gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
sta kako je oedredjen?
Ko i kako je odredio faze na geološkom stubu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta kako je oedredjen?
Kako je moguće da neko napravi mit o dinosaurusima i još ih opisuje kako izgledaju a nikada ih niko nije vidio? Da se nisu stari narodi bavili paleontologijom? http://forum.krstarica.com/showthre...ovidna-laž?p=18217206&viewfull=1#post18217206
naucnici,Ko i kako je odredio faze na geološkom stubu?
Sledeci put skorluj malo dole. http://forum.krstarica.com/showthre...ovidna-laž?p=18659504&viewfull=1#post18659504
naucnici,
jel problem vrsiti iskopavanja i analizirati sadrzaj uzoraka?
ne kapiram
jos uvek cekam odgovor na moje pitanje: kako objasniti postojanje geoloskog stuga i raspored fosila sa stanovista kreacionizma?
Nije nista odgovoreno!Odgovoreno ti je dolje.
Reci mi,dakle, kako je moguće da sve one figurice i crteži dinosaurusa nastanu kada dinosaurusi nisu živjeli sa ljudima pa nisu mogli znati kako izgledaju?
Koji naučnici? Škotski advokat Charles Lyell u svojoj knjizi Principles of Geology (1830) koji je izmislio nazive za geološke faze u vrijeme kada nije postojao ni jedan način datiranja stijena jer je mrzio Bibliju i izjavio da čovječanstvo mora odbaciti Mojsija (misleći na njegovu knjigu Postanja).
I objasni mi kako se to dolazi do rezultata koliko je koja stijena stara.
Ovde je interesantnije pitanje kako to da su na figuricama ostali otisci prstiju majstora u svežoj glini koji su odgovarali otiscima nekih ljudi koji su živeli u okolini za vreme ispitivanja.Nije nista odgovoreno!
Nema nigde odgovora na moje pitanje gde je tacno iskopano. Taj podatak nikada nije objavljen. Dakle, u pitanju je potpuno nepoznato nalaziste.
Nema nigde odgovora na pitanje zasto na tim prostorima nije pronadjen nijedan fosil dinosaurusa, niti su pronadjeni fosili coveka i dinosaurusa zajedno, sto je sve samo po sebi nuzna posledica njihovog suzivota pre samo nekoliko hiljada godina.
Niti je igde odgovore kako je moguce da se 32 000 navodno autenticnih figurica sacuva u gotovo savrsenom stanju toliko vremena.

Jedino se ne mora prihvatiti činjenica da je ta vodurina nekud morala da nestane nakon potopa.![]()
Kad vec iznosis tako smele tvrdnje, trebalo bi da izneses i dokaze...
Mislio sam na tvoju tvrdnju da su svi kontinetni do pre samo nekoliko hiljada godina bili spojeni a zatim se razdvojili.Pa potopa je bilo sigurno,Zamisli da se svi gleceri otope i da sva voda iz gasovitog stanja predje u tecno stanje pa onda vidi sta ce ostati od kopna.
A ne zaboravi da se u bibliji pominje voda koja je bila iznad svoda.
Dakle ta voda je poplavila zemlju.
Ipak velika je to slagalica koju treba sklopiti.
Mislio sam na tvoju tvrdnju da su svi kontinetni do pre samo nekoliko hiljada godina bili spojeni a zatim se razdvojili.
Ja sam samo izneo predpostavku,ali nisu ni morali da budu sastavljeni da bi ih ta kolcina vode progutala.
Ma ok, samo pretpostavka mora da bude uskladjena sa cinjenicama.
Pa potopa je bilo sigurno,Zamisli da se svi gleceri otope i da sva voda iz gasovitog stanja predje u tecno stanje pa onda vidi sta ce ostati od kopna.
A ne zaboravi da se u bibliji pominje voda koja je bila iznad svoda.
Dakle ta voda je poplavila zemlju.
Ipak velika je to slagalica koju treba sklopiti.
Nije nista odgovoreno!
Nema nigde odgovora na moje pitanje gde je tacno iskopano. Taj podatak nikada nije objavljen. Dakle, u pitanju je potpuno nepoznato nalaziste.
Nema nigde odgovora na pitanje zasto na tim prostorima nije pronadjen nijedan fosil dinosaurusa, niti su pronadjeni fosili coveka i dinosaurusa zajedno, sto je sve samo po sebi nuzna posledica njihovog suzivota pre samo nekoliko hiljada godina.
Niti je igde odgovore kako je moguce da se 32 000 navodno autenticnih figurica sacuva u gotovo savrsenom stanju toliko vremena.
Objasnicu ti i starost stena i sve ostalo... ali to nikako necu uciniti sve dok ne odgovoris na moje pitanje. Prvi sam ga postavio pa je red da prvi i odgovoris, dok pitanje o starosti stena je potpuno irelevatno za ovu raspravu.
Nije red na mene da iznosim dokaz, vec na tebe.
A btw, ja ne pricam o geoloskim dobima vec o geoloskom stubu. Ostavi starost zemlje sad po strani.
Poenta je da, ako je prica o globalnom potopu tacna, ne bi mogao da postoji tako uredjen raspored razlicitih slojeva, niti bi to postojalo kada su u pitanju fosili. Drugim recima, sve bi bilo pomesano bez ikakvog reda i smisla, sto nije ono sto pronalazimo.
Neće biti. Kada bi se sav led otopio, nivo mora bi porastao nekih 80 metara. Daleko je to od 4 kilomtra, koliko bi trebalo da bude vodurine da potopi "najviše planine".Pa da, potpuno si u pravu,jedan deo je zaledjen,drugi deo je u gasovitom stanju a treci je pod zemljom i na zemlji.