gost 202039
Poznat
- Poruka
- 7.122
to se ne važi, da odemo načisto. bez da se logujemo i virimo.
ko hoće sa mnom, neka se javi...![]()
Ti to odlaziš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to se ne važi, da odemo načisto. bez da se logujemo i virimo.
ko hoće sa mnom, neka se javi...![]()
Ti to odlaziš?

), nisam virnula.trebalo bi. pitanje dana, minuta...
poslednji put je uspelo, na 9 meseci ( dok sam održavala trudnoću), nisam virnula.

Pa šta je sada u pitanju? Da nije opet...![]()

niko mi još nije javio da sam opet trudna.
reci mi, šta da pišem. gde da pišem, s kim da pišem, koga da čitam... sve je ovo dobilo neku izraženu sex konotaciju, ili ja tako bilo oduvek ali sam mislila da se radi o izolovanim slučajevima?
sada mi svi bez izuzetka deluju manijakalno. nedoyebano? i zašto sam ja ovde kad mi tako nešto ne treba? odsećam se neprilagođeno.

Pa nametni ti neku intelektualnu temu...
Što kaže Nele...
"Kontam da je Frojd u pravu,
i da je sex korijen svegaa..."![]()

i da iko od forumaša ima iole kvalitetan život, odnosno kvalitetno ispunjeno vreme, ne bi blejao ovde, jel tako?

Slažem se.
U redu je ponekad navratiti, ali stalno visiti ovde...Kao recimo ja poslednjih dana - nikako nije dobro..
Baš rekoh pre nekoliko strana, i sanjao sam ga noćas![]()

košmar ili... ?
ja sam sanjala da sam u nekom hotelu sa nekim s kim nikako ne bi trebala biti u tom smislu nasamo... i bi košmar, jer ceo san nismo uspeli da nađemo sobu.

Nije košmar. Sasvim realan san, čitao sam šta je ko pisao, sećam se da je Borka napisala nešto potpuno nečitko, sva je slova izmešala ...
Zašto nikako ne bi smela? Ako je već košmar jer niste našli sobu..![]()

i nije realan ako je borka nečitko pisala...
iznervirala sam se što nismo ništa uradili.

Lično nadasve cenim Milanovo znanje o vuduu.

na javi nisam zainteresovana.![]()

Ovde je isti...Borac, nisam znao da si maznuo moj foto sa zadnjeg susreta sa njom
![]()

Jesi, jesi...samo nisi svesna toga. Dok sanjaš znači da želiš. Samo potiskuješ![]()

i da iko od forumaša ima iole kvalitetan život, odnosno kvalitetno ispunjeno vreme, ne bi blejao ovde, jel tako?
Ne znam baš. Ja recimo na jednom stranom foto forumu imam preko 64000 postova, a za sve to vreme sa naučio nebrojeno stvari. Forumi su pored mesta zabave i mesto edukacije. Dobro, krsta je mesto zabave, na kojem se povremeno pojave neke teme o kojima se može razmišljati, kao što je Agartina o Primordijalnoj Tradiciji, ali je pre svega mesto zabave. A meni je vreme u kojem se zabavljam, kvalitetno provedeno vreme.

Otišao nam Neo.![]()

Ti kao da si zaboravila da si ga na...dan smak sveta banovala
Ne moze taj bez nas, vratice se![]()

hoće, vratiće se kao ateist.Nekad ga kaznim, nekad ga nagradim.
Zna on da mi je drag.
Hoće.![]()