Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O Sizife, bogato bogato nema sta. Ja i nisam nesto mastovit u kuhinji... svaki dan gulim samo ovsene, belanca, pilece grudi, pirinac i salatu. Pred spavanje ella sir. Jel znas neki dobar recepet kako da ucinim ukusnijim onaj grozni sir... popijem 5 casa vode dok ga ne pojedem :lol: .

to znaci da si iz svoje podsvesti kreirao ono sto zelis da budes..i da te opsedaju mocne ribe...i da ih ti zadovoljavas....ali to se sve samo odigrava u tvojoj lobanji...samo hranis svoju sujetu iluzijama....napada te iz podsvesti arhetip macho tipa....z;)

Veruj mi da imam prece stvari nego da se predajem mastanju. ako se i nekad predam to je samo kao sredstvo koje dalje saljem na prakticnu primenu. puko mastanje me ni malo ne interesuje i ne vidim tu nista privlacno. ja ne zivim u bajkama. vec u realnom svetu a sto zamislim u glavi to tezim po svaku cenu da ostvarim na javi. ovo o sukubama nadam se da nisi shvatio ozbiljno. a to kako ja vidim sebe, i da li je ti ispravno, govore dela a ne reci.

Veruj mi da imam prece stvari nego da se predajem mastanju. ako se i nekad predam to je samo kao sredstvo koje dalje saljem na prakticnu primenu. puko mastanje me ni malo ne interesuje i ne vidim tu nista privlacno. ja ne zivim u bajkama. vec u realnom svetu a sto zamislim u glavi to tezim po svaku cenu da ostvarim na javi. ovo o sukubama nadam se da nisi shvatio ozbiljno. a to kako ja vidim sebe, i da li je ti ispravno, govore dela a ne reci.

lepo je da covek masta...samo je opasno kad pocne da zivi u masti i dozivljava je kao realnost.....nista bez prakse tj materijalizacije mastanog....:deda:

i ja evo sad sedim za kompom i zamislio sam napolitanke one s rumom fine pa s obzirom da sam lenština da izađem po njih sad iz sve snage pokušavam da ih materijalizujem
i uspeću, obećavam

posto te mrzi..uzmi astralno se projektuj do prodavnice ,udjes izadjes gotovo...kasirka nece ni da primeti da si digo napolitanke..a i ekonomicno je na danasnju krizu....z:mrgreen:

O Sizife, bogato bogato nema sta. Ja i nisam nesto mastovit u kuhinji... svaki dan gulim samo ovsene, belanca, pilece grudi, pirinac i salatu. Pred spavanje ella sir. Jel znas neki dobar recepet kako da ucinim ukusnijim onaj grozni sir... popijem 5 casa vode dok ga ne pojedem :lol: .
Ah, vidim da se fokusiraš na proteine... :) lepo lepo.

Pošto sam veliki ljubitelj sira (na granici opsesije), ja Ella "sir" i ne smatram sirom već relativno bezukusnim mlečnim proizvodom... ali ako već moraš da ga pojedeš, računam da će biti bolji u obliku cheesecake-a, što je jedino u čemu sam ga jeo. Možda možeš da mu pojačaš ukus ako dodaš malo fete ili nekog plavog sira.

Ah, vidim da se fokusiraš na proteine... :) lepo lepo.

Pošto sam veliki ljubitelj sira (na granici opsesije), ja Ella "sir" i ne smatram sirom već relativno bezukusnim mlečnim proizvodom... ali ako već moraš da ga pojedeš, računam da će biti bolji u obliku cheesecake-a, što je jedino u čemu sam ga jeo. Možda možeš da mu pojačaš ukus ako dodaš malo fete ili nekog plavog sira.

Pa tako nekako... povecavam B, a smanjujem UH. I ja sam tamanio sir kao nenormalan, ali gotovo je sa tim vise. Ovaj ella je stvarno u nanmanju ruku odvratan... ali gde ide da kombinujem to i da unosim jake masti kojih ima u feti pred spavanje? Cuo sam da se los ukus ublazava kad se pomesa sa cimetom... to cu morati da probam.

to ima veze sa biblijom koliko i miroljub petrovic sa naukom...:kafa:

Baš mi ti znaš šta piše u bibliji. :kafa:

Видите руке моје и ноге моје: ја сам главом; опипајте ме и видите;
јер дух тела и костију нема као што видите да ја имам.
...
А они Му даше комад рибе печене, и меда у саћу.
И узевши изједе пред њима.

Daklem, biblijsko štivo.
(za one tvrđe glave evo i objašnjenja difernecijalne dijagnostike - Nije duh nego vampir jer jede ribu i med u saću).

Baš mi ti znaš šta piše u bibliji. :kafa:

Видите руке моје и ноге моје: ја сам главом; опипајте ме и видите;
јер дух тела и костију нема као што видите да ја имам.
...
А они Му даше комад рибе печене, и меда у саћу.
И узевши изједе пред њима.

Daklem, biblijsko štivo.
(za one tvrđe glave evo i objašnjenja difernecijalne dijagnostike - Nije duh nego vampir jer jede ribu i med u saću).

a macke nema.... dakle ono sto si stavio nije bilo biblijsko stivo....:kafa:

6163739_460s.jpg

Сизифе, украо си Рогозубов аватар :lol:

елем, с обзиром да је на Религији ово једина тема chat типа-
свим хришћанима који данас славе Божић, желим срећан Празник. мир Божји, Христос се роди!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back