Astrologija: Eksperiment

Obersturmfuehrer:
ja jedino mogu da kazem da ovo nije uspelo....jednostavno, toliko smo se rasplinuli u objasnjavanjima dokazima, pogadjanjima, natezanjima da je ovde od pravog eksp. ostalo samo "E".....
pazi, meni su gledali natalnu kartu pa se u tom opisu nisam nasla uopste a ti si ocekivao da ovako nesto sto je jos vise na nevidjeno uspe???

zasto mislis da ja imam problem...
ako je necija licnost u relaciji sa nekim znakom, onda se takodje na osnovu necije licnosti "pogoditi" znak....
uostalom, sto se Astral gurao gde ne treba ako je znao da nece da uspe....

HELENA33:
hm... sta bi ti na primer rekao sudeci po mom pisanju koji sam znak u horoskopu? zasto mislis da je astral znao da nece da uspe? da li zaista verujes da bi dozvolio sebi takve promasaje pred publikom da je zaista to znao?

na prvom mestu ja se ne bih ni upustao u takve stvari....
a sto se tice astrala, bolje reci da je MISLIO da zna, a to znanje se nije bas proslavilo...

Obersturmfuehrer:
na prvom mestu ja se ne bih ni upustao u takve stvari....
a sto se tice astrala, bolje reci da je MISLIO da zna, a to znanje se nije bas proslavilo...
e to je vec druga stvar... ne samo da je mislio da zna vec je bio duboko ubedjen u to... nisam sigurna da i posle svega ne misli tako... ali, razumem ga... bilo bi preveliko razocarenje u samog sebe, svoj rad i ono u sta veruje priznati da nije bio u pravu...

jeele:
onda blizanac? :? :?
hehe jeele... priznaj jesi li virnula tamo na astru za ovu informaciju? ;)
da, blizanac sam sa podznakom u raku... kad bi verovali tamo njima ko da nisam hehe... kazu da nista od rakove emotivnosti nemam... hahaha... e pa svasta stvarno... ono je zaista bila diskusija za smejanje... dobro je stnco konstatovao... :)

osecam se k'o komarac sto zuji izmedju vas...
izvinjavam se sto mozda kvarim temu...ali vi i tracarite coveka.
no, evo samo za horoskopski znak, i vracam se citanju teme...

inace ovo sto sam do sad' procitala, slazem se sa proximom...i ovih par testova sto sam uradila nisu bili nesto...procena licnosti, uglavnom 50% tacna...ali zato je ovo sto je netacno banalno stvarno...

...podforum astrologije? poslednji put sam tamo bila dok sam imala oko 400 postova...to je negde april/mart koliko se ja secam...i to na numerologiji imena od psiha...
iskreno, smejala bih se verovatno i ja, ali ne znam koje teme nabrajas...

i iskreno, za znak sam lupila po nekom levom osecaju, a procenu tvoje licnosti...recimo da znam osobu koja je ista ti...isto ime cak...isto Sve...i po onih par postova sam je prepoznala...a i ja sam ti emotivni feler...preosetljiva, SVE osetim...i uz to ide svasta jos naravno...
sve na kraju ispade slucajnost! :?
ona je ovan...
sto je najkomicnije...ista ja :)

HELENA33:
e to je vec druga stvar... ne samo da je mislio da zna vec je bio duboko ubedjen u to... nisam sigurna da i posle svega ne misli tako... ali, razumem ga... bilo bi preveliko razocarenje u samog sebe, svoj rad i ono u sta veruje priznati da nije bio u pravu...

znas, izes rad u kome unapred postavis resenje i to sebi zakucas u glavu...rad i nauka su valjda zive stvari koje se stalno menjaju i dopunjuju novim iskustvima i saznanjima...

jeele:
osecam se k'o komarac sto zuji izmedju vas...
izvinjavam se sto mozda kvarim temu...ali vi i tracarite coveka.
no, evo samo za horoskopski znak, i vracam se citanju teme...

inace ovo sto sam do sad' procitala, slazem se sa proximom...i ovih par testova sto sam uradila nisu bili nesto...procena licnosti, uglavnom 50% tacna...ali zato je ovo sto je netacno banalno stvarno...
gresis jeele... ne bavim se tracarenjem nikada... astralu sam i tamo kao i preko pp napisala sta mislim o svemu tako da on ne bi bio iznenadjen ovim komentarima... cak smo na kraju nase pisanje zavrsili preko meilova gde smo uspeli oboje da vodimo jednu normalnu komunikaciju... inache je moje misljenje o njemu sasvim ok... a moj stav povodom moje natalne o astralu jeste da je jednostavno preterao... drago mi je sto sam ga u nekim drugim prepiskama dozivela sasvim drugacije...

Back