gost 320077
Poznat
- Poruka
- 7.027
ratoborna si za vodoliju
marsovka, škorpija...

i nisam ratoborna dok me ne nagaze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ratoborna si za vodoliju
marsovka, škorpija...
i nisam ratoborna dok me ne nagaze.
Човек је духовно, интелектуално, моторичко и астрално биће.Zavisi od psihoanalitičara ...
Šta ti sad zanči to - takvog su mentalnog sklopa, to nije razlog..
šta bi reko frojd kada bi mu rekla da ne sanjam, ako se i desi slučajno, to su noćne more blažeg ili jačeg intenziteta? deformisan pogled na sve što je u tom trenutku aktuelno...
frojd bi rekao da snovi sluze za ostvarenje zelja....pa tako znaci....onda...da......necu reci....doci ce vjestica pa cemo se posvadjati
Човек је духовно, интелектуално, моторичко и астрално биће.
То су четри елемента човека по древној науци, касније алхемија из које је настала наука је трагала за петим елементом.
Многи ће рећи ја сам атеиста али ако дубље сагледамо његов ментални склоп видећемо да се ради о верујућем човеку.
Ако узмемо за пример шта се сматра вером и кренемо од дефиниције да је то веровање у натприродно биће, онда нећете наћи ни једног академика који је атеиста.
Za snove... zen budisti kažu da tokom sna karma izbija na površinu. Ja baš i ne verujem u tu karmu, mada je i ne odbacujem, ali donekle ima smisla. Kako oni kažu, karma se pojavljuje svuda 24 h na dan i svuda izbija, a naročito tokom sna. Tada se pojavljuju utisci iz svakodnevnog života, "karma" mozga i udari koje su registrovali neuroni još od ranog detinjstva, izbijaju tokom snova na površinu.
Đavolja, to što ti ne pamtiš snove, možda i nije tako loše. Na istoku se kaže da ako je mozak u dobrom zdravlju, onda se snovi zaboravljaju čim se probudiš. Jel su u pravu ili ne, to ti najbolje znaš
.
Ako čovek ima često more, ona ja mislim da ima neke nerešene unutrašnje sukobe..
Ne znam, ali rekao bih da ima akademika ateista...ali ne poznajem ni jednog akademika.
postoji li čovek koji ih nema?![]()
Мислио сам пре свега на то да човек својим интелектом не може да одреди шта ће му се током сна дешавати и да ли ће или неће сањати јер по мени интелект и сневање су две различите категорије, то мислим и за духовност коју човек поседује и да интелектом он не може објаснити своју духовност на један рационалан начин.Ako čovek ima često more, ona ja mislim da ima neke nerešene unutrašnje sukobe..
Мислио сам пре свега на то да човек својим интелектом не може да одреди шта ће му се током сна дешавати и да ли ће или неће сањати јер по мени интелект и сневање су две различите категорије, то мислим и за духовност коју човек поседује и да интелектом он не може објаснити своју духовност на један рационалан начин.
То је моје неко мишљење, но не мора да значи да сам и у праву.
ne slazem se sa boldovanim.Za snove... zen budisti kažu da tokom sna karma izbija na površinu. Ja baš i ne verujem u tu karmu, mada je i ne odbacujem, ali donekle ima smisla. Kako oni kažu, karma se pojavljuje svuda 24 h na dan i svuda izbija, a naročito tokom sna. Tada se pojavljuju utisci iz svakodnevnog života, "karma" mozga i udari koje su registrovali neuroni još od ranog detinjstva, izbijaju tokom snova na površinu.
Đavolja, to što ti ne pamtiš snove, možda i nije tako loše. Na istoku se kaže da ako je mozak u dobrom zdravlju, onda se snovi zaboravljaju čim se probudiš. Jel su u pravu ili ne, to ti najbolje znaš
.
Evo na primer ja... u 99% slučajeva ujutru kada se probudim ja se ne sećam da sam išta sanjao. Mada, možda sam ipak sanjao - ali nekako zaboravim...ko bi ga znao...Jedino što znam to je da spavam kratko i brzo.za coveka koji malo sanja ili uopste ne sanja se kaze da se odvojio od svoje unutrasnje licnosti ili drugim recima izmedju dva dela nastao je rascep
Evo na primer ja... u 99% slučajeva ujutru kada se probudim ja se ne sećam da sam išta sanjao. Mada, možda sam ipak sanjao - ali nekako zaboravim...ko bi ga znao...Jedino što znam to je da spavam kratko i brzo.
jeste li sanjali nekad san u snu?![]()
Sanjao sam tebe da ti sanjaš mene...SNG 2013 Zlaćana...
Ja jesam i to je bila komedija . Sanjao sam da mi je puna soba novaca , ali onako sakriven ispos jastuka , jorgana i na slicnim mjestima .jeste li sanjali nekad san u snu?![]()
ATEISTI & (moji istomišljenici)AGNOSTICI! ! ! Srećna vam 2013.!