Ateisti i verski praznici

A kako da ga okarakterisu kada tako misle ?
Mogu da ga postuju ali da je ispranog mozga, naivan, zaveden ili povodljiv to stoji
osobu koju poštuješ ne smatraš da je ispranog mozga ali sta tebi objašnjavati ti si "zdravog razuma" :mrgreen:
rekoh odličan si predstvanik zdravorazumskih ateista koji o verniku kao osobi misli sve najgore ali bi mu se ipak zavukao u kuću da se oždere ono čisto da ga ispoštuje što ga ovaj jer ga poštuje kao osobu nevezano za to što je ateista pozvao na slavu
dal si ti svestan

ma ne vredi ti sad ništa ..... shvatili smo da svoju ideologiju prodaš za par sarmi
Pa gde ima slava bez krknanluka, gde si to videla ?
Slava nije da dodjes da se nakrkas i opijes ali svi vernici je tako proslavljaju.
Zasto.....kakvi ste Vi to vernici i zasto to ne komentarises ?
Gde si videla slavu da nema puna trpeza ?
Kad nebi spremila da se dobro jede i pije niko ti nebi ni dosao na slavu :D
E moji vernici.....

Ogromna vecina je potpuno svesna da boga nema.
Velika vecina je i svesna da ga nema ali jbga.....ako im je tako lakse kad veruju podrzavam

Pa gde ima slava bez krknanluka, gde si to videla ?
Slava nije da dodjes da se nakrkas i opijes ali svi vernici je tako proslavljaju.
Zasto.....kakvi ste Vi to vernici i zasto to ne komentarises ?
Gde si videla slavu da nema puna trpeza ?
Kad nebi spremila da se dobro jede i pije niko ti nebi ni dosao na slavu :D
E moji vernici.....

Velika vecina je i svesna da ga nema ali jbga.....ako im je tako lakse kad veruju podrzavam
jel to ti iznosiš stav na osnovu toga kako se u tvojoj kući slavilo?

Sve samo ne odgovaras na ono sta sam te pitao.
Na sta bi licila slava kad nebi bilo krkanluka, postoji li negde takva slava i ko bi to dosao na nju ?
ako ne slaviš slavu šta ti imaš da raspravljaš šta je slava pogotovo što pojma nemaš
ne brukaj se
i ne budi dosadan sa tvojim tupavim pitanjima jer ti ja nisam djak prvak
ja vidiš tebe ne pitam jesi svestan koliko se brukaš nekim izjavama

Back