gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Jehovini vrede za 3. Vole da pričaju sami sa sobom![]()
Nisi imao prilike da upoznas Juticu, odusevio bi se i...poklonio pocasno mesto
Steta samo sto nije zeMsko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jehovini vrede za 3. Vole da pričaju sami sa sobom![]()

Ooooo, pa ovde se stvarno okuplja staro društvo, Metla (veliki pozdrav), Jacob (veliki pozdrav, ali malo manji nego Metli), skoro prodivanih sa Šakal-om, ali nestade i zato nema pozdrava
, i plus mi koji nigde nismo ni odlazili pa ne možemo da se okupljamo
.

zato me nema duuuuuugooo 
Pa, po mom skromnom misljenju, to je ravno nuli, a ne tri.Jehovini vrede za 3. Vole da pričaju sami sa sobom![]()
Jos kada te pogleda sa svojim blagotele-opskim okicama, ce da postanes, bre, mormon od glavu do petu si.Nisi imao prilike da upoznas Juticu, odusevio bi se i...poklonio pocasno mesto![]()
Steta samo sto nije zeMsko![]()
O'š da ti zapakujemo malo neta za poneti?velikomucenica metla nema net, samo povremeno capise de stignezato me nema duuuuuugooo
![]()

Blagodeti ateizma, može nam se, niko nas ne gleda...Pozivas na porok i blud![]()

Blagodeti ateizma, može nam se, niko nas ne gleda...![]()

Aaaah! Pa to je više nego cela Jagodina što ima kombinovano...pih....stipso![]()

Ma kakvi ne gleda. Progovori samo neku protiv onog gore i najmanje dva tuceta velikomučenika ima da se sruči ovde i počinju pretnje, jer, znaš, ovaj samo što nije sišao i kukala nam majka kada dođe.![]()

Je li ovo neka moderna tajna večera?Ovo ih vabi sigurno, ko muve na.... lepak
![]()
Je li ovo neka moderna tajna večera?
samo sa lepsim...sledbenicama.Aaaah! Pa to je više nego cela Jagodina što ima kombinovano...
Nego nešto se nosim mišlju da večeras zamesim pogačice sa čvarcima... evo počinje ladno vreme, to bi baš leglo za sutra ujutro... al' opet na drugu stranu ima par neodgledanih epizoda "Parks and recreation"... choices...

Ponekad padnem u iskušenje da postanem vernik, čini mi se da njihov život baš onako "no stress". Radiš, grešiš, tvoj imaginarni prijatelj ti oprostiOvako kad napraviš nešto loše nemaš taj luksuz, moraš bato da ideš do osobe koju si povredio, da kažeš da ti je žao i da ponudiš neki način da se iskupiš... A i ne možeš da živiš u sistemu koji kontrira samog sebe, hebiga, sve što kažeš ima svoju težinu i zahteva potpunu odgovornost sa tvoje strane. A i ta nauka, pih! Em je teška, em neće da umre za moje grehe....idi begaj!
kreirao si devijantnu sliku..dal namerno dal slucajno....