gost 202039
Poznat
- Poruka
- 7.122
Bogami
lepo društvo se ovde skupilo.... "sve s"koca i konopca" 
Na 06:05 min
lepo društvo se ovde skupilo.... "sve s"koca i konopca" Na 06:05 min
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo društvo se ovde skupilo.... "sve s"koca i konopca" 
Srdjane, da ti cestita cika tibi na...novom odelu
Jes da sam imao tesko izlivanje mrznje i nekontrolisanosti od lovaca na necastive...ali, drago mi je da je religiozni (po meni...primerni) vernik Mod na ovom pfr-u.

Hvala Tibi![]()
Borčica, Barbi i ti. Mislim da ste solidan moderatorski tim.

Evo upravo ih izvadih iz rerne, sad čekam da se malo hladnu, da pojedem koju sa kiselim mlekom, pa krevetac. Milina jedna, prosto...od kad to nisam jela
glasam za pogacice
Evo upravo ih izvadih iz rerne, sad čekam da se malo hladnu, da pojedem koju sa kiselim mlekom, pa krevetac. Milina jedna, prosto...
Jel to pocelo uvlacenje ?Koliko sam ja bio...neobavešten...Ne mogu da verujem...
Srki Mod...Čekaj da se uštipnem da se uverim da ...ne sanjam...
A sada. Ako je iko od forumskih vernika trebao da postane novi Mod ovde to je ...Srki...
P.S.
Tibi prijatelju, da li ima šansi da ''vlast'' malo promeni Srkija...![]()

Jel to pocelo uvlacenje ?![]()
ovde je to...zabranjeno...Pravilnikom 
Od lisnatog.... po ovom receptu sam pravio, i odlično su ispale. Onih 30 minuta sam skratio na po 20, iz razloga nestrpljivosti u kasne noćne sate, inače volim da pustim testo malo duže, nekad ostavim i preko noći u frižideru.mljac
jel od lisnatog il od onog nazovi hlebnog testa?

Bogamilepo društvo se ovde skupilo.... "sve s"koca i konopca"

Bogamilepo društvo se ovde skupilo.... "sve s"koca i konopca"

Ovo bas dolikuje moderatoru![]()
Mož' biti da je bolje nešto svetloplavo, da se slaže s'očima...hvala
brinem se da me mozda ne siri u struku![]()
![]()

Jel to pocelo uvlacenje ?![]()
Ovo bas dolikuje moderatoru![]()

A šta bi Srki trebao da čini...Da se nešta naglo menja, da se onako akademski uozbilji...šta li...pa da bi mu nešta dolikovalo. Zašto mu ne bi dolikovalo da se i on našali tu i tamo...![]()