Ateizam

smrt kako je nazivamo imala je vlast nad svima do vaskrsenja, i svi su i pravedni i nepravedni ,izuzev nekolicine njih prebivali u geeni, a posle vaskrsenja su pravedne duse presle u raj pa i one koje su u geeni poverovale u hristovo jevandjelje, sada dakle nama smrt sluzi za prelazak iz ovoga zivota u drugi vecni ,naravno svako prema svojoj veri i delima. dakle straha je bilo pre ali vise ne, jer i apostol pavle uzvikiuje gde ti je smrti pobeda ,gde ti je zalac, jer hristos svojom zrtvom iskupi sve ljude sveta i razori dela djavola , i buduci da je bog smrt ga nije mogla zadrzati , tako da nikakvog straha vise nema od smrti, jedino cega se bojimo to je da nas smrt nespremne doceka ,da izadjemo ispred boga, z:)

images

smrt kako je nazivamo imala je vlast nad svima do vaskrsenja, i svi su i pravedni i nepravedni ,izuzev nekolicine njih prebivali u geeni, a posle vaskrsenja su pravedne duse presle u raj pa i one koje su u geeni poverovale u hristovo jevandjelje, sada dakle nama smrt sluzi za prelazak iz ovoga zivota u drugi vecni ,naravno svako prema svojoj veri i delima. dakle straha je bilo pre ali vise ne, jer i apostol pavle uzvikiuje gde ti je smrti pobeda ,gde ti je zalac, jer hristos svojom zrtvom iskupi sve ljude sveta i razori dela djavola , i buduci da je bog smrt ga nije mogla zadrzati , tako da nikakvog straha vise nema od smrti, jedino cega se bojimo to je da nas smrt nespremne doceka ,da izadjemo ispred boga, z:)
Па тако ли се спремате... млатећи празну сламу по форуму? z:lol:

:grudvanje2:

A je li, nesto me kopka od juce i izjave mislim bokijeve,da ce u planine kad naidje antihrist.

Mislim ako je to kraj,Apokalipsa,Armagedon.

Gresni ce biti unisteni a pravedni u carstvo nebesko - sta ces koj moj u brda i planine?

Ako si pravedan onda ces u nebesko carstvo i briga te,ako si gresan unistice te i opet te briga,zato sto begas u planine????

biblija kaze da ce coveku ko jednog gresnika vrati na pravi put bog oprostiti mnostvo grehova,,

pa rekoh.........
z:cry:

о муко... па како ћеш таки грешан да показујеш људима пут...
ко ће да те слуша...

и што их бог не враћа кад му је већ толико стало него тебе малтретира...

A je li, nesto me kopka od juce i izjave mislim bokijeve,da ce u planine kad naidje antihrist.

Gresni ce biti unisteni a pravedni u carstvo nebesko - sta ces koj moj u brda i planine?

Ako si pravedan onda ces u nebesko carstvo i briga te,ako si gresan unistice te i opet te briga,zato sto begas u planine????

U planinama treba da ostane onaj koji se tamo zatekao, a ne kaze se u Bibliji da treba bezati u planine, pogresno si shvatio.
Znaci, "ko je na brdu, da ne silazi dole", parafraziram.

I plus, to nije konacno unistenje antihrista, vec od tad teba da prodje jos 1000 godina.

z:shock:
evo simbola vere ateista evolucionista....

