Ateisti pitaju vernike

Ne znam da li je kukao, pitao je, to.."oče, oče , zašto si me ostavio..."
To mu se pripisuje iz više razloga...
1. Čovek je ipak
2. Znamo svi da se srećno završilo, pa čisto da se zna, kada stvari krenu loše, nije te Bog ostavio, nego eto...moraš malo da nosiš krst...valjda...
3. Daje se utisak patnje, za koju smo mi krivi...a čovek bi trebao valjda da se seti dok to čita, da je on za to kriv...
...
Ta njegova recenica govori da ipak nije znao sta ce se desiti,jer je iznenadjen sta ga snaslo.Jeste li sigurna da je deo trojice?

<--- Expelled: no intelligence allowed!
Jesi siguran da želiš da preporučiš ovaj dokumentarac? Čisto te pitam da ti se ne desi nešto slično kao sa fotografijama nefilima.

Pazi šta pričaš, upravo si rekao da su Izraelci posebni. Hitler je tako isto gledao Nemce.

Elem za Expelled evo malo stvarnosti:
"Fim govori o potiskivanju akademske slobode i nametanju jednoumlja od strane vodećih figura u naučnom svijetu. Mnogi sjajni profesori sa svetski poznatih univerziteta su na surov način izbačeni sa posla, zato što su u svojim radovima promovisali ideju inteligentnog dizajna, uprkos tome što su jasnim dokazima i argumentima to potvrđivali."
Isto se radi i u medicini i drugim sferama.
Ali kao što rekoh, neka svako veruje u bajke ako ga to ispunjuje.

Mogao je da oboli i od raka debelog creva....kazu da je takva smrt jedna od najgorih.
Pa pitao bih te kad bi birala.
Kod razapinjanja na krstu, prvo ti probijaju živac klinom na rukama, zatim na nogama. Dok visiš, da bi jednom udahnula moraš se odupreti o klin, a možeš samo da pretpostavljaš koja je bol u pitanju (mi se malo udarimo od lakat pa nas neverovatno zaboli), a onda razmišljaj o svakom sledećem udisaju... "Ali šta, to je samo krstić.."

Pa pitao bih te kad bi birala.
Kod razapinjanja na krstu, prvo ti probijaju živac klinom na rukama, zatim na nogama. Dok visiš, da bi jednom udahnula moraš se odupreti o klin, a možeš samo da pretpostavljaš koja je bol u pitanju (mi se malo udarimo od lakat pa nas neverovatno zaboli), a onda razmišljaj o svakom sledećem udisaju... "Ali šta, to je samo krstić.."

Gde ja rekoh da je to bezbolna smrt?Ali nije jedina koja je strasna,a te spopadaju obicne ljude,koji trpe bol mesecima.A za boga je ipak za ocekivati lakse podnosenje.

"Fim govori o potiskivanju akademske slobode i nametanju jednoumlja od strane vodećih figura u naučnom svijetu. Mnogi sjajni profesori sa svetski poznatih univerziteta su na surov način izbačeni sa posla, zato što su u svojim radovima promovisali ideju inteligentnog dizajna, uprkos tome što su jasnim dokazima i argumentima to potvrđivali."
Isto se radi i u medicini i drugim sferama.
Ali kao što rekoh, neka svako veruje u bajke ako ga to ispunjuje.
Ne, film te ubeđuje da se radi o potiskivanju akademskih sloboda. Molim te da mi napišeš spisak sjajnih profesora koji su izbačeni sa posla zato što su radili svoj posao. Nadam se da ti to neće pretstavljati problem.
Još jednom bih te molio da mi objasniš šta tačno smatraš jednoumljem?

Ne, film te ubeđuje da se radi o potiskivanju akademskih sloboda. Molim te da mi napišeš spisak sjajnih profesora koji su izbačeni sa posla zato što su radili svoj posao. Nadam se da ti to neće pretstavljati problem.
Još jednom bih te molio da mi objasniš šta tačno smatraš jednoumljem?
Evo sad sam krenuo....
Evo ti naš primer sa Ljiljanom Čolić.
Glupo mi je da se raspravljam sa tobom oko očiglednih stvari. Svako vidi ono što želi da vidi.

Back