Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
Хоги, ајде признај да ти се свиђам
очигледно је.. а и биће ти лакше 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve zavisi od dijapazona ponude.![]()
sta trazis
Kad udjem u kafanu, volim da vidim leptir masnu. Znam da ce da igra sitnu pripirevku za neki mrsavi baksis. Inace, ruzne kelnere ni lepitr masna ne moze da "omeksa". Zasto bi ti kao takav imao privilegiju. Uostalom, nisam od tvoje sorte. Moraces nekom dugom da se nudis.Хоги, ајде признај да ти се свиђамочигледно је.. а и биће ти лакше
![]()
Izuzetno nekvalitetna ponuda. Imas li nestio uzgred?nudim ti samo istinu![]()
Izuzetno nekvalitetna ponuda. Imas li nestio uzgred?
Хоги, ајде признај да ти се свиђамочигледно је.. а и биће ти лакше
![]()
.gif)
Kad udjem u kafanu, volim da vidim leptir masnu. Znam da ce da igra sitnu pripirevku za neki mrsavi baksis. Inace, ruzne kelnere ni lepitr masna ne moze da "omeksa". Zasto bi ti kao takav imao privilegiju. Uostalom, nisam od tvoje sorte. Moraces nekom dugom da se nusis.

opa monica krenula da muva pravoslavca....mona el si to naucila na seminaru u areni?![]()

.gif)
Na nesuvisla pitanja ne odgovaram. Ali, ako vec oces da znas, onda ti spadas u onu drugu kategoriju.ако ниси од ''сорте'', зашто о келнерима размишљаш у категоријама лепи и ружни![]()
Besmrta, zar ne vidis od koje je sorte. Nabacuje mi se iz sve snage i bez zadrske. Baco, obratio si se na sasvim pogresnu adresu. Sacekaj paradu ponosa, tamo ces imati garantovan uspeh.ти
Хоги би морао прво да се окупа и ошиша![]()
Besmrta, zar ne vidis od koje je sorte. Nabacuje mi se iz sve snage i bez zadrske. Baco, obratio si se na sasvim pogresnu adresu. Sacekaj paradu ponosa, tamo ces imati garantovan uspeh.

развијању талента![]()

sta cemi to kad sam prirodno talentovana![]()

des besmrtna delinkventu jedan
de mi je iris, nema je
hebote sa koliko ova svedokinja naloga pise
zar je to dozvoljeno?