Ateisti pitaju vernike

]Hoces reci,da se vernik postaje kad te udari velika nevolj?[/B]
A plan i program skolstva nigde u svetu ne uci da smo nastali od praha,tako da se Srbija tu ne razlikuje.
Kukavice postaju vjernici kad stisne nevolja , mada ne vjerujem da im to nesto konkretno pomogne .
Ja sam ateista , a 1991g sam pobjegao sa streljanja .Bila je o tome reportaza na novosadskoj
televiziji .Kad sam zarobljen , nisam se boga ni sjetio , vec sam gledao da li ce mi se ukazati sansa
da bjezim .Neke su osobe tada pobijene . Koliko znam , vecina njih su bili vjernici . Jedan od njih je
bio i clan crkvenog odbora , a ubijen je i on i cijela familija .
Pitanje za vjernike :"Kako to da sam ja prezivio , a ovi otisli niz vodu ? "

Kukavice postaju vjernici kad stisne nevolja , mada ne vjerujem da im to nesto konkretno pomogne .
Ja sam ateista , a 1991g sam pobjegao sa streljanja .Bila je o tome reportaza na novosadskoj
televiziji .Kad sam zarobljen , nisam se boga ni sjetio , vec sam gledao da li ce mi se ukazati sansa
da bjezim .Neke su osobe tada pobijene . Koliko znam , vecina njih su bili vjernici . Jedan od njih je

verovatno zato sto si izdajnik kad su svi ostali ubijeni

Ostavio te Bog da se jos vise poganis.

Ne mozete bez otkrica belosvetskih naucnika!Svaki dan i ti koristis njihove djavolje izume.
Nauka je proizvod želje čoveka da objasni pojave koje se oko njega odvijaju. To je konstruktivna energija koja se gradi na prethodnim znanjima da bi se stekla nova. Nauka ne otežava ljudski život niti utiče na tok stvari u ljudskoj istoriji. Ljudi zloupotrebljavaju saznanja radi sticanja materijalnih/nematerijalnih dobiti nauštrb drugih.

Beskonačnost je tolika da je u njoj sve moguće...pa i slučajno stvorena ćelija..

Da bi ćelija bila stvorena, moraju postojati neki zakoni, po kojima se ponaša materija.
Tamo gde vladaju jasni zakoni, nema slučajnosti, već slučajnost postoji onda, kada je moć spoznaje zakonitosti promena mala, nedovljna da uoči uzročnu posledičnu vezu, u okviru koje se nešto dešava, nastaje.

Npr. nekome je slučajnost kada ga posere ptica, međutim, kada bi imao moć da pratiš uzročno posledičnu vezu svega što utiče na pomenuti događaj, veoma jasno bi došao do zaključka zašto je tog nekog posrala ptica, i video da tu nema slučajnosti, već se sve, baš sve, dešava u okviru određenih zakonitosti.

Back