Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma vis da je svestran.....ki terasa![]()
Ма видим, нашле се две метле...![]()
Pošto sam stotine poruka na ovu već napisao na drugom mestu, ovde ću izneti samo jednu ključnu stvar, najkraći rezime koji mnogima zvuči zaprepašćujuće: Teista ne može da bude moralan, jer moral podrazumeva postojanje slobodne osobe. Pošto teista/vernik sledi uputstva kako bi postao bogougodan i zaslužio (što je posebna vrsta trgovine, usput) afterlajf i druge pogodnosti koje dolaze sa smrću (za njih samo fizičkoj), on je uslovljen i ne može doći u situaciju da kao vernik bude i slobodan, pa tako ni moralan. Zbog toga se za vernika može jedino još reći da je poslušan il' neposlušan, dok je ateista moralan ili nemoralan. Šta sve još to implicira... ostaje da se diskutuje.
A da malko promenis plocu?
Aj umesto sto samo kukas po bivsoj ideologiji daj neki dokaz za postojanje boga![]()
Што ја да мењам плочу ако је ти не мењаш, а твоја се још и покварила па се врти у месту...
По којој "бившој идеологија" - погледај само колико вас је на овом пдф... мали слатки "илегалци" и скојевци...
Ово је тема АТЕИЗАМ - а не БОЖЈЕ ПОСТОЈАЊЕ... тако да је најбоље да кренете да доказујете атеизам а о Богу ћемо на другим темама...![]()
Ovo ti je ubedljivo najnebuloznija izjava dosad a imas ih dosta![]()
Што ја да мењам плочу ако је ти не мењаш, а твоја се још и покварила па се врти у месту...
По којој "бившој идеологија" - погледај само колико вас је на овом пдф... мали слатки "илегалци" и скојевци...
Ово је тема АТЕИЗАМ - а не БОЖЈЕ ПОСТОЈАЊЕ... тако да је најбоље да кренете да доказујете атеизам а о Богу ћемо на другим темама...![]()
...ili jednokratna doza Semtex-a.![]()
Evo pročitao sam svih 11 str. i zaključio sam da ja zapravo nisam ateista.
Ateizam je negiranje Božjeg postojanja, a ja to ne negiram (barem ne eksplicitno). Ja prihvatam pretpostavku da on postoji, ali ne prihvatam da je on vrijedan kulta.
Dopustiću sebi da parafraziram Voltera - ako Bog postoji treba ga obesmisliti.
O čemu ti tO? Eremito.Kojim to metodama se dokazuje ateizam odnosno stanje neimanja teističkih verovanja.I da trebao bi da znaš razliku između komunizma i ateizma.Za početak hint komunizam je ideologija a, ateizam to svakako nije.
Па ако на 100 тема стално тражите од верника да ДОКАЗУЈУ своју веру - зашто на овој теми да не објасните то ваше СТАЊЕ НЕИМАЊА ().
Морам признати да између атеизма и комунизма не видим неку нарочиту разлику, тј. атеизам је комуњаризам на делу, бар ја то тако тумачим..
Ако атеизам није идеологија, ШТА ЈЕ ОНДА ???![]()
Evo pročitao sam svih 11 str. i zaključio sam da ja zapravo nisam ateista.
Ateizam je negiranje Božjeg postojanja, a ja to ne negiram (barem ne eksplicitno). Ja prihvatam pretpostavku da on postoji, ali ne prihvatam da je on vrijedan kulta.
Dopustiću sebi da parafraziram Voltera - ako Bog postoji treba ga obesmisliti.
Па ако на 100 тема стално тражите од верника да ДОКАЗУЈУ своју веру - зашто на овој теми да не објасните то ваше СТАЊЕ НЕИМАЊА ().
Морам признати да између атеизма и комунизма не видим неку нарочиту разлику, тј. атеизам је комуњаризам на делу, бар ја то тако тумачим..
Ако атеизам није идеологија, ШТА ЈЕ ОНДА ???![]()
Лукаво, нема шта, ем ниси експлицитан (за сваки случај) ем имаш простор за напад... само ми није јасно шта ти или било код други ИМАШ ОД ТОГА чак и када би успео да Бога ОБЕСМИСЛИШ ???
п.с. МНОГО МАЧКУ ГОВЕЂА ГЛАВА!!!
(народна)
Bog vec nema smisla![]()
Само се ти надај...
и нарочито ВЕРУЈ да атеизам ИМА СМИСЛА...
и то највише када се сакупите у Клубу као на пијаци џафтаре--- па ћу-ћи, ћу-ћи...
Ima vise smisla od bradatog cike koji skace sa oblaka na oblak![]()
Ne znam ti ja ova SSSR jezik aj prevedi![]()