gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
a stvarno ne znam zašto je ovo zataškano ??
ajmo kreacionisti..again![]()
Moram dolazit u Las Vegas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a stvarno ne znam zašto je ovo zataškano ??
Lako se sporazumjeti sa pravim vernikom , ali ovi
lazni migolje kao gliste !![]()
a bre sve su to klonovi miroljuba petrovića koji ni sami ne znaju dal' treba da jedu beskvasni hleb ili da prave novu arku[/QUOT
Vise klovnovi , nego klonovi !![]()
sumnjam , ovako zajedljivo se ponasa samo zena koja nije videla onu stvar vec dugi niz godina.
ne vadi se ti na vernike i boziji zakon
Čist primer pravednosti....razapet na krstu, za tudje grehe..
Za coveka i jeste normalno,ali za bog,bas i nije.PA čovek visi na krstu, mislim da je noramlno da kuka i zapomaže..
Ta njegova recenica govori da ipak nije znao sta ce se desiti,jer je iznenadjen sta ga snaslo.Jeste li sigurna da je deo trojice?Ne znam da li je kukao, pitao je, to.."oče, oče , zašto si me ostavio..."
To mu se pripisuje iz više razloga...
1. Čovek je ipak
2. Znamo svi da se srećno završilo, pa čisto da se zna, kada stvari krenu loše, nije te Bog ostavio, nego eto...moraš malo da nosiš krst...valjda...
3. Daje se utisak patnje, za koju smo mi krivi...a čovek bi trebao valjda da se seti dok to čita, da je on za to kriv...
...
Hoces reci da koristi copy~paste ?majmun samo imitira
Znači ipak si razmažena.znači ipak je zakukao nije mogo da izdrži
bogo-čovek, čovek-bog, sin od boga 'lično', a jedan krstić i razapinjanje mu je bio problem
i daa..da je džizus imao net pa se informisao i on bi znao šta ga čeka, ali ko mu je kriv što mu tata nije kupio komp![]()
"Fim govori o potiskivanju akademske slobode i nametanju jednoumlja od strane vodećih figura u naučnom svijetu. Mnogi sjajni profesori sa svetski poznatih univerziteta su na surov način izbačeni sa posla, zato što su u svojim radovima promovisali ideju inteligentnog dizajna, uprkos tome što su jasnim dokazima i argumentima to potvrđivali."<--- Expelled: no intelligence allowed!
Jesi siguran da želiš da preporučiš ovaj dokumentarac? Čisto te pitam da ti se ne desi nešto slično kao sa fotografijama nefilima.
Pazi šta pričaš, upravo si rekao da su Izraelci posebni. Hitler je tako isto gledao Nemce.
Elem za Expelled evo malo stvarnosti:
Hajde udaraj laktom od ivicu stola par puta, čisto da osetiš nešto, ali da te ne vide roditelji.a stvarno ne znam zašto je ovo zataškano ??
znači ipak je zakukao nije mogo da izdrži
bogo-čovek, čovek-bog, sin od boga 'lično', a jedan krstić i razapinjanje mu je bio problem
i daa..da je džizus imao net pa se informisao i on bi znao šta ga čeka, ali ko mu je kriv što mu tata nije kupio komp![]()
Pročitaj malo po netu kakva je to smrt, možda i najteža moguća kojom neko može da umre... A ti i dalje veruj u Badžu i Popaja...
Izgleda nije imala tu cast.Onda je razumljivo njeno ponasanje.
![]()
Lazni vjernici malo provociraju u vezi seksa .
Ocito im je ta tema milija od svetih knjiga !![]()
Pa pitao bih te kad bi birala.Mogao je da oboli i od raka debelog creva....kazu da je takva smrt jedna od najgorih.
Pa pitao bih te kad bi birala.
Kod razapinjanja na krstu, prvo ti probijaju živac klinom na rukama, zatim na nogama. Dok visiš, da bi jednom udahnula moraš se odupreti o klin, a možeš samo da pretpostavljaš koja je bol u pitanju (mi se malo udarimo od lakat pa nas neverovatno zaboli), a onda razmišljaj o svakom sledećem udisaju... "Ali šta, to je samo krstić.."
Ne, film te ubeđuje da se radi o potiskivanju akademskih sloboda. Molim te da mi napišeš spisak sjajnih profesora koji su izbačeni sa posla zato što su radili svoj posao. Nadam se da ti to neće pretstavljati problem."Fim govori o potiskivanju akademske slobode i nametanju jednoumlja od strane vodećih figura u naučnom svijetu. Mnogi sjajni profesori sa svetski poznatih univerziteta su na surov način izbačeni sa posla, zato što su u svojim radovima promovisali ideju inteligentnog dizajna, uprkos tome što su jasnim dokazima i argumentima to potvrđivali."
Isto se radi i u medicini i drugim sferama.
Ali kao što rekoh, neka svako veruje u bajke ako ga to ispunjuje.
147 put ponavljam da je Isus bio samo čovek, bol je podnosio isto kao Janko i Marko, niukom smislu nije bio pošteđen, privilegovan.Gde ja rekoh da je to bezbolna smrt?Ali nije jedina koja je strasna,a te spopadaju obicne ljude,koji trpe bol mesecima.A za boga je ipak za ocekivati lakse podnosenje.
Drugim rečima, ma šta ima ko da misli, ovde smo da kritikujemo.ma šta bre imao ko da bira dal' ovo, dal' ono... govorimo o Isusu koji je na krstu, iskupljuje grehe
izgleda da nije znao šta će da ga snađe pa mu malo frka, a?
Evo sad sam krenuo....Ne, film te ubeđuje da se radi o potiskivanju akademskih sloboda. Molim te da mi napišeš spisak sjajnih profesora koji su izbačeni sa posla zato što su radili svoj posao. Nadam se da ti to neće pretstavljati problem.
Još jednom bih te molio da mi objasniš šta tačno smatraš jednoumljem?