Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.510
religija je najobicnija filozofija, ima 1000 religija i svako tvrdi da je ona njegova tacna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
religija je najobicnija filozofija, ima 1000 religija i svako tvrdi da je ona njegova tacna
Razlikuje se.Jer Adam nije nastao samo od nezivog blata,vec se kaze,da ga je Bog oblikovao od zemlje i udahnuo mu zivot! Dakle Bog je taj zivot!Sta je vase objasnjenje?
Moje pitanje je :
A sta ako Boga ipak ima?
(Ako ga ima zar do sad ne bi dokazali...) Mislis sta bi ateisti i agnostici radili po tome?![]()
Ako ga ima? Ljudi bi ga terali da popravi ovaj haus u svetu, ova sranja koja je ostavio za sobom i zla. On bi popizdeo i napravio Potop v2.0![]()
I hoce ...Kada dodje vreme.
Zapravo,zar ne mislis da mii sami nismo krivi za ovaj Haos?
1.Zasto nismo?zato sto ne zelimo,a to ne osporava njegovo savrsenstvoOvo pisem za tvoju pretpostavku.
Zasto mi?
1. Pa ako nas je bog pravio po svom obliku, a mi nismo savrseni onda nije ni on.
2. Ako je zaista svemocan, onda moze da prekine sve nedace, koje covek trpi. Sva zla i bolesti.
3. Ako je svemocan, a nece, onda nije dobar (vec zao)![]()
Tebi je lakse da verujes da je covek nastao od zemlje, nego bilo sta drugo?
Ovo pisem za tvoju pretpostavku.
Zasto mi?
1. Pa ako nas je bog pravio po svom obliku, a mi nismo savrseni onda nije ni on.
2. Ako je zaista svemocan, onda moze da prekine sve nedace, koje covek trpi. Sva zla i bolesti.
3. Ako je svemocan, a nece, onda nije dobar (vec zao)![]()
Moje pitanje je :
A sta ako Boga ipak ima?
Ako ga ipak ima nek se javi bilo kako, nek potvrdi svoj identitetMoje pitanje je :
A sta ako Boga ipak ima?
Ako ga ipak ima nek se javi bilo kako, nek potvrdi svoj identitet
To je ljudska ruka stvorila...
Nece biti da je ruka. Zna se kako se covek stvara.![]()
обавезно(Ako ga ima zar do sad ne bi dokazali...) Mislis sta bi ateisti i agnostici radili po tome?![]()
hahahMislio sam na sliku, konkretno.
Ja nisam mislio na sliku...![]()
Ako ga ipak ima nek se javi bilo kako, nek potvrdi svoj identitet