gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
Evo i za žene nešto:
![]()
Šala... good morning, ladies:
![]()
samo da se javim da je i meni bljak.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i za žene nešto:
![]()
Šala... good morning, ladies:
![]()

Pa neki što izgledaju strogo. Imaju mrk pogled i bičuju.![]()

I još preostane. A za to što preostane, kažu: mašalaUvek sam govorio da se svim ženama ne može ugoditi... neka voli babyface, neka voli tough guys, neka pak ide dotle da voli kamionžije...
Al' bitno je da ima za sve...![]()

U mom kraju "mašala" ima veze sa onim leva ruka - desna ruka - mašala...I još preostane. A za to što preostane, kažu: mašala![]()

Pa slično. To ti je ono kad i pretekne.U mom kraju "mašala" ima veze sa onim leva ruka - desna ruka - mašala...![]()
Uvek sam govorio da se svim ženama ne može ugoditi... neka voli babyface, neka voli tough guys, neka pak ide dotle da voli kamionžije...
Al' bitno je da ima za sve...![]()

jes pa da mi ih uvali da ih operem i ispeglamNemo' se sekirate, ova nije za nas, ova budi samo odlikaše...
U našega Turčina, velika je.... baza žemskih obožavalaca.
Šta li ti držiš kod kuće ako ti je Kivanc loš?
Na tvom mestu, ja bih mu odmah naredio da ih se reši...![]()

Neko se i na to pali?Pa neki što izgledaju strogo. Imaju mrk pogled i bičuju.![]()
E bre metlo, ko još pegla gaće...jes pa da mi ih uvali da ih operem i ispeglam![]()

O, da.
Ja ne.![]()
...испробај с огледалце...

U mom kraju "mašala" ima veze sa onim leva ruka - desna ruka - mašala...![]()

kuj ti je ovaj peskiric

de si trista god![]()

Šta da isprobam? Je l to neki bezobrazan predlog?![]()
E bre metlo, ko još pegla gaće...
Kod mene je prosto, peglam samo ono za šta bi neko sa druge strane ulice primetio da je izgužvano. Jasno je da gaće i čarape ne spadaju u tu kategoriju.![]()