Astral-Blade
Aktivan član
- Poruka
- 1.684
To ti je slicno kao i sa recimo gravitacijom. Zna se da deluje i kako, ali se ne zna zasto i ko stoji iza toga.proximo:Samo me zanima mehanizam na koji se povezuje sve sa covekom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti je slicno kao i sa recimo gravitacijom. Zna se da deluje i kako, ali se ne zna zasto i ko stoji iza toga.proximo:Samo me zanima mehanizam na koji se povezuje sve sa covekom.
Naravno masa, ali zasto masa proizvodi tu privlacnu silu? Preko cega se prenosi sila gravitacije? Vidis i tu ima puno nepoznanica.proximo:Pa masa. Gravitacija je jedna od 4 sile. Za sada najslaija. Od elektromagnetne slabija za 10 na 25 po intenzitetu. Gravitacija deluje preko polja.
E sad, verovatno postoji i sila kojom planete uticu na ljude. Naravno osim ove 4 koje mi imamo, slaba jaka nuklearna, elektromagnetna i gravitaciona.
Sta je srz te sile, tog uticaja, preko cega se prenosi, od cega zavisi intenzitet? Da li je intenzitet recimo plutona i jupitera isti?
Ko kaze da je sve osudjeno na propast. Ne znamo gde su joj polozeni Mesec i Venera, a to je ono sto je najbitnije. Uostalom ti si predodredjen za neobicne (i tajne) veze i za to da idealizujes partnera, tako da sve je moguce.Vangelis:Nesto mi pade napamet. Ja sam dupla vaga, a neogeo dupli rak, dakle nismo kompatibilni, a, ona je svakim danom sve lepsa. Kako ja sad da krenem u zavodjenje, kad je sve unapred osudjeno na propast.Astral, pomagaj, brate! Ti znas da smo mi vage veliki zavodnici. Znas li koliko mi tesko pada ova determnisanost!!!
Astral-Blade:Ne znas nista o astronomiji? Sto se tice 10-te "planete", pitanje je da li je ona uopste planeta, zar ne?
simple_things:Tacno tako.
Mozda zvuci apsurdno ,ali ako malo dublje razmislis ima smisla.
Zasto?
Zato sto onda kada ljudska rasa prihvati neko nebesko telo kao planetu ,samim svojim prihvatanjem ,odnosno verovanjem da je to planeta ,ona pocinje da deluje.
Astral-Blade:To ti je slicno kao i sa recimo gravitacijom. Zna se da deluje i kako, ali se ne zna zasto i ko stoji iza toga.
ok...
ovih dana sam planirao da spavam u nekom nuklearnom reaktoru, pa sreca sto jos uvek ne znam kako radijacija utice na tkivo, moci cu da udjem bez zastitnog odela...
ako je slicno, onda mora da se moze izracunati ta sila kojom deluje na coveka. za izracunavanje sile grav. privlacenja u nekoj tacki postoje formule, voleo bih da to vidim i za planete...
inace, kada ubacujete vansolarne planete u vase spise?
Ozbiljno te pitam, da se ne znamo sa faxa? Ovo za moju lepotu je konstatacija svih koji me gledaju poslednjih godina, pa reko da me nisi stvarno vido?Vangelis:@neogeo Jao tek sad vidoh, pa ja ti se svidjam. Odkud znas da sam sve lepsa i lepsa?
Ma,mi zavodnici, tokom evolucije razvili smo posebne organe da to mozemo da osetimo, bez neposrednog vizuelnog kontakta.

Is iz mog dvorista.hehe, salim se ja malo.
Nego, sta ti je evolutivni skok jos podario? Mozes li da trcis u sirinu? Ja sam vezbo celu noc pa sam pao na sve strane.![]()
![]()
![]()