Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
у Бога, наравно.
хришћанство не почива на Библији, него на Христу.

Znači u čoveka,to onda može da bude svaki Pera,Žika,Laza koji je živeo ili živi sada?
Moja se zbunjenost nastavlja,čak postaje još veća i pitam se čemu toliki trud uložen
u pisanje,prepravljanje,dopisivanje,škrabanje pa prilagođavanje te iste knjige i tvrdnja
da su to originalne reči Hristove?Koliko ono beše vremena prošlo dok prvi zapis nije
napravljen,šezdesetak godina mislim,nek me neko ispravi ako grešim?
Pri tom se prepisivalo iz starog zaveta,sve pomešalo i smućkalo i ja treba da verujem da je to istina?
E pa sad....

Pri tom se prepisivalo iz starog zaveta,sve pomešalo i smućkalo i ja treba da verujem da je to istina?
E pa sad....
Naravno da treba da veruješ. Crkva ne laže narod.

sells-you-idea-of-heaven.jpg

Znači u čoveka,to onda može da bude svaki Pera,Žika,Laza koji je živeo ili živi sada?
Moja se zbunjenost nastavlja,čak postaje još veća i pitam se čemu toliki trud uložen
u pisanje,prepravljanje,dopisivanje,škrabanje pa prilagođavanje te iste knjige i tvrdnja
da su to originalne reči Hristove?Koliko ono beše vremena prošlo dok prvi zapis nije
napravljen,šezdesetak godina mislim,nek me neko ispravi ako grešim?
E pa sad....
Bibliju su pisali ljudi koji sa opisanim dogadjajima nisu imali veze . Mogli su zapisati samo ono sto im je ispricao neko ko nije u
tom vremenu ni zivio , a zapisano na jeziku kojim isus nikad nije govorio .Bez obzira na sve to vjernici slijepo vjeruju da je
svaka rijec bozija u bibliji koju citaju .Najinteresantnije mi je kad se oko prevoda podzapaju katolici , pravoslavci i jehovini svjedoci .
Kad bih pitao katolika da li je pravoslavna biblija prava , on bi rekao da nije . Kad bih pitao pravoslavca da li je prevod jehovinih svjedoka
pravi , on bi ga negirao . Jehovini svjedoci bi osporili prevod katolika .Iz svega toga mogu da zakljucim da nicija biblija nije bozja rijec !

Ne možete voditi forum tako da na izvalu

Hriscanska mama 21.veka ima nekoliko uloga u svome zivotu:
a full-time wife,
a full-time mother,
a full-time volunteer
and a full-time child of God

obrišete odgovor koji glasi:

Moja mala po tri posla radi
Ej, moja mala po tri posla radi
Sedi, kuva i u šporet duva
Ej, sedi, kuva i u šporet duva

Odnosno, možete, ali ćete onda na kraju postati američka radio stanica "Zablesavljena Evropa".

Znači, ubuduće apsolutno bez mene.

Ne možete voditi forum tako da na izvalu

Hriscanska mama 21.veka ima nekoliko uloga u svome zivotu:
a full-time wife,
a full-time mother,
a full-time volunteer
and a full-time child of God

obrišete odgovor koji glasi:

Moja mala po tri posla radi
Ej, sedi, kuva i u šporet duva

Odnosno, možete, ali ćete onda na kraju postati američka radio stanica "Zablesavljena Evropa".

:rotf:
a ko ce mene nasmijavati:lol::cmok2:

Ej, sedi, kuva i u šporet duva[/I]

:zcepanje::zcepanje:
Zazi, bez tebe nikako, pa ti si pokretačka snaga ovog kutka, hoćeš da nas zakopaju suludim citatima ili "verodostojnim", "čudo" primerima, sa sve Jevropom.Ne daj nas , Zazi, ako Boga znaš, gdi će ti duša:sad2::eek::rida:( Bebek bi ti rekao"..."u pakao, zna se:zper:)

Bibliju su pisali ljudi koji sa opisanim dogadjajima nisu imali veze . Mogli su zapisati samo ono sto im je ispricao neko ko nije u
tom vremenu ni zivio , a zapisano na jeziku kojim isus nikad nije govorio .Bez obzira na sve to vjernici slijepo vjeruju da je
svaka rijec bozija u bibliji koju citaju .Najinteresantnije mi je kad se oko prevoda podzapaju katolici , pravoslavci i jehovini svjedoci .
Kad bih pitao katolika da li je pravoslavna biblija prava , on bi rekao da nije . Kad bih pitao pravoslavca da li je prevod jehovinih svjedoka
pravi , on bi ga negirao . Jehovini svjedoci bi osporili prevod katolika .Iz svega toga mogu da zakljucim da nicija biblija nije bozja rijec !

a moras priznati da biblija ima bolji marketing od "da vincijevog koda" i "pedeset nijansi sive" zajedno.... crkva mu dodje najuspesnija PR agencija :lol:

Jos jedna tuzba ateista,ovog puta protiv Patrijaha Irineja. Ateisti tužili patrijarha Irineja Novi Sad -- Udruženje "Ateisti Srbije" tužilo je patrijarha SPC Irineja kod poverenika za zaštitu ravnopravnosti zbog izjava koje je on nedavno dao u Sarajevu, piše 021. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=09&dd=24&nav_category=12&nav_id=645682
244652764506040d7b25ad954315246_368x491.jpg
Patrijarh Irinej (Beta, arhiva)​
Da, da, zna on da izvali kojekakve idiotizme. Ocigledno da pripada grupi Jastrebova u Sinodu​
Naime, patrijarh je prilikom posete Sarajevu izjavio kako "nema mira kod onih koji nemaju mir s Bogom, koji je uslov za mir s drugima". Kako piše novosadski portal, patrijarh je tim rečima, kako smatraju ateisti, ocenio sve one koji ne veruju u božanstvo kom se on moli kao ljude rata, agresije i sukoba.

Poslednja izmena:
Ooooo, pa ovde se stvarno okuplja staro društvo, Metla (veliki pozdrav), Jacob (veliki pozdrav, ali malo manji nego Metli:D), skoro prodivanih sa Šakal-om, ali nestade i zato nema pozdrava :D, i plus mi koji nigde nismo ni odlazili pa ne možemo da se okupljamo:D.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back