Ateisticki citati

јел ти разумеш то што питаш?
Savrseno.Ali ocigledno da ti ne razumes sta sam te pitao.Tako pretipicno za kreacioniste.Kad god treba da se pljuje po TE,tu ste,ali kad treba da se nesto i objasni,nema vas na kilometar.,posto mogu da se kladim da 99% vas nema pojma o biologiji.Jedino sto vam se mora priznati jeste da znate da koristite opciju copy/paste.Tu ste nepobedivi,priznajem.:)

Savrseno.Ali ocigledno da ti ne razumes sta sam te pitao.Tako pretipicno za kreacioniste.Kad god treba da se pljuje po TE,tu ste,ali kad treba da se nesto i objasni,nema vas na kilometar.,posto mogu da se kladim da 99% vas nema pojma o biologiji.Jedino sto vam se mora priznati jeste da znate da koristite opciju copy/paste.Tu ste nepobedivi,priznajem.:)

ма иди бре да те нема траба те измислити.
нема шта нема а да ти не знаш или не разумеш.:rotf::rotf::rotf:
ти си један од оних?:per:

па нема смисла разговарати са неким ко се кити туђим перјем
Jel?Znaci ne treba ici u skolu,jer uglavnom preuzimas znanja koja su plod drugih ljudi?
Dalje,ja se ne kitim tudjim perjem,jer nigde nisam rekao da su ERV moj pronalazak ili nesto slicno.Ja ti samo nudim da uporedis rezultate dobijene u istrazivanjima,i da onda pokusas da das kreacionisticko objasnjenje.
Takodje,ukoliko prihvatimo tvoj stav,onda si istu zamerku trebao da uputis i kreacionistima koji su iznosili neke vase dokaze protiv evolucije,jer oni takodje to nisu samo pronasli.Drugim recima,jedan princip primnjujes na evoluciju,a sasvim drugi na kreacionizam.Lepo,nema sta.
Cinjenice su cinjenice,bez obzira ko ih je otkrio.

Poslednja izmena:
Jel?Znaci ne treba ici u skolu,jer uglavnom preuzimas znanja koja su plod drugih ljudi?
Dalje,ja se ne kitim tudjim perjem,jer nigde nisam rekao da su ERV moj pronalazak ili nesto slicno.Ja ti samo nudim da uporedis rezultate dobijene u istrazivanjima,i da onda pokusas da das kreacionisticko objasnjenje.
Takodje,ukoliko prihvatimo tvoj stav,onda si istu zamerku trebao da uputis i kreacionistima koji su iznosili neke vase dokaze protiv evolucije,jer oni takodje to nisu samo pronasli.Drugim recima,jedan princip primnjujes na evoluciju,a sasvim drugi na kreacionizam.Lepo,nema sta.
Cinjenice su cinjenice,bez obzira ko ih je otkrio.

ниси ти јајара, ти само не разумеш неке ствари:(

Pa zato ti i kazem da mi lepo pojasnis,posot ja izgleda pogresno shvatam nastanak ERV-a.

види, да мене интересује то што ти мене питаш, лако би ја теби дао одговор, разумеш ли сад?
отишао би на неки сајт, лепо га проучио написао би нешто, препуцавали се до изнемоглости и ништа не би добили, ти би и даље био на тој страни, ја на овој.
схваташ ли сад, да је то безумно радити?
зато ти ништа и не разумеш, него ти је битно да ти се неко овде на форуму диви твојим постовима који узгред и нису твоји:)

види, да мене интересује то што ти мене питаш, лако би ја теби дао одговор, разумеш ли сад?
отишао би на неки сајт, лепо га проучио написао би нешто, препуцавали се до изнемоглости и ништа не би добили, ти би и даље био на тој страни, ја на овој.
Naprotiv,dosli bismo do zakljucka ko je u pravu.Da li bi neko od nas promenio stranu,to je drugo pitanje i zavisilo bi od objektivnosti i tebe i mene.
Takodje,ako kazes da te ne interesuje,kako mozes da tvrdis da evolucija nije istinita,i jos da je glupost?U tom slucaju trebalo bi da zauzmes neku neutralnu poziciju,a ne da koristis svaku priliku d apljujes TE.
зато ти ништа и не разумеш, него ти је битно да ти се неко овде на форуму диви твојим постовима који узгред и нису твоји
Ali zato ti koji sve razumes iz posta u post ne mozes da napises smislen odgovor.
Evo,neka se ja divim sam sebi,i neka mi prija kako se ostali dive mojim postovima i slicne gluposti,to nece promeniti cinjenicu da je sve sto sam naveo istinito.

Naprotiv,dosli bismo do zakljucka ko je u pravu.Da li bi neko od nas promenio stranu,to je drugo pitanje i zavisilo bi od objektivnosti i tebe i mene.
Takodje,ako kazes da te ne interesuje,kako mozes da tvrdis da evolucija nije istinita,i jos da je glupost?U tom slucaju trebalo bi da zauzmes neku neutralnu poziciju,a ne da koristis svaku priliku d apljujes TE.

Ali zato ti koji sve razumes iz posta u post ne mozes da napises smislen odgovor.
Evo,neka se ja divim sam sebi,i neka mi prija kako se ostali dive mojim postovima i slicne gluposti,to nece promeniti cinjenicu da je sve sto sam naveo istinito.

ти си се Петре начисто погубио, сабери се.
малопре си рекао да те, цитирам: "Naprotiv,jedan vernik je upravo zasluzan sto ja nisam vise kreacionista", а причаш о некаквим надмудривањем о доказима.
престани док имаш времена и не бламирај се.

не схватљиво је теби оно што ја пишем јер не видиш даље од свог уображеног носа, зато ти је све бесмислено оно што не разумеш (и то је нормално)

Poslednja izmena od moderatora:
Petre M, ti si se poistovetio sa Saletom, pa zajedno sa njim spamujes temu. Ne dolikuje ti. Ili ste obijica skrenuli, ne sa teme, vec s uma. :per:

Ne znam sta cekaju moderatori kad dozvoljavaju da se na ovoj temi raspravlja o kreacionizmu i o Teoriji evolucije.:worth:

Zapažanje da će se mase dočepati kormila istorije, kao i da su te mase duboko neobrazovane, pomoglo mi je da predvidim svrgavanje Intelektualca s prestola, budući da su intelektualci prethodno počinili ogromnu grešku stvarajući kulturu za intelektualce, a ne za ostali svet.
Hose Ortega

Demoni umesto interneta

…Srbija je danas izložena talasu agresivne klerikalizacije i pravoslavnog fundamentalizma. …

Umesto zalaganja za realizaciju univerzalnog nacela koje je civilizaciji ostavila Francuska revolucija, dakle za modernu i sekularnu državu sposobnu da odgovori svim zahtevima i iskušenjima 21. veka, gotovo nasilno se namecu svim segmentima društva arhaicne srednjovekovne vizije i vrednosti, teorije o satanizmu i demonima, a religija se neopravdano izjednacuje sa duhovnošcu.
Dnevnik "DANAS", 23.jul 2001.

Back