- Poruka
- 46.570
Teni nije ti dobro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne dirajte mi monu..ona cedna i savrsena.....![]()

u Kavance kada ga ovde nema a na politici su suvise orgije pa ne bi tamo jedva ziva dodjem
smesko nije Js to vide i coravi
Gospod Milane misliš tako kako to JEHOVIN SVEDOK radi? ukratko molim.
Pita coveka za JS sta je tu cudno?Ako imaš dobar vid pročitaj ovo...
Možda sam ja malo ćorav pe ne vidim ono...JEHOVIN SVEDOK...
ja imam koga volim a ti?
Šta pita Mono...pročitaj bolje...Pita coveka za JS sta je tu cudno?
Hajd sad i ti umesto pitalica naravno ako možeš da mi izjasniš šta ti proistovečiš o božanstvima? ko je sve tebi Bog, kakvi su ti Boogovi i koji Bog kojim Bogovima Bog? izvoli, vidiš kako to JEHOVIN SVEDOK radi kada on daje svoja obijašnjenja bazirana na Bibliju, možeš li i ti isto tako pa da vidimo taj jedini kanal istine.
Evo jedne sličice od pre pola sata....
![]()
Pa jeste zanimljivo nov je sajt i ima sad svegaOnako duhovno....
P.S.
Mono, ne možeš ni zamisliti gde sam bio danas. Bio sam na jednom sastanku JS a tema je bila ...vaš zvaničan sajt...Bejaše mi zanimljivo...

Evo jedne sličice od pre pola sata....
![]()

Slažem se da je otišla malo ulevo... a EXIF je pojela ili Krsta ili Photobucket, ja koristim FastStone Viewer samo zbog EXIF-a....Lepa, samo malo curi ulevo. A što svi beže od exifa ko đavo od krsta...![]()
?Broitro junače...Sizife,sta je danas na meniju?
skoro
uvek zaboravljas![]()

Broitro junače...
....što se menija tiče, ne mogu ja da ispratim tvoju hiper-zdravu ishranu, ja sam ti Srbin čovek koji voli i slasno i masno... elem, danas sam za ručak baš mislio nešto u fazonu
- podvarak sa suvim mesom + papričice na belom luku,
- pasulj sa suvim mesom + turšija salata
- sarmice sa pavlakom
i desert neka pita ili tart sa višnjama....
![]()
.imam predlog za tanhojzera.
belo meso prmazes senfom pa uvaljas u mrvljeni kornfleks i turis u rernu. mljac![]()