Ateizam

Crni mito ovo je ljudska beba koliko si ti onaj Pigmej z:shock:

Aj molim te ne lupaj vise - pokazao si nebrojeno puta koliko nemas pojma o nauci.

"Ali ovaj cu ti nauk,ludo,dati za rastanak: gde se ne moze vise voleti,tu treba - proci!"

Niche

Пајз' мајку му, сада хоћеш и фосиле... па немам их, али ево ти фотка оригинале:

RIP
Dmitri The Man
Viva!
Dmitri The Dog
Fedor_Jefticheff_Jeftichew_JoJo_the_Russian_Dog_Faced_Man.jpg

Према приложеној старој слици можеш и сам да закључиш да се некада догоди некаква генетска грешка и да су могли постојати људи са псећим главама.

Jel ti to priznajes evoluciju?

Pazi ovo nije genetska greska,vec ostatak nase proslosti kao primitivnih primata.

Mi imamo 99.4 % istih gena sa Chimpanzama a one imaju krzno.

Ovo nije genetska greska vec ostatak proslosti.

Ljudi sa psecim glavama nisu moguci,ali ljudi sa krznom su itekako moguci,sto je dokaz Evolucije

A ako ti priznajes da je ovo moguce onda si priznao evoluciju z:shock:

Bravo mito ucis se

Poslednja izmena:
Crni mito ovo je ljudska beba koliko si ti onaj Pigmej z:shock:

Aj molim te ne lupaj vise - pokazao si nebrojeno puta koliko nemas pojma o nauci.

"Ali ovaj cu ti nauk,ludo,dati za rastanak: gde se ne moze vise voleti,tu treba - proci!"

Niche

Само сам ти дао примере из "серије" ГРЕШКИЕПРИРОДЕ - као доказ да је сасвим могуће да су постојали људи које је околина могла доживети и описати их да су са "псећим главама" или главама сличним некој другој животињи... а то никакве благе везе са бајкама о еволуцији нема. ДаклеМ, прича о људима са "псећим главама" је сасвим могућа и није никаква измишљотина као што си покушао у 1000 постова да опишеш.

п.с. *ебо те Ниче...

Само сам ти дао примере из "серије" ГРЕШКИЕПРИРОДЕ - као доказ да је сасвим могуће да су постојали људи које је околина могла доживети и описати их да су са "псећим главама" или главама сличним некој другој животињи... а то никакве благе везе са бајкама о еволуцији нема. ДаклеМ, прича о људима са "псећим главама" је сасвим могућа и није никаква измишљотина као што си покушао у 1000 постова да опишеш.

п.с. *ебо те Ниче...
Nemoj se stidis - vidis da priznajes evoluciju kad ti koristi z:mrgreen:

"Zasto si toliko dugo ziveo pored mocvare,te si i sam morao postati krastava zaba?"

"Zasto nisi otisao u sumu?Ili da ores zemlju?Zar more nije prepuno zelenih ostrva?

Ja prezirem tvoje preziranje; i ako si mene opomenuo - zasto nisi opomenuo sebe?"

Niche

Poslednja izmena:
@ модератори:

Не разумем шта се догађа... копирао сам ћирилични текст а овде без моје жеље прелази на латиницу ???

