Ateisti pitaju vernike

Dakle,Isus nije boziji sin,vec sam bog?
Bog se otkriva u tri lica, jer je On nešto drugo u odnosu na nas, npr nema svoj početak, kraj i td. Mi ta tri lica opisujemo kao Otac, Sin i Sveti Duh, ali sve kao jedan isti Bog. Sin Božji ne u bukvalnom smislu, da je rođen, On je oduvek postojao, nema svoj početak - dakle On je Bog Tvorac svega. Samo što je u jednom trenutku došao na planetu Zemlju u ljudskom obličju.

Zašto sin kuka da ga tata ostavio, pa zar nije poslat na zemlju sa ciljem da okaje grehe ljudi, pa posle zapomaže i kudi oca !?

Matej 27:46 » "A oko devetog sata povika Isus glasno govoreći: Ili! Ili! Lama savahtani? To jest: Bože moj! Bože moj! Zašto si me ostavio?"

Marko 15:34 » "I u devetom satu povika Isus glasno govoreći: Eloi! Eloi! Lama savahtani? Koje znači: Bože moj! Bože moj! Zašto si me ostavio?"

Čist primer pravednosti....razapet na krstu, za tudje grehe..

Zašto sin kuka da ga tata ostavio, pa zar nije poslat na zemlju sa ciljem da okaje grehe ljudi, pa posle zapomaže i kudi oca !?

Matej 27:46 » "A oko devetog sata povika Isus glasno govoreći: Ili! Ili! Lama savahtani? To jest: Bože moj! Bože moj! Zašto si me ostavio?"

Marko 15:34 » "I u devetom satu povika Isus glasno govoreći: Eloi! Eloi! Lama savahtani? Koje znači: Bože moj! Bože moj! Zašto si me ostavio?"
Bog Otac Ga je u tom trenutku napustio, da bi se ostvario zacrtani plan - otkup greha. Bog je došao u ljudskom obličju, odrekao se Božanskog, i bio samo čovek.

Da, naravno da postoje. Zato su naučnici i uspeli da naprave prvu AI ćeliju.
http://www.bbc.co.uk/news/10132762
Xexexexe.. To ti je ono:

logika.gif

Bog Otac Ga je u tom trenutku napustio, da bi se ostvario zacrtani plan - otkup greha. Bog je došao u ljudskom obličju, odrekao se Božanskog, i bio samo čovek.

ne znam zasto im odgovaras, vidis da se sprdaju.
mislis da to njih zaista interesuje, uzalud krecis. a sa druge strane ni ne pomisli da se slazem sa tobom, nego vidim zelju da svoju veru u najboljoj nameri predstavljas

isfrustrirano je to:lol:

Back