Ateisticki kutak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
можешти да се трудиш на овом форуму да будеш *домишљат и духовит* још толико милиона порука...Бог и сатана због тога неће нестати....

Nemam šta da se trudim da budem domišljat. Dete ne mož da gurne prst u utičnicu. Tako je projektovana utičnica i to nije rezulat moje domišljatosti, već domišljatosti drugih nekih inženjera koji su projektovali utičnicu.

A moje poruke nemaju za cilj iskorenjivanje boga i satane. Znam ja dobar način da se to uradi, ali nije previše human. Sreća tvoja da se ne bavim takvim stvarima. :kafa:

Nemam šta da se trudim da budem domišljat. Dete ne mož da gurne prst u utičnicu. Tako je projektovana utičnica i to nije rezulat moje domišljatosti, već domišljatosti drugih nekih inženjera koji su projektovali utičnicu.

A moje poruke nemaju za cilj iskorenjivanje boga i satane. Znam ja dobar način da se to uradi, ali nije previše human. Sreća tvoja da se ne bavim takvim stvarima. :kafa:

надам се да ћеш за живота укапирати колико си шупаљ....

Nadam se da ćeš ti u dogledno vreme skapirati koliko vas Zazijavalo razbija na svim temama i da je krajnje vreme da prestanete da se brukate. :lol:

прескакао са ма ја зазија још одавно по овим темама...мало ми досадило да се толико смарам са *домишљатим* атеистом на религији нон стоп...заиста би требало да човек има неки живот осим форума....

Poslednja izmena:
прескакао са ма ја зазија још одавно по овим темама...мало ми досадило да се толико смарам са домишљатим атеистом на религији нон стоп...заиста би требало да човек има неки живот осим форума....

Tako nešto je teorijski nemoguće zato što Zazi ima argumente na svojoj strani... :lol:

прескакао са ма ја зазија још одавно по овим темама...мало ми досадило да се толико смарам са *домишљатим* атеистом на религији нон стоп...заиста би требало да човек има неки живот осим форума....
Čovek ima porodicu, profesiju, prijatelje, nekoliko bezazlenih zabavica (uključujući ovaj forum)...
A ti?

Naravno da nisam vernik, napisao sam u prethodnom postu da sam racionalan čovek. :kafa:
To pitanje je sasvim korektno, kao kada bi otišao na politiku da raspravljaš, a nećeš da se izjasniš kojoj političkoj struji pripadaš. To što ti radiš je, dakle, baljezganje. :kafa:

Naravno da nisam vernik, napisao sam u prethodnom postu da sam racionalan čovek. :kafa:
To pitanje je sasvim korektno, kao kada bi otišao na politiku da raspravljaš, a nećeš da se izjasniš kojoj političkoj struji pripadaš. To što ti radiš je, dakle, baljezganje. :kafa:

ne znas osnovni religizoni postulat a postujes na forumu koji se bavi iskljucivo time...nije ni cudo sto je tako stanje onda ovde :lol:

traziti od vernika da vam dokazu da gresite sto ste previse racionalni :rotf:

Da ima boga bio bi ... obložen, pretpostavljam. :kafa:

aj tis bar pametan covek... :)) ovo vase postovanje i izvrgivanje ruglu pravoslavnih vernika koje postaje pravilo od cega ovaj forum zivi bi bilo isto ko kad bi svi vi postovali na tinejdzerima i tamo se proseravali... :rotf:

i koji je to pdf religija koji nema nijednog pravoslavnog moda...ova maskirana je okrenuta hinduizmu obozava shivu i kali, livinstone je deklarisana jehova sa bureka a ona treca ne razlikuje katolicku od pravoslavne mantije :lol:

aj tis bar pametan covek...
smile1.gif
) ovo vase postovanje i izvrgivanje ruglu pravoslavnih vernika koje postaje pravilo od cega ovaj forum zivi bi bilo isto ko kad bi svi vi postovali na tinejdzerima i tamo se proseravali...
rotf.gif

i koji je to pdf religija koji nema nijednog pravoslavnog moda...ova maskirana je okrenuta hinduizmu obozava shivu i kali, livinstone je deklarisana jehova sa bureka a ona treca ne razlikuje katolicku od pravoslavne mantije
lol.gif

Izvrgavanje ruglu neracionalnih i neobrazovanih ljudi, naravno. To je preko potrebno danas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back