Jes. Ljudski um nije pouzdan. Sklon je pogrešnim zaključcima. To se vidi po tome što je smislio boga i ovakve kreacionističke "argumente". Ovo što si prepisao jednostavno nije tačno.
U kambrijumu se pojavljuju prvi fosili koji se lako vide. Ovo je logično, upravo zbog evolucije. Tada nastaju prvi koštani sistemi kod životinja koji se lako fosilizuju.Međutim, fosili postoje i u predkambrijumskim slojevima. To ti je tzv. edijakaranska fauna. Čak se mogu naći i mnogo stariji fosili koji uključuju najstarije jednoćelijske organizme.
Ono o čemu bi trebalo da razmisliš to je da u kabrijumu ne postoje fosili zeca. Upravo si prepisao dokle je evolucija stigla u kabrijumu.
Takođe, evolucija oka za Darvina je bila misterija. To je normalno, jer je živeo pre mnogo vremena. Danas, zahvaljujući istraživanjima, bez obzira koliko se to ne sviđalo svetom duhu, znamo kako je proticala evolucija oka.
Evo ti jedan tekst o tome koji je napiso endonukleaza - kvalifikovan čovek koji se u evoluciju razume, a ne tvoji kreacionisti torbari koji zarađuju imanje pišući za naivčine poput tebe.
http://www.teorijaevolucije.com/EvolucijaOka.html
Шта ти мени спочитаваш што сам нешто преписао - па не мислиш ваљда да теби неко верује да си ТИ ЛИЧНО ИЗМИСЛИО све што си написао... и ти си, дакле, однекуд преписивао - или си можда сам измислио теорију еволуције???
Ја сам само реаговао на оно што је написао твој "сабрат" и цитирао његов пост из кога се види да наука углавном нагађа.
п.с.
Чудан неки текст... испада да су утврђене и проучене све функције човечијег мозга... како он то приповеда у својим фантастичним причама, али, пошто брзо учиш, ево још две нове "лекције":
друга лекција:
2. Прелаз ка кичмењацима.
Није такође нађена ни једна прелазна форма између бескичмењака и животиња са кичмом. Тај прелазак изгледа да је био чудовишно тежак. Између различитих класа кичмењака много је мање разлика него између било којег бескичмењака и било којег кичмењака.
Пре свега, скелет код животиње се морао појавити на потпуно нејасан начин, затим су изнутра морали бити реконструисани системи дисања, крвотока, исхране. Укратко, била је потребна толико сложена операција реконструкције организма, да би простије било поново створити кичмењака ни из чега.
Прва риболика бића се појављују у ордовику, слоју који следи иза камбријума, и опет савршено изнебуха,
без икаквих прелазних форми. Између различитих класа риба прелазне форме такође
нису нађене. Донедавно се претпостављало да су рибе-шакоперке преци водоземаца и да су оне прве изашле на копно. Ове верзија је пала у воду када су у океану ухватили живу рибу-шакоперку (latimeria chalumnae), која се ни за мрвицу није променила у току наводних 350 милиЈона година еволуције.
трећа лекција:
3. Излазак на копно
Еволуционисти су претпостаљали да су се месната и задебљала пераја риба-шакоперки временом трансформисала у удове водоземца. Хватање живе латимерије показало је да се еволуција риба-шакоперки није настављала, и да су пераја остала само пераја и ништа више од тога. Такође
нису пронађене никакве "полурибе", код којих би се почео формирати нов систем дисања и крвотока.
Осим тога, сви родови водоземаца појављаују се у геолошком летопису истовремено и
не садрже "везне карике" између себе.
Нису пронађене ни прелазне форме између фосила водоземаца из доба палеозоика и њихових данашњих представника.
Између водоземаца и гмизаваца такође
није пронађена ни једна прелазна форма, мада се оне разликују по скелету, а нарочито по меким ткивима. А њихово главно одличје - јаје са тврдом кором, појављује се, такође, одједном.