Ateisti i verski praznici

Bas tako :ok:
Postujem i ja njih i zahvaljujem se na pozivu na krkanluk a da su ispranog mozga to stoji
Bilo bi lepo da citiras neka od tih "pljuvanja" a ne ovako pausalno.
Inace verski praznici su mnogo dobra stvar, pogotovo crvena slova i tako to.:D
evo jedan sa ove teme .... da se ode na krkanluk to moze i onda odmah posle toga se nastavlja sa tim da su ispranog mozga .... za svaku pohvalu .... nije licemerno uopste :roll:

Al nije verdki praznik. Religija zabranjuje da imas idole ili sta vec, zar ne. Dan posvecen Titu kada se nije radilo recimo...
tebi je prvi maj praznik idolu?
29 novembar praznik idolu?
bez ljutnje edukuj se malo
dan kada se Tile rodio nije bio dan kada se nije radilo zar ne?
i ja ponavljam pitanje .... zar vernici nisu državljani ove države pa za njih državni praznici ne važe?

tebi je prvi maj praznik idolu?
29 novembar praznik idolu?
bez ljutnje edukuj se malo
dan kada se Tile rodio nije bio dan kada se nije radilo zar ne?
i ja ponavljam pitanje .... zar vernici nisu državljani ove države pa za njih državni praznici ne važe?
Ko govori o tome... Stafeta mladosti je bila u cast Tita, 25 maj koliko se secam nije se radilo. Pitanje je bilo, dal je licimerno ili ne da vernik ne radi na dan person koja je branila verska izrazavanja..

Član 4

Zaposleni imaju pravo da ne rade u dane sledećih verskih praznika, i to:

1) pravoslavci - na prvi dan krsne slave;

2) katolici i pripadnici drugih hrišćanskih verskih zajednica - na prvi dan Božića i u dane Uskršnjih praznika počev od Velikog petka zaključno sa drugim danom Uskrsa, prema njihovom kalendaru;

3) pripadnici islamske zajednice - na prvi dan Ramazanskog bajrama i prvi dan Kurbanskog bajrama;

4) pripadnici jevrejske zajednice - na prvi dan Jom Kipura.

https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_drzavnim_i_drugim_praznicima_u_republici_srbiji.html

Back