Astrologija: Eksperiment

kad pogledas, svaka 4 recenica sto izgovorimo je tracarenje...po mom zakljucku - pricanje <=> tracarenje :D :D

evo za obera :
lako se zarazi (mislim kad naidje na nesto sto ga zanima), i voli da unosi novine u svoj zivot, voli vatrene boje, dobro drustvo, dosta stamen, drzi do sebe, podsvesno posesivan, hitar u emotivnim odlukama (u vecini slucajeva)
ovo je samo pocetak..:D
i samo da znate da se ja malo igram, i da ovo i jeste sad po tom levom osecaju...
zanima me kako funksionise dok sam mrtva umorna... :lol:

simple_things:
Evo jednog predvidjanja srpskog astrologa Nikole Stojanovica.Ovo mozemo samo da cekamo ,jer se jos nije dogodilo,pa da proverimo dali je astrologija nauka ili ne.Inace tekst je izasao u casopisu "nedeljni telegraf" pre dve nedelje.Evo odlomka vezanog za blisku buducnost.

"N.S.: Zivimo katastrofalan horoskop
Postojeca natalna karta Drzavne zajedice SCG je, kako tvrdi Stojanovc - katastrofalna:
- Goru nisam video, kao da su je pravili nasi najljuci neprijatelji. Mesec (narod) je u znaku Riba, a to je znak apatije, teskih, narocito psihickih bolesti, bezanja iz realnog sveta, narkomanije... Uz to, Mesec je u uzasnim aspektima sa drugim planetama. Recimo, pravi kvadrat sa Saturnom, astroloskom oznakom za kancer. Zato nije ni cudo sto je u Srbiji porast obolelih od opakih bolesti uzeo neslucene razmere i sto ima toliko psihicki rastrojenih ljudi.

U ovoj godini nas, prema tvrdnji astrologa Stojanovica, cekaju mnoga iskusenja. Pored jako lose ekonomske situacije, raspada drzavne zajednice i odvajanja Kosova, sledi rat za granice:
- Siptari ce pokusati da uzmu Presevsku dolinu koja je od strateskog znacaja za Balkan. Doci ce do pogranicnih carki i opasnosti od upada siptarskih terorista. Zato bi granica prema Kosovu trebalo da bude petostruka Ma`ino linija. U bliskoj buducnosti predstoji prekrajanje granica u cemu ce Srbija biti dosta ostecena.

N: Atentati na svetske lidere
Prema porukama zvezda ova ce godina, tvrdi Nikola Stojanovic, biti zestoka i u svetu. Svetski rat se polako ali sigurno rasplamsava lokalnim sukobima i pritiscima. Na jesen su moguci atentati na vodece svetske lidere. Na meti ce biti najpre, Vladimir Putin, predsednik Rusije, a onda i americki predsednik Dzord` Bus".

dakle, ostvarilo se samo jedno "predviđanje". moram da primetim da bih verovatno i ja slično "predvideo" raspad scg i odvajanje kosova (koje još uvek nije sasvim izvesno), iako veze nemam sa astrologijom, samo bih verovatno dao malo labavije rokove. verujem da bi isto "predviđanje" odnosno prognozu dao bilo ko ko malo ozbiljnije prati našu političku scenu poslednjih godina.

dalje, "predviđanje" o sukobima u preševskoj dolini i ratu za granice su prilično smela, nisu se ostvarila. šta više, preševski albanci planiraju da se integrišu u srbiju izlaskom na izbore i to isključuje svaki dalji separatizam u bliskoj budućnosti. rat na balkanu u ovom trenutku deluje kao čist sci-fi. bush i putin su i dalje živi i zdravi, niko nije pokušao atentat na njih.

rekao bih da je stojanović žestoko omanuo.

jedan zanimljiv
...

jeele:
kad pogledas, svaka 4 recenica sto izgovorimo je tracarenje...po mom zakljucku - pricanje <=> tracarenje :D :D

evo za obera :
lako se zarazi (mislim kad naidje na nesto sto ga zanima), i voli da unosi novine u svoj zivot, voli vatrene boje, dobro drustvo, dosta stamen, drzi do sebe, podsvesno posesivan, hitar u emotivnim odlukama (u vecini slucajeva)
ovo je samo pocetak..:D
i samo da znate da se ja malo igram, i da ovo i jeste sad po tom levom osecaju...
zanima me kako funksionise dok sam mrtva umorna... :lol:

zamalo da zaboravim :)

tacno je da se lako zarazim, tacno je da volim da unosim novine (a ko ne voli).....
vatrene boje....pa, volim narandzastu ;)
volim dobro drustvo, kao i vecina ljudske populacije, kao sto vecina drzi do sebe i kao sto je vecina posesivna :)

Obersturmfuehrer:
tacno je da se lako zarazim, tacno je da volim da unosim novine (a ko ne voli).....
vatrene boje....pa, volim narandzastu
volim dobro drustvo, kao i vecina ljudske populacije, kao sto vecina drzi do sebe i kao sto je vecina posesivna

da znas da sam pomislila na narandzastu...ozbiljno...ali reko' uopsteno je lakse pogadjati...:mrgreen:
i nije...ima ljudi koji ne vole novine, koji su povuceni itd...
i ima nekih za koje nije briga ni za koga i nisu posesivni...i ima nekih koji dopustaju da ih iskoriscavaju...kao sto je suprotno vecina i ovo takodje moze da bude vecina zavisno u kom pogledu...
na kraju krajeva, u dobru ''polovinu'' sam te ''svrstala'' :D

ja se izvinjavam sto upadam sad ovako...

helena da li volis suncokrete???? kao cvece!!!
e ako ovo ne uspe, idem da se sakrijem...to je ishod kad sam nesto sva tuzna...mozda ja ustvari volim suncokrete...ali ja sam alergicna na semenke...sva sam zbunjena...''osecaj'' ne radi...da li? :lol:

proximo:
Prvo je mislila da sam ja i V.Ilic i Proximo. hehe sad sam i Stnco.
Ako nastavimo ovako, ostacu sam ovde. Kako ja da znam da ja nisam i Helena?;-)
"Necu" da ti odgovorim na ovo pitanje ali cu ti ispricati jednu epizodu iz mog detinjstva. Devojka na plazi, sa momkom koji je bio mnogo stariji od mene ( ja sam dakle klinja), je imala veoma dubok glas i ja diskretno pitam momka je li ona musko ili zensko. Ona me nadjavola cula pa kaze: digni nogu pa vidi.:D

stnco:
"Necu" da ti odgovorim na ovo pitanje ali cu ti ispricati jednu epizodu iz mog detinjstva. Devojka na plazi, sa momkom koji je bio mnogo stariji od mene ( ja sam dakle klinja), je imala veoma dubok glas i ja diskretno pitam momka je li ona musko ili zensko. Ona me nadjavola cula pa kaze: digni nogu pa vidi.:D
Znači, to je bilo odmah posle Drugog Svetskog Rata. Ala si mator k'o Biblija!!!:lol: :lol: :lol:

a040.gif
, a ova zivahnost?
Hteo sam da ti vratim onu ciglu u glavu ali mi kompjuter nesto veceras usporeno radi i prekida.

Back