Verujem u to da nema boga tvorca i promislitelja, vec da postoji vecna i slepa evolucija,
Da se vasiona sama od sebe pojavila iz nicega i sama sebe pocela da razvija,uprkos haosu koji se stalno povecava.
Verujem da je kao rezultat slucaja iz haosa nastao kosmos,iz smrti zivot, iz bezumlja razum.
Cvrsto sam ubedjen da ako neke cinjenice ili zakoni prirode ,protivrece evoluciji moraju biti odbaceni ....Takodje pouzdano znam daje najveca sila evolucije gospodja smrt,koja stvara svetove i kojoj ja kao ateista evolucionista pripadam bez ostatka i radi nje sam spreman da unistim sve njene protivnike.
Ne verujem u postojanje moralnog zakona i hocu da zivim onako kako mi se prohte,jer cu umreti i postati opet mrtva materija izkoje su me smrt i evolucija i pozvale.

na ovo trebaju da kazu amin.

a hriscanin ne moze a da se ne uzasnez:shock:z:shock:

Kakve gluposti. Kako je bio primitivan um koji je ovu glupost smislio. :hahaha:

A je li nesto me kopka od juce i izjvae mislim bokijeve,da ce u planine kad naidje antihrist.

aha , e vladavina antihrista bice tacno tri godine i sest meseca, u to vreme bice toliki pritisak na hriscane i ljude koji ne budu primili zig zveri,

zamisli kako ce biti tesko verujucem coveku kada bez ziga nece moci ni kupiti ni prodati, ni decu leciti, ali sta je to samo malo vremena, e zato bezim na selo ili negdena planini,

razumes li sadaz:)

U planinama treba da ostane onaj koji se tamo zatekao, a ne kaze se u Bibliji da treba bezati u planine, pogresno si shvatio.
Znaci, "ko je na brdu, da ne silazi dole", parafraziram.

I plus, to nije konacno unistenje antihrista, vec od tad teba da prodje jos 1000 godina.

A neeee
Nisam ja nista lose shvatio - Boki juce napisao da ce da bega u planine,a i ziloti isto kazu begaju u planine.

Nista ja nisam rekao

aha , e vladavina antihrista bice tacno tri godine i sest meseca, u to vreme bice toliki pritisak na hriscane i ljude koji ne budu primili zig zveri,

zamisli kako ce biti tesko verujucem coveku kada bez ziga nece moci ni kupiti ni prodati, ni decu leciti, ali sta je to samo malo vremena, e zato bezim na selo ili negdena planini,

razumes li sadaz:)

Ali ako posle toga Bog sve vrati na staro (Apokatastaza) sto se brines za svoje zemaljsko telo?

I ako se ne plasis smrti i sasvim si siguran da ces u Raj kao dobar Hriscanin koji nije primio zig,sto se brines za svoje telo???

Strah od smrti!

z:cry:

о муко... па како ћеш таки грешан да показујеш људима пут...
ко ће да те слуша...

и што их бог не враћа кад му је већ толико стало него тебе малтретира...

zar ima nekog pravednog u svetu, ?z:lol:

Ali ako posle toga Bog sve vrati na staro (Apokatastaza) sto se brines za svoje zemaljsko telo?

I ako se ne plasis smrti i sasvim si siguran da ces u Raj kao dobar Hriscanin koji nije primio zig,sto se brines za svoje telo???

Strah od smrti!

ne nego strah da izadjem ne spreman, jer i hristos kaze da ce jedva naci veru na zemlji, kada bude dosaoz:)

Ali ako si siguran u svoju veru,sto se brines sta ce ti se desiti na Zemlji?

vera ti je kao plima i oseka , nikada ne mozes biti siguran, a i hriscanski je ne gorditi se i suditi unapred da ces biti spasen , treba se truditi, hristos je jednom rekao ; mnogi prvi bice poslednji ,a poslednji prvi, ko zna mozda i ti poverujes , a ja skrenem sa puta pa se uloge okrenu, ?

vera ti je kao plima i oseka , nikada ne mozes biti siguran, a i hriscanski je ne gorditi se i suditi unapred da ces biti spasen , treba se truditi, hristos je jednom rekao ; mnogi prvi bice poslednji ,a poslednji prvi, ko zna mozda i ti poverujes , a ja skrenem sa puta pa se uloge okrenu, ?

Ako ja poverujem to ce biti nagovestaj kraja svetz:lol:

Ili znak da sam doziveo jak udarac u glavu z:D

Back