Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ђе сте краљеви, чини ми се да је овај атеистички пдф најактивнији. Кад сам ја био овде последњи пут 200-једно 8-е) није било ових атеистичких кутака, ал је било бљувања васколиког на најрелигиознијим темама... Поздрављам све а посебно модераторе ове које знам..
шта се дешава?!?!!

Ђе сте краљеви, чини ми се да је овај атеистички пдф најактивнији. Кад сам ја био овде последњи пут 200-једно 8-е) није било ових атеистичких кутака, ал је било бљувања васколиког на најрелигиознијим темама... Поздрављам све а посебно модераторе ове које знам..
шта се дешава?!?!!

bilo ja kafane, lepo smo se pljuvali... :lol:

nekad samar vredi vise nego hiljadu reci.....oni samo taj jezik razumeju..........z:((

Kada je u pitanju realni život tako nešta mi je znano i to samo tako. A još u kombinaciji sa da tako kažem ''Zabelskim'' sindromom u nekim situacijama nema finoće jer se ..postiže suprotni efekat. Testirao sam svoje virtuelne granice strpljenja kako bih skužio ..gde su. I eto pojedini su me doveli do granice kada ...nema dalje...

Пљување је одвећ улепшавање, али ја сам већ заборавио, ја сам добар чо век, а сад нема кафана јел?

ja tebe nisam, mada te pamtim po nekom velikom zlu, sem što si bio u koaliciji sa zilotima... :lol:
nema, al možeš i ovde da se opustiš... :mrgreen:

A zašto ti je reputacija 0 kada sam ti poželeo dobrodošlicu reputacijom...

treba mu 50 postova.

ako ne pozovu idemo sami... z:p

У коалицији био и осто, ја се ничег не сећам али Сујета + слаб ум једнако Ја, немој замерити... да се опустим сам дошо индид

Hehe...čitam neki članak, a uvod glasi ovako:

"Najprodavanije štivo u Norveškoj ove godine vrvi poligamijom, prostitutkama i fizičkim kažnjavanjem. Začudo, nije riječ o sado-mazo ljubiću '50 nijansi sive', već o dobroj staroj Bibliji"

:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back