gost 94299
Veoma poznat
- Poruka
- 11.312
Imaće SOKOJ ovde posla, vidim ja... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kakva glupost!Atheist faith does not give you the answers, it just stops you asking the questions.
Kakva glupost!
Niko ne moze da bude ateista, a da ne postavlja pitanja.
Ti koristiš struju kao takvu, da bi proizveo neku svoju suštinu. Jer Ti ne koristiš struju da bi proizveo struju, već da bi proizveo nešto drugo.
Ako Tebe, upotreba struje, koju je drugi proizveo, kako bi izrazio neku svoju suštinu, ne čini falsifikatorom, onda niti mene, upotreba misli, koju je drugi proizveo, kako bih izrazio neku svoju suštinu, ne čini falsifikatorom.
Ali zato Tebe, koji tvrdiš da me čini falsifikatorom, čini licemerom.
P.S. Neko je davno rekao Volm Te. Da li svaki, koji upotrebi pomenutu misao, po Tebi jeste falsifikator?
Razmisli dobro, jer bi Te takav rezon ubrzo doveo u paradoksalnu situaciju da sebe smatraš 100 postotnim falsifikatorom, jer sve što koristiš, kako bi izrazio neku svoju suštinu, to je neko pre Tebe već davno upotrebio.
a onda te smehotres analogije iznesi na sud kad te budu tuzili za krsenje prava na intelektualnu svojinu.

Vanserijske analogije...![]()
ja ne mogu da verujem sta on pise.
ja ne mogu da verujem sta on pise.

On će uvek biti tu za 'diskusiju'... nema gde drugo, nema sa kim.Da veruješ, bio bi vernik.
Šalu na stranu, dok ga ti hraniš postovima, on će se postavljati kao da ste ravnopravni sagovornici... sve dok ne skapiraš da te uvukao u razgovor na njegovom nivou.
A nivo je... ispod svakog nivoa.
Odustani, sem ako nećeš da se zajebavaš... onda piši šta hoćeš, dok ti ne dosadi.On će uvek biti tu za 'diskusiju'... nema gde drugo, nema sa kim.

Upravo tako. Pod modernim skribomanom se može podrazumevati onaj koji ima skribomanijsku potrebu da pisanjem komentariše bilo šta i bilo gde a sve u funkciji potvrdjivanja sebi samom svog postojanja. To pisanje po pravilu nema nikakvu vrednost niti osmišljenost jer u suprotnom to nebi bila skribomanija.![]()

Najcrnje je što su ovde već sve priče ispričane... vernici odavno rekli svoje, ateisti takođe, isti citati idu u krug... ostalo je samo ovo malo podprcavanja, pa dokle stigne... a ne stiže daleko. Svojevremeno je bob sebe shvatao ozbiljno, ali je bio baš genijalno ozbiljan... ovoga mi nekako žao i zajebavati.
Nema neke ozbiljnije teme za diskusiju, pa čak i da je vadiš iz naftalina... diskutanata, takođe, sve manje... mada oni zavise od inspirativnih tema.
Čak i kafana nije kafana... prazno, bre.
Sve, nekako... prazno.
Jebat' ga, što bi rekli prekodrinski Srbi... svi počeli sebe ozbiljno shvatati.
Poslednji dani, šta li.![]()
Eh kada se setim Boba i tako nekih...A nestade mi i onaj ...Ja jesam...verovatno mu se nije dopalo ono...Orlovi rano lete.

Pogledaj sta sam napisao.Po toj logici, svi koji postavljaju pitanja, takvi ne veruju da Bog postoji.
A nešto baš ne bih za sebe rekao da ne postavljam pitanja, a još manje da ne verujem da Bog postoji.
I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours. – Stephen Roberts
You do not need the Bible to justify love, but no better tool has been invented to justify hate. – Richard A. Weatherwax
As far as I can tell from studying the scriptures, all you do in heaven is pretty much just sit around all day and praise the Lord. I don’t know about you, but I think that after the first, oh, I don’t know, 50,000,000 years of that I’d start to get a little bored. – Rick Reynolds
Give a man a fish and he will eat for a day; teach a man to fish and he will eat for a lifetime; give a man religion and he will die praying for a fish. – Anonymous
God should be executed for crimes against humanity. – Bryan Emmanuel Gutierrez
Pogledaj sta sam napisao.
Niko ne moze da bude ateista, a da ne postavlja pitanja.
a ne,
svako ko postavlja pitanja je ateista
Al uopste me ne cudi, vi religiozni uzivate da izvrcete stvari, da pravite falsifikate.
Npr. gomila falsifikata poslednjih reci ateisa. FABRIKACIJE
How can You hate someone that does not exist?

How can You hate someone that does not exist?

e vidis ovo vec nije jadan i bedan falsifikat kao prethodni nego puko kontra pitanje sto je sasvim ok.
inace ja nisam cuo da je neki ateista rekao da mrzi boga, ali sam cuo izjave ateista da mrze religiju. religija za razliku od boga postoji, tako da moze da se mrzi. s tim sto bih dodao da za razliku od hrsicana, ne postoji univerzalni odnos ateista, vec kako ko dozivljava od indiferentnih do sto bi calibrn rek'o talibana![]()
nisam nigde video, al' posto se tema zove ateisticki citati na pdf religija pretpostavio sam da se radi o bogu, a ne nepostojacem motokultivatiru na pdf poljoprivreda![]()
какве везе има атеиста са Богом?