Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jehovini vrede za 3. Vole da pričaju sami sa sobom :mrgreen:
Pa, po mom skromnom misljenju, to je ravno nuli, a ne tri.

Nisi imao prilike da upoznas Juticu, odusevio bi se i...poklonio pocasno mesto
icon_biggrin.gif

Steta samo sto nije zeMsko
cry.gif
Jos kada te pogleda sa svojim blagotele-opskim okicama, ce da postanes, bre, mormon od glavu do petu si.

Poslednja izmena:
Ponekad padnem u iskušenje da postanem vernik, čini mi se da njihov život baš onako "no stress". Radiš, grešiš, tvoj imaginarni prijatelj ti oprosti :D Ovako kad napraviš nešto loše nemaš taj luksuz, moraš bato da ideš do osobe koju si povredio, da kažeš da ti je žao i da ponudiš neki način da se iskupiš... A i ne možeš da živiš u sistemu koji kontrira samog sebe, hebiga, sve što kažeš ima svoju težinu i zahteva potpunu odgovornost sa tvoje strane. A i ta nauka, pih! Em je teška, em neće da umre za moje grehe....idi begaj!

Ponekad padnem u iskušenje da postanem vernik, čini mi se da njihov život baš onako "no stress". Radiš, grešiš, tvoj imaginarni prijatelj ti oprosti :D Ovako kad napraviš nešto loše nemaš taj luksuz, moraš bato da ideš do osobe koju si povredio, da kažeš da ti je žao i da ponudiš neki način da se iskupiš... A i ne možeš da živiš u sistemu koji kontrira samog sebe, hebiga, sve što kažeš ima svoju težinu i zahteva potpunu odgovornost sa tvoje strane. A i ta nauka, pih! Em je teška, em neće da umre za moje grehe....idi begaj!

kreirao si devijantnu sliku..dal namerno dal slucajno....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back