stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
Iliti, verujem pa nagadjam, ne verujem...HELENA33:verujem, ne verujem...![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iliti, verujem pa nagadjam, ne verujem...HELENA33:verujem, ne verujem...![]()
![]()
![]()
;-)Apsolutno sam saglasan sa tvojim poslednjim zakljuckom. Zato ja samo osmatram sa strana i po nekada "lanem" uz smeh, naravno.
tvojim ocimaaaaaaaa... jel to ta pesma?verujem, ne verujem...
hehe... tacno proximo...proximo:;-)
tvojim ocimaaaaaaaa... jel to ta pesma?
pazi, meni su gledali natalnu kartu pa se u tom opisu nisam nasla uopste a ti si ocekivao da ovako nesto sto je jos vise na nevidjeno uspe???Obersturmfuehrer:ja jedino mogu da kazem da ovo nije uspelo....jednostavno, toliko smo se rasplinuli u objasnjavanjima dokazima, pogadjanjima, natezanjima da je ovde od pravog eksp. ostalo samo "E".....

HELENA33:pazi, meni su gledali natalnu kartu pa se u tom opisu nisam nasla uopste a ti si ocekivao da ovako nesto sto je jos vise na nevidjeno uspe???
a tvoj je problem inache sta ober?Obersturmfuehrer:pa to je njihov problem, a ne moj...

HELENA33:hm... sta bi ti na primer rekao sudeci po mom pisanju koji sam znak u horoskopu? zasto mislis da je astral znao da nece da uspe? da li zaista verujes da bi dozvolio sebi takve promasaje pred publikom da je zaista to znao?
e to je vec druga stvar... ne samo da je mislio da zna vec je bio duboko ubedjen u to... nisam sigurna da i posle svega ne misli tako... ali, razumem ga... bilo bi preveliko razocarenje u samog sebe, svoj rad i ono u sta veruje priznati da nije bio u pravu...Obersturmfuehrer:na prvom mestu ja se ne bih ni upustao u takve stvari....
a sto se tice astrala, bolje reci da je MISLIO da zna, a to znanje se nije bas proslavilo...
hehe jeele... priznaj jesi li virnula tamo na astru za ovu informaciju?jeele:onda blizanac? :? :?

HELENA33:e to je vec druga stvar... ne samo da je mislio da zna vec je bio duboko ubedjen u to... nisam sigurna da i posle svega ne misli tako... ali, razumem ga... bilo bi preveliko razocarenje u samog sebe, svoj rad i ono u sta veruje priznati da nije bio u pravu...
gresis jeele... ne bavim se tracarenjem nikada... astralu sam i tamo kao i preko pp napisala sta mislim o svemu tako da on ne bi bio iznenadjen ovim komentarima... cak smo na kraju nase pisanje zavrsili preko meilova gde smo uspeli oboje da vodimo jednu normalnu komunikaciju... inache je moje misljenje o njemu sasvim ok... a moj stav povodom moje natalne o astralu jeste da je jednostavno preterao... drago mi je sto sam ga u nekim drugim prepiskama dozivela sasvim drugacije...jeele:osecam se k'o komarac sto zuji izmedju vas...
izvinjavam se sto mozda kvarim temu...ali vi i tracarite coveka.
no, evo samo za horoskopski znak, i vracam se citanju teme...
inace ovo sto sam do sad' procitala, slazem se sa proximom...i ovih par testova sto sam uradila nisu bili nesto...procena licnosti, uglavnom 50% tacna...ali zato je ovo sto je netacno banalno stvarno...