gost 47277
Domaćin
- Poruka
- 3.038
ma iz fazona reko' tracarenje 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slazem se sa tobom ali to treba objasniti astrolozima...Obersturmfuehrer:znas, izes rad u kome unapred postavis resenje i to sebi zakucas u glavu...rad i nauka su valjda zive stvari koje se stalno menjaju i dopunjuju novim iskustvima i saznanjima...

heh... a ja vec pomislila da si se oslonila na karakteristike blizanaca...jeele:ma iz fazona reko' tracarenje![]()

simple_things:Evo jednog predvidjanja srpskog astrologa Nikole Stojanovica.Ovo mozemo samo da cekamo ,jer se jos nije dogodilo,pa da proverimo dali je astrologija nauka ili ne.Inace tekst je izasao u casopisu "nedeljni telegraf" pre dve nedelje.Evo odlomka vezanog za blisku buducnost.
"N.S.: Zivimo katastrofalan horoskop
Postojeca natalna karta Drzavne zajedice SCG je, kako tvrdi Stojanovc - katastrofalna:
- Goru nisam video, kao da su je pravili nasi najljuci neprijatelji. Mesec (narod) je u znaku Riba, a to je znak apatije, teskih, narocito psihickih bolesti, bezanja iz realnog sveta, narkomanije... Uz to, Mesec je u uzasnim aspektima sa drugim planetama. Recimo, pravi kvadrat sa Saturnom, astroloskom oznakom za kancer. