Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
ok, ali nemoj da ni on meni vredja , znanje uporedjuje sa skakavcem itd,
nije ni to lepo zarne?
Ako neki komentar smatraš uvredljivim, klikni na trougao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok, ali nemoj da ni on meni vredja , znanje uporedjuje sa skakavcem itd,
nije ni to lepo zarne?
onim sto je covek ogranicen u duhovnom pogledu, je nedostatak vere,
zato ako je neko sinboziji, i ima moci vlast nad prirodnim zakonima, zasto nije moguce da njima i vlada, hoda po vodi, zaustavlja buru, menja lik, vaskrsava, leci itd?![]()
Ne znam kako sam ovo propustio da vidim. Ovo što si napisao možeš da okačiš mačku o rep. Taj neko je sin Božiji samo zato što si ti poverovao da je sin Božiji a uz to veruješ u ove smešne stvari koje si nabrojao.
Nije smesno. Znam osobu koja je tek u 7-om mesecu trudnoce morala da "izgubi nevinost" jer joj je tako preporucio lekar da bi se lakse porodila. Znaci, moguce je da devica teoretski ostane i do porodjaja, ali onda sledi komplikovaniji porodjaj.
eto te bi je to smesno? ali ako je istinito, smeh se moze lako pretvoriti u plac![]()
Hm, a kako je začela? Oralno?![]()
Vidiš kako ne možeš da razgovaraš a da ne ubaciš pretnju. Dakle jasno je da ti ne veruješ zato što je sve to što pričaš istina, nego ti NE SMEŠ DA NE VERUJEŠ.eto te bi je to smesno? ali ako je istinito, smeh se moze lako pretvoriti u plac![]()
Vidiš kako ne možeš da razgovaraš a da ne ubaciš pretnju. Dakle jasno je da ti ne veruješ zato što je sve to što pričaš istina, nego ti NE SMEŠ DA NE VERUJEŠ.
Zacela je kao i sve ostale devojke,tj. zene, normalno, ali je imala tzv. elastican himen.
nije pretnja nego predpostavka![]()
Važi. A šta je sa onim da ti ne smeš da ne veruješ?
I nauči da suglasnike jednačiš po zvučnosti. Izvini na ovome ali čovek se uči dok je živ.
Hm, otju umrem od smeha... a da prostish, kuda je onaj mali sa repitjem proshao...![]()
Pa kako ti reče oplodili su je oralno ili analno, što je nepoznanica, a porodili carskim rezom, i eto ti jedne od današnjih svetih tajni.
zar i tebe uvredih necim?
Ne, nisi. Nego "d" je zvučno a "p" bezvučno pa se "d" transformiše u "t". Nisam ja lako uvredljiv a uvek sam spreman da prihvatim primedbe drugih i da o njima razmislim, i bez uzbuđenja ispravljam svoje greške.
onim sto je covek ogranicen u duhovnom pogledu, je nedostatak vere,
zato ako je neko sinboziji, i ima moci vlast nad prirodnim zakonima, zasto nije moguce da njima i vlada, hoda po vodi, zaustavlja buru, menja lik, vaskrsava, leci itd?![]()
Али то није РЕДОСЛЕД којим би требало да се бави било који научник покушавајући да оповргава или потврђује наведено из позиције научних теорија о старости планете... да ли ти (и не само ти) уопште можеш да разумеш разлику између ВЕРЕ и НАУКЕ ???
Вери НИЈЕ потребна наука - али НАУЦИ је очигледно неопходна ВЕРА да би имали ЧЕМУ ДА СУПРОТСТАВЉАЈУ СВОЈЕ ТЕОРИЈЕ... то су атеистичке враголије којима нема места у ВЕРИ.
Ženke ajkula čekićara mogu da se razmnožavaju same, bez odnosa sa mužjakom. To je potvrdio prvi poznat slučaj ajkule iz zoološkog vrta „Henri Dorli“ u Nebraski, koja je 2001. donela na svet mladunče, iako nije bila u kontaktu s mužjakom. Genetskom analizom naučni tim iz Belfasta, Nebraske i sa Floride dokazao je da mladunče nema očev DNK. Ovakav vid reprodukcije, poznat kao partenogeneza (na grčkom „devičansko začeće“), sreće se kada se jajna ćelija razvije kao embrion bez dodatka genetskog materijala iz sperme mužjaka. Taj tip reprodukcije mogao je da se vidi kod nekih vrsta riba, ali ne i kod porodice riba sa hrskavicom kao što je ajkula. Zagonetka vezana za rođenje male ajkule čekićare naširoko je razmatrana 2001. godine, ali su tek sa pojavom nove tehnike DNK analize naučnici sada uspeli da objasne šta se zapravo dogodilo. Dr Paulo Prodol iz Kraljevske škole Bioloških nauka, koautor rada objavljenog u „Bajolodži leters“, ističe: „Kičmenjaci su prestali da se razmnožavaju partenogenezom da bi povećali genetsku raznovrsnost i svoj evolutivni potencijal. Plaši nas da bi ajkule ovakvom reprodukcijom mogle da smanje svoje brojno stanje u svetu.“ Rođenje mladunčeta predstavljalo je zagonetku, ali se tragično završilo. Mladunče je ubila raža pre nego što su čuvari mogli da ga sklone. Nove analize tkiva preminulog mladunca pokazuju da njegov DNK odgovara samo DNK jedne od ženki u rezervoaru s ajkulama.
![]()
A jel verujes da je postojao narod sa psecim glavama
![]()