Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Више и од породице, државе, света, васионе...Neki pravoslavni vernici više vole Boga i Hrista od svoje države.
Бога највише волим.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Више и од породице, државе, света, васионе...Neki pravoslavni vernici više vole Boga i Hrista od svoje države.
pa valjda ti znas cemu ces i kome sluziti ?A Kralja i Otadzbinu?
Ti nisi normalan. To je sigurno.Више и од породице, државе, света, васионе...
Бога највише волим.
A kako da ga okarakterisu kada tako misle ?ima ateista koji odu na slavu smeskaju se a onda kad izadju u nekoj drugoj prilic u razgovoru o religiji i veri bas tog domacina okarakterisu kao osobu ispranog mozga
osobu koju poštuješ ne smatraš da je ispranog mozga ali sta tebi objašnjavati ti si "zdravog razuma"A kako da ga okarakterisu kada tako misle ?
Mogu da ga postuju ali da je ispranog mozga, naivan, zaveden ili povodljiv to stoji

Da, smatram da je dobar covek ali zaveli gaosobu koju poštuješ ne smatraš da je ispranog mozga.....

ma ne vredi ti sad ništa ..... shvatili smo da svoju ideologiju prodaš za par sarmiDa, smatram da je dobar covek ali zaveli ga![]()
Ne znam koliko si ozbiljan ali vernici nisu ispranog mozga niti su zavedeni. Naravno milslim na vecinu.Da, smatram da je dobar covek ali zaveli ga![]()
Pa gde ima slava bez krknanluka, gde si to videla ?ma ne vredi ti sad ništa ..... shvatili smo da svoju ideologiju prodaš za par sarmi
Velika vecina je i svesna da ga nema ali jbga.....ako im je tako lakse kad veruju podrzavamOgromna vecina je potpuno svesna da boga nema.
jel to ti iznosiš stav na osnovu toga kako se u tvojoj kući slavilo?Pa gde ima slava bez krknanluka, gde si to videla ?
Slava nije da dodjes da se nakrkas i opijes ali svi vernici je tako proslavljaju.
Zasto.....kakvi ste Vi to vernici i zasto to ne komentarises ?
Gde si videla slavu da nema puna trpeza ?
Kad nebi spremila da se dobro jede i pije niko ti nebi ni dosao na slavu
E moji vernici.....
Velika vecina je i svesna da ga nema ali jbga.....ako im je tako lakse kad veruju podrzavam
Ja te pitam za komentar oko spremanja slave a ti nesto trece pises.jel to ti iznosiš stav na osnovu toga kako se u tvojoj kući slavilo?
šta pitaš kad znašJa te pitam za komentar oko spremanja slave a ti nesto trece pises.
Zasto to radis ?

Zelim[o] da cujemo tvoj komentar oko spremanja slave, moze li slava bez krnanlua i rakije i jel si bila na takvoj, gde to ima ?šta pitaš kad znaš
kao prvo šta mene briga šta ti želišZelim[o] da cujemo tvoj komentar oko spremanja slave, moze li slava bez krnanlua i rakije i jel si bila na takvoj, gde to ima ?
Ali spremas krkanlukkao prvo šta mene briga šta ti želiš
kao drugo takvi gosti kao ti mi sigurno nisu ušli u kuću
moji gosti su zdravog razuma a ne "zdravog razuma"

edukuj se šta čini jednu slavu pa onda raspravljajAli spremas krkanluk![]()

Sve samo ne odgovaras na ono sta sam te pitao.edukuj se šta čini jednu slavu pa onda raspravljaj
ako ne slaviš slavu šta ti imaš da raspravljaš šta je slava pogotovo što pojma nemašSve samo ne odgovaras na ono sta sam te pitao.
Na sta bi licila slava kad nebi bilo krkanluka, postoji li negde takva slava i ko bi to dosao na nju ?
Nisi za komunikaciju kad nemas odgovor, sramota.....ako ne slaviš slavu šta ti imaš da raspravljaš šta je slava pogotovo što pojma nemaš
evo stidim se a tebi prijatne sarme u krkanluku kod vernika "ispranog mozga"Nisi za komunikaciju kad nemas odgovor, sramota.....
Hvalaevo stidim se a tebi prijatne sarme u krkanluku kod vernika "ispranog mozga"

Ispran mozak u principu veruje propagandi, bilo kakvoj...Bas tako
Postujem i ja njih i zahvaljujem se na pozivu na krkanluk a da su ispranog mozga to stoji
Ali nisu svesni da crne rupe ne postoje, i da je AI nemoguc, pa ce u to poverovati kad vide na TV da neko tvrdiNe znam koliko si ozbiljan ali vernici nisu ispranog mozga niti su zavedeni. Naravno milslim na vecinu.
Radi se o jednoj ljudskoj potrebi. Jednostavno im je to potrebno i pomaze im u zivotu. Ogromna vecina je potpuno svesna da boga nema.