radioaktivna
Zainteresovan član
- Poruka
- 365
aa pa fino...vernici se bave naukom, a najbolje im ide drugi zakon termodinamike i račun verovatnoće

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a odkud si ti siguran da bog postoji ??...mojsije ti reko... ili ?
Možeš samo da zamisliš kako je smešna njihova matematika/fizika onima koji su ceo svoj život posvetili ovim naukama.radioaktivna:aa pa fino...vernici se bave naukom, a najbolje im ide drugi zakon termodinamike i račun verovatnoće
Ne mozete bez otkrica belosvetskih naucnika!Svaki dan i ti koristis njihove djavolje izume.
Kukavice postaju vjernici kad stisne nevolja , mada ne vjerujem da im to nesto konkretno pomogne .]Hoces reci,da se vernik postaje kad te udari velika nevolj?[/B]
A plan i program skolstva nigde u svetu ne uci da smo nastali od praha,tako da se Srbija tu ne razlikuje.
Kao bambus...što bi rekli Kinezi..ako si krut, dune vetar i slomi te. A bambus vetar povija do zemlje, pa mu ništa
![]()
Kukavice postaju vjernici kad stisne nevolja , mada ne vjerujem da im to nesto konkretno pomogne .
Ja sam ateista , a 1991g sam pobjegao sa streljanja .Bila je o tome reportaza na novosadskoj
televiziji .Kad sam zarobljen , nisam se boga ni sjetio , vec sam gledao da li ce mi se ukazati sansa
da bjezim .Neke su osobe tada pobijene . Koliko znam , vecina njih su bili vjernici . Jedan od njih je
bio i clan crkvenog odbora , a ubijen je i on i cijela familija .
Pitanje za vjernike :"Kako to da sam ja prezivio , a ovi otisli niz vodu ? "
znas li ti zasto domace (pitome) curke iako im je raspon krila i do 1,8m ne mogu da lete?
Kukavice postaju vjernici kad stisne nevolja , mada ne vjerujem da im to nesto konkretno pomogne .
Ja sam ateista , a 1991g sam pobjegao sa streljanja .Bila je o tome reportaza na novosadskoj
televiziji .Kad sam zarobljen , nisam se boga ni sjetio , vec sam gledao da li ce mi se ukazati sansa
da bjezim .Neke su osobe tada pobijene . Koliko znam , vecina njih su bili vjernici . Jedan od njih je
bio i clan crkvenog odbora , a ubijen je i on i cijela familija .
Pitanje za vjernike :"Kako to da sam ja prezivio , a ovi otisli niz vodu ? "
verovatno zato sto si izdajnik kad su svi ostali ubijeni
"Bambusi" se mozda mogu odrzati na vjetru, ali se ne mogu odrzati na Sudnjem danu - Otkrivenje 21,8.![]()
Nauka je proizvod želje čoveka da objasni pojave koje se oko njega odvijaju. To je konstruktivna energija koja se gradi na prethodnim znanjima da bi se stekla nova. Nauka ne otežava ljudski život niti utiče na tok stvari u ljudskoj istoriji. Ljudi zloupotrebljavaju saznanja radi sticanja materijalnih/nematerijalnih dobiti nauštrb drugih.Ne mozete bez otkrica belosvetskih naucnika!Svaki dan i ti koristis njihove djavolje izume.
A kako ti možeš tako da vređaš čoveka bez razloga?
A zašto ti sudiš?
Zar to nije gordo pomalo...?
A zašto ti sudiš?
Zar to nije gordo pomalo...?
a sta ako sam u pravu?
A šta ako nisi?
A gdje ja to sudim?
a zasto ti pretpostavljas da on sudi?
Ne pretpostavljam, lepo čovek kaže da ovakvi kao ja ne mogu da se održe na sudnjem danu.
Šta je to nego osuda...
Još sa zaklonim iza biblijskog citata..
a sta ako je on izmislio pricu?
A šta ako nije? Nije valjda da ne veruješ čoveku..
Pa to nisam ja izmislio. Tako pise u Bibliji.
Beskonačnost je tolika da je u njoj sve moguće...pa i slučajno stvorena ćelija..
Ostavio te Bog da se jos vise poganis.