер су чиста:rtfm:,невина,природна.....све док их овоземаљске наказности(разни утицаји)не уобличе и начине данашњу шупљоглаву,сатанизовану,малограђанштину:rtfm:

е нисам знао да сам атеиста а ти верник:hahaha:

па откуд безазленој беби да постане хитлер (када порасте):D

па ако је свемоћни није му ваљда улога да изиграва мађионичара и да забавља децу:D, дао ти је живот па ти види шта ћеш са њим
тако је и са анђелима (претпостављам)
пустите шупљоглаву малограђанштину,они Бога поистовећују са старцем дуге седе браде који јаше облаке и баца чаролије(добо и зло)-ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ:roll::lol:

Kakva sveta knjiga *Bitch Please*

To sto tebi predstavlja sveta knjiga za mene je obicna hartija. To sto je tebi sveto, ne mora i meni...
у томе и јесте суштина:lol:,данашњој шупљоглавој сатанизованој малограђанштини-ПОМОДАРЦИМА-могу(утицајни људи)преврнуте гаће"продати"као вредност(cool stuff),истресање(размена телесних течности)
your ignorance amuses me-да задовољимо покондирену малограђанштину којој пар речи страног језика представља веееелику вредност:whistling:
ко о чему:rtfm:

зато се каже да су деца највеће благо....,јер су чиста:rtfm:,невина,природна.....све док их овоземаљске наказности(разни утицаји)не уобличе и начине данашњу шупљоглаву,сатанизовану,малограђанштину:rtfm:

Ocigledno ne razumete sta zelim reci!
Ako predpostavimo da je bog tvorac svega,odakle onda zlo?Ono nije moglo nastati po toj predpostavci samo od sebe jer je bog tvorac svega.

Ocigledno ne razumete sta zelim reci!
Ako predpostavimo da je bog tvorac svega,odakle onda zlo?Ono nije moglo nastati po toj predpostavci samo od sebe jer je bog tvorac svega.
пун одговор вам нећу дати,јер би сте сазнали да вас СТВАРНО занима:rtfm:то су ОЗБИЉНЕ ствари
погледајте пост 228.
ОН је творац,али не управља људима као дете играчакама-да се више разумете у духовност подразумевали би постојање СЛОБОДНЕ ВОЉЕ
човек може да ствара само људска бића,а остало обликује

у томе и јесте суштина:lol:,данашњој шупљоглавој сатанизованој малограђанштини-ПОМОДАРЦИМА-могу(утицајни људи)преврнуте гаће"продати"као вредност(cool stuff),истресање(размена телесних течности)
your ignorance amuses me-да задовољимо покондирену малограђанштину којој пар речи страног језика представља веееелику вредност:whistling:
ко о чему:rtfm:

Samo napominjem da razilicitu vrednujemo stvari, i razlicito se ponasamo prenja njima, zavisno koliko nam znace. Ja nemam nista protiv vernika, nikog ne teram da bude ateista.

Wait for a moment... Is that a whispering wind?

пун одговор вам нећу дати,јер би сте сазнали да вас СТВАРНО занима:rtfm:то су ОЗБИЉНЕ ствари
погледајте пост 228.
ОН је творац,али не управља људима као дете играчакама-да се више разумете у духовност подразумевали би постојање СЛОБОДНЕ ВОЉЕ

Opet ti ko svaba tralala.Zlo je nastalo od najdrazeg mu andjela,a ne od starosne dobi Njegove dece!Kako da postoji slobodna volja ako je sve lepo tu nema onda nikakve skale,vec je sve lepo.Zar nije takvo stanje teznja posmrtnog zivota,tj da se sve vrati u prvobitno stanje?

погледајте пост 228.

Kako je na temu "Vernici pitaju, ateisti odgovaraju", doslo do toga da vernik daje odgovor :roll:

Opet ti ko svaba tralala.Zlo je nastalo od najdrazeg mu andjela,a ne od starosne dobi Njegove dece!Kako da postoji slobodna volja ako je sve lepo tu nema onda nikakve skale,vec je sve lepo.Zar nije takvo stanje teznja posmrtnog zivota,tj da se sve vrati u prvobitno stanje?

да ли је твоје дете рођено као зла или као добра беба?

Samo napominjem da razilicitu vrednujemo stvari, i razlicito se ponasamo prenja njima, zavisno koliko nam znace. Ja nemam nista protiv vernika, nikog ne teram da bude ateista.

Wait for a moment... Is that a whispering wind?
једва чекам да прочитам ВРХ ЛИЦЕМЕРЈА:"немам ништа против никог":eek::rotf:неолиберални олош:rtfm:
очигледно да телевизионерима треба напомињати да је МОРАЛ НЕПРОМЕНЉИВ:rtfm:

Ja ti rekoh,ali ti hoces raspravu!I Boga od nezivog blata napravi Adama,tako da ni tvoja teorija se nista ne razlikuje od teorije evolucije.Dakle,nemas pojma ni ti ni ateisti odgovor na tvoje pitanje,sto tebi ne zabranjuje da verujes i u vampire,tvoje stvar,samo sto verovanje nije dokaz!

Razlikuje se.Jer Adam nije nastao samo od nezivog blata,vec se kaze,da ga je Bog oblikovao od zemlje i udahnuo mu zivot! Dakle Bog je taj zivot! ;) Sta je vase objasnjenje?

не разликујете библиjске приче,Нови и Стари завет:rtfm:,као ни духовност,веру,вероисповест,цркву(организацију)
пренесено значење:rtfm:
каква скала
која лепота:whistling:

Poslednja izmena:
не разликујете библиjске приче,Нови и Стари завет:rtfm:,као ни духовност,веру,вероисповест,цркву(организацију)
пренесено значење:rtfm:
каква скала
која лепота:whistling:
Ako postoji samo lepo,bez ruznog,onda ni lepo ne moze biti lepo,jer nema se scim porediti.Dakle,bog je sam stvorio i zlo.Ili nije?

Sale,ako bog nije stvorio zlo,a on je tvorac svega kako tvrdite,odakle onda ono?

па сад по теби бог је створио и киндер јаје
не могу да схватим зашто ти је тешко да схватиш да је бог изнад тих појмова.
везала си се за библију па је и прелистај
а ја могу да ти набројим хиљаде ствари које бог није створио, а свакодневно употребљаваш
да ли је кухињски нож добра или зла ствар?
може бити и једно и друго, а створен је за добру намену јел тако?
а можеш и мужа да рокнеш са њим док спава, или с леђа:D па самим тим је зла ствар.

Ako postoji samo lepo,bez ruznog,onda ni lepo ne moze biti lepo,jer nema se scim porediti.Dakle,bog je sam stvorio i zlo.Ili nije?
ако нисте чули чувену"лепота је у оку посматрача",не знам шта да додам:eek:
у данашње време се лепота често поистовећује са складом,симетријом,контрастом....и осталим измерљивим појединостима
на ваше питање о"злу"вам нећу одговорити,јер га сматрам неумесним,непристојним(благо речено):hvala:

Moje pitanje kako objasnjavaju nastanak zivota ? Od svemirske prasine kako je nastao zivot ? Jednostavno kako od nezivog nastaje zivo ?

cekaj znaci ok apsolutno je glupost da je svet nastao od svemirske prasine a nije glupo da ga je stvorio neki bradati cikica tako sto je pomerao prst? religija je najobicnija filozofija, ima 1000 religija i svako tvrdi da je ona njegova tacna. 100000 teorija o tome kako je nastao svet. zasto bi se iko opterecivao ovakvom temom? kad niko ne moze sa tvrdnjom da da odgovor koji je 100% ispravan

Back