- Poruka
- 65.894
Broitro narode... počeo je praznik.... a ja opet ustajem u 6:59, bez sata....
Ajm duuumd....
Ajm duuumd....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno se nadam da će neki da mi postavi Divlje jagode i Krivo je more(to još umem da pročitam), hebe mi se iskreno za stranjce, šta vam je, ako je ateistički kutak, jel' treba isključivo sa stranjcima da komuniciramo?![]()

Cenim da je zaista doslo vreme da se na ovu temu stavi katanac. Svaki klinac i klinka (i svaki penzioner i penzionerka) hriscanske proveniencije iliti, bolje receno, hriscanske zagrizenosti, dolazi da se ovde izivljava i da catuje. Kakve veze ima "Ateisticki kutak" sa nekim klinackim bendovima na cijim se koncrertima drogiraju, alkoholizuju i na druge nacine izivljavaju. Gde ste moderatori; pitam, da li je ovo tema o Depeche Mode ili razgovori vezani za ateizam? Sta bi im falilo da se tako izivljavaju na temi "Ikone svetih" ili "Korisne duhovne poruke"? Pitim vas, zasto tamo ne catujete o bendovima?

види ти њу, опет у старој кожи![]()

ne secamse starog avatara al tog lica nije bilo jel takoskoro sam neunistiva
dok me ne uniste
kako si ti zamazanine secamse starog avatara al tog lica nije bilo jel tako

видех тамо да је Таб нешто писао
није уопште било лица, била само машна која није стајала како треба![]()

citaj ono iznad
...moram još jednu kaficu da skuvam...

Reklo bi se da ti ta kelnerska leptir masna apsolutno odtgovara i u skladu je sa tvojim mocnim intelektualnim kapacitetom.види ти њу, опет у старој кожи![]()

Reklo bi se da ti ta kelnerska leptir masna apsolutno odtgovara i u skladu je sa tvojim mocnim intelektualnim kapacitetom.![]()

Reklo bi se da ti ta kelnerska leptir masna apsolutno odtgovara i u skladu je sa tvojim mocnim intelektualnim kapacitetom.![]()

Mogao bih da budem tvoj vernik, sto zavisi sta pruzas.a koje ti beshe vere![]()
Mogao bih da budem tvoj vernik, sto zavisi sta pruzas.

Za ljubitelje dobre kapljice, kelneri su na nivou clanova SANU, sto ce reci Srpske akademije nauka i umetnosti. Naravno, oni pored pet fakulteta imaju i zvanja pet univerzitetskih profesora. Naravno, ovaj nivo kelnerskih leptir masni preovladava posle pete ture. Kelneri obozavaju takve goste.Baćo, znam ja kelnere kojima njuške sa pet fakulteta nisu dorasle...
des besmrtna delinkventu jedan
de mi je iris, nema je
evo vidi sta pise gde sam 
Nisam mi blizu da pomislim da si unapredjena u Boga, ali u Bozicu bi mogla biti unapredjena u zavisnosti sta bi mogla da pruzis.nisam jos unapredjena u Boga
sta te znaima![]()
Nisam mi blizu da pomislim da si unapredjena u Boga, ali u Bozicu bi mogla biti unapredjena u zavisnosti sta bi mogla da pruzis.