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

EVOLUCIJA - TO NIJE NAU^NO DOKAZANI FAKAT, VE] SAMO TEORIJA

Kao {to je poznato, Darvinova teorija predstavqa nekakvo obja{wewe pojave `ivota i wegovog razvoja od prostih formi ka slo`enijim, koje iskqu~uje uplitawe bilo kakve natprirodne sile na bilo kojoj etapi tog razvojnog puta. Bilo koju teoriju treba strogo odvajati od nau~nih ~iwenica. ^iwenica je proces ili doga|aj koji se mo`e provjeriti prou~avawem ili eksperimentom. Naprimjer, mogu}nost sinteze aminokiseline glicina jeste ~iwenica koja se mo`e lako provjeriti. Pritisak u nalazi{tima nafte tako|e je ~iwenica koja se tako|e mo`e provjeriti. Odsustvo helijuma u atmosferi Zemqe tako|e je ~iwenica koja je dostupna provjeri.
Istinska nauka u svoje fundamente pola`e ~iwenice - podatke koje daju prou~avawa i eksperimenti. Bezuslovna je istina da se ne mogu svi procesi u svijetu podvrgnuti prou~avawu ili eksperimentalnoj provjeri, a od takvih su najneta~niji oni koji su od qudi udaqeni prostorom ili vremenom. Naprimjer, karakter zra~ewa dalekih kvazara nama je nejasan zbog wihove udaqenosti u prostoru.
Pojava i razvoj `ivota nisu dostupni na{im posmatrawima ili eksperimentima zato {to oni stoje daleko iza nas, u dalekoj pro{losti.
Da bi objasnila veze izme|u razli~itih ~iwenica, nauka operi{e razli~itim teorijama, koje jo{ uvijek nisu tvrdo ustanovqene ~iwenice ili zakoni prirode. Teorija mo`e objasniti izvjesnu koli~inu ~iwenica, a neke mogu i da se ne uklapaju u wu. Kao dobra provjera ta~nosti teorije mo`e da poslu`i wena sposobnost da predvi|a ~iwenice, s tim da sqede}i eksperimenti potvr|uju pretskazawe i samu teoriju.
U tom smislu osnovna pretpostavka evolucije - da su sve vrste postoje}eg `ivota razvile iz malog broja najprostijih `ivotnih formi putem slu~ajnih nasqednih promjena i wihove "provjere" prirodnim odabirom - nije ni{ta vi{e od obi~ne teorije. U ovoj lekciji suo~i}emo ovu teoriju sa ~iwenicama biolo{kih nauka.

HRONOLO[KA NEUSKLADIVOST​
Hronolo{ka ure|enost evolucionih metamorfoza prema samoj teoriji zahtijeva mnogomilionske periode vremena. Kada bi nam po{lo za rukom da u periodu od stotinu ili hiqadu godina uo~imo barem jednom metamorfozu `ivotiwe ili biqke u su{tinski druga~iju formu, tj. pojavu novih klasa ili tipova `ivih bi}a - moglo bi se govoriti o mogu}nosti proticawa evolucije u hiqadugodi{wim periodima. Ali s obzirom da ni{ta ni nalik na ovo za svu istoriju ~ovje~anstvo nije uo~ilo u prirodi ni jedan jedini put, niti je ikada moglo da to dobije vje{ta~kim putem, evolucionistima su i neophodni izuzetno dugi vremenski periodi, iako jo{ niko nije dokazao zbog ~ega bi se ne{to moralo desiti za desetak miliona godina, ako se ve} nije moglo desiti za hiqadu.
Me|utim, kako smo ve} ranije vidjeli, mi nemamo nikakvih ozbiqnijih razloga da gajimo povjerewe u evolucionu hronologiju, i imamo sve osnove da je odbacimo, u skladu sa izlo`enim ~iwenicama. U tom slu~aju za proticawe evolucionog razvoja prakti~no nema vremena. Za hiqadu godina od bakterije proizvesti ~ovjeka - za to se ne}e latiti ni jedan prista{a evolucije.
PALEONTOLO[KI PROBLEMI EVOLUCIJE​
Darvin je smatrao da promjena vrsta proizilazi putem postepenog nakupqawa novih osobina kod biqaka i `ivotiwa, koje se u slu~aju wihove korisnosti utvr|uju prirodnom selekcijom. Pri takvim uslovima sav na{ zami{qeni geolo{ki stub bi morao biti preispuwen uglavnom prelaznim formama, od kojih svaka ~uva i osobine pretka (koji sve vi{e i{~ezavaju) i osobine potomka (kojih je sve vi{e). U onome {to su paleontolozi do wegovog vremena bili na{li Darvin nije mogao da vidi ni{ta {to bi na ovo li~ilo, ali je to objasnio jednostavnom mawkavo{}u geolo{kog qetopisa, priznavaju}i, ipak, da je to glavni argument protiv wegove teorije.
Od vremena Darvina paleontologija radi evo skoro 150 godina, i za to vrijeme je sakupila i izu~ila milion miliona okamewenih ostataka organizama. Ali niko od nau~nika ne vidi u tom {arenilu ni jedne karike u evolucionom lancu koja bi slu`ila kao prelaz od jedne klase ili tipa ka drugom. Veoma je mali broj formi koje se mogu smatrati prelaznim (mada ni to nije korektno, ali o tome }emo pri~ati kasnije), me|utim, da bi se Darvinova teorija potvrdila u praksi, nije dovoqno da je podupiru primjeri koji se mogu prebrojati na prste jedne ruke; neophodni su cijeli lanci prelaznih formi, o postojawu kojih nema ~ak ni nagovje{taja u geolo{kom qetopisu okamewenih organizama.

