Ateisticki citati

Hahaha, a svi ovi "ateisti" nose "ateistička imena", ne pravoslavna, ne islamska, ne katolička, nego "ateistička". :hahaha: Sama ova činjenica sve ateiste šalje na dno.:tease:
Odreknite se i imena kad oćete da budete ateisti. :tongue2: Ali oni pravi.

Evo pročitao sam masu ovih ovdje citata, ali nijedan nije bio dovoljno jak da me zamisli, preobrati, nijedan toliko jak kao jedna riječ iz Biblije.
Ovi citati su jedino dobri za pred :zzzz:

Poslednja izmena:
Hahaha, a svi ovi "ateisti" nose "ateistička imena", ne pravoslavna, ne islamska, ne katolička, nego "ateistička". :hahaha: Sama ova činjenica sve ateiste šalje na dno.:tease:

Evo pročitao sam masu ovih ovdje citata, ali nijedan nije bio dovoljno jak da me zamisli, preobrati, nijedan toliko jak kao jedan riječ iz Biblije.

:ok: Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije

P.S. Touchpad proradio sam od sebe :eek:

Ateista je svako ko ne veruje u bilo kod Boga,dok ime,prezime,ili bilo sta drugo nema veze sa time.Evo,meni ni malo ne smeta da budem ateista i da se zovem kao jedan od apostola.Niko od ateista nece negirati da je hriscansto vekovima obrazovalo kulturnu sliku Evrope,i da smo u skladu sa time,preuzeli mnogo stosta,pa tako i hriscanska imena.
Evo pročitao sam masu ovih ovdje citata, ali nijedan nije bio dovoljno jak da me zamisli, preobrati, nijedan toliko jak kao jedna riječ iz Biblije.
I kakve to ima veze sa time da li su istiniti i logicni?

Kako te nije sramota da svojim postom otvoreno govoriš da si niko i ništa i da nemaš ama baš nikakav identitet?

wooow...a ja sam mislio da si ti pisao nekim drugim 'imenima'. ti si bukvalno mislio na vlastita imena...:roll:

i kako iko sada da proba argumentovano da razgovara sa tobom kada ides u ovakve nebulozne krajnosti...

da ti ipak procitas neke citate i probas da ih protumacis?

Ko bi rekao da su hriscanski fundamentalisti toliko zaribali te veruju u jednu jevrejsku "svetu knjigu" pisanu pre 3 i nesto hiljada godina. I to im je sva pamet. Zasto li drzava placa skolovanje takvih tutmaka i buducih bezveznjaka..

Entoni Flu nije nikakav sampion ateizma,niti je ikada bio.Ako bi neko to mogao da bude,to je Dawkins,mada se i mnogi ateisti ne slazu sa njim.
Ukratko,radi se o coveku koji je vec bio posenilio,a zatim je pao na argumente koje su mu plasirali ID-evci i kreacionisti.
A cak i da je bio ikona ateizma,to je bitno taman i koliko da je tacna prica da se Darvin na samrti odrekao evolucije.

Entoni Flu nije nikakav sampion ateizma,niti je ikada bio.Ako bi neko to mogao da bude,to je Dawkins,mada se i mnogi ateisti ne slazu sa njim.
Ukratko,radi se o coveku koji je vec bio posenilio,a zatim je pao na argumente koje su mu plasirali ID-evci i kreacionisti.
A cak i da je bio ikona ateizma,to je bitno taman i koliko da je tacna prica da se Darvin na samrti odrekao evolucije.

Darvin se na samrti JESTE odrekao evolucije, Petre...

molim moderatore da opomenu hriscane da ne spamuju temu...
hriscani...id'te propovedajte/prepricavajte da je svevisnji opravio touchpad samo da bi omogucio rabu svojem da spamuje ateisticku temu...id'te ako boga znate... ;)
Moderator je nedosledan. Kada su u pitanju hriscanski citati, strogo vodi racuna da neko ne kaze ni jednu jedinu rec protiv, a ovde mu ne smeta spamovanje najgore vrste. Sta ces, covek misli da tako stiti svog jadnog i slabasnog boga i njegovog sincica. .

Darvin se na samrti JESTE odrekao evolucije, Petre...

Zasto ti i ovaj Miroljubov teleevangelista u pokusaju tupite o stvarima o kojima blage veze nemate? :confused:

Naravno da je taj mem o Darvinovoj deathbed conversion posejala Elizabet Houp (Lady Hope) 1915. godine, vise od 30 godina posle Darvinove smrti. Ona je isplela dirljivu pripovetku o tome kako je Darvin, naslanjajuci se na jastuke pri vecernjem svetlu, prelistavao Novi zavet i samokriticno priznavao da je sve sto je rekao o evoluciji pogresno. Slicni mitovi stoje u vezi sa predsmrtnom konverzacijom Antonija Gramsija u hriscanstvo ili Zan Pol Sartra u judaizam.

Moderator je nedosledan. Kada su u pitanju hriscanski citati, strogo vodi racuna da neko ne kaze ni jednu jedinu rec protiv, a ovde mu ne smeta spamovanje najgore vrste. Sta ces, covek misli da tako stiti svog jadnog i slabasnog boga i njegovog sincica. .

moj post je vise bio saljive prirode...ja kao ateista, ne mogu se naci uvredjen po bilo kom pitanju ovde...vernici su ti kojima se mogu povrediti verska osecanja ili koja je vec sintagma odgovarajuca ;)
religijska tematika je vrlo triki za odrzavanje nekog balansa i tesko se obe strane mogu zadovoljiti.
realno...pdf religija je najnezahjvalniji za nase eSudije...jedino mu politika parira. ipak im treba dati malo...prostora... :)

moj post je vise bio saljive prirode...ja kao ateista, ne mogu se naci uvredjen po bilo kom pitanju ovde...vernici su ti kojima se mogu povrediti verska osecanja ili koja je vec sintagma odgovarajuca ;)
religijska tematika je vrlo triki za odrzavanje nekog balansa i tesko se obe strane mogu zadovoljiti.
realno...pdf religija je najnezahjvalniji za nase eSudije...jedino mu politika parira. ipak im treba dati malo...prostora... :)
Tvoj post je bio preteks da napisem ono sto mislim i sto mi kao ucesniku na ovom PDF smeta. Kao sto vidis, povod se uvek nadje u svakoj prilici.

Poslednja izmena:
није битно шта је дарвин на крају рекао, већ је битно што се наставља пропаганда његове глупости

Onda ti nece biti problem da objasnis postojanje ERV-a. http://forum.krstarica.com/showthre...la-Christi?p=18313249&viewfull=1#post18313249
Zatim,sa kreacionistickog stanovista objasni nastanak hromozoma 2.
To je dovoljno za pocetak.Mozemo da predjemo na temu predvidjenu za to,da ne bismo spamovali ovde.

Back