@ модератори:

Не разумем шта се догађа... копирао сам ћирилични текст а овде без моје жеље прелази на латиницу ???​
.

Mito, dešava se to da te bljuvotine više ni elektroni ne mogu da trpe. z:lol:
Ti si dobar čovek, ali malo naivan. U tikvi vidiš polni organ, u debelom štenetu ljudsku bebu... Zato si tako lak plen kreacionista.

Pokušaj da pronađeš neku knjigu o evoluciji i vidi konačno o čemu se tu radi. Mislim da će ti bog oprostiti što si se oglušio o zapovest "jeretičke knjige ne čitati".

Mislim, glupo je da ceo život provedeš napolju, kao klinac dijabetičar koji je pola detinjstva proveo nosa zalepljenog za izlog poslastičarnice. z:)

Mito, dešava se to da te bljuvotine više ni elektroni ne mogu da trpe. z:lol:
Ti si dobar čovek, ali malo naivan. U tikvi vidiš polni organ, u debelom štenetu ljudsku bebu... Zato si tako lak plen kreacionista.

Pokušaj da pronađeš neku knjigu o evoluciji i vidi konačno o čemu se tu radi. Mislim da će ti bog oprostiti što si se oglušio o zapovest "jeretičke knjige ne čitati".

Mislim, glupo je da ceo život provedeš napolju, kao klinac dijabetičar koji je pola detinjstva proveo nosa zalepljenog za izlog poslastičarnice. z:)

Хехехе..... па управо и јесам цитирао КЊИГУ О ЕВОЛУЦИЈИ...поткрепљену научним доказима.........

e014.gif

Inače, što se tiče one fotografije šteneta koju je Eremita postavio (a ja obrisala):
nagledala sam se toliko anomalija kod novorođenih životinja da bih mogla satima ovde da vam pišem o tome.
Tvrdim da je na toj fotki reč o štenetu, i to mrtvorođenom.
Najverovatnije je kuja u toku graviditeta doživela neku tešku fizičku traumu. Plod je ostao u njoj, nekako preživeo do trenutka štenjenja ali je tako deformisan bio osuđen na smrt.
Viđala sam slične primere.

Inače, što se tiče one fotografije šteneta koju je Eremita postavio (a ja obrisala):
nagledala sam se toliko anomalija kod novorođenih životinja da bih mogla satima ovde da vam pišem o tome.
Najverovatnije je kuja u toku graviditeta doživela neku tešku fizičku traumu. Plod je ostao u njoj, nekako preživeo do trenutka štenjenja ali je tako deformisan bio osuđen na smrt.

Kao na primer nekog gazdu zoofila koji je zaskočio pa se jadna okotila pola-pola,ali zbog razlike u hromozomima to biće nije moglo da opstane.z:(

Добро... а што не обриса онда и ону фотку ЧОВЕКА СА РЕПОМ ???
icon6.gif

Kako "zašto"?

Nije moguće potomstvo čoveka i životinje, kao što nije moguće ni potomstvo psa i mačke, zebre i slona, leptira i lava, kišne gliste i orla itd.itd.

Nije tačno. Oboje su viši placentalni sisari (i kuja i gazda) za razliku od leptira i lava,zbog broja hromozoma rodilo bi se čudovište nesposobno za život (kako smo videli) ali je oplodnja moguća.z:cry:

Ovo su stručna pitanja pa pusti stručnjaka da objasni.z:kiss:
А ти си стручњак за шта? z:lol:

Ево ја признајем да сам нестручна и ћутим и слушам...
гарант имаш одговор на Јакобово питање ''Откуд људи са псећим главама?'' :sanke:

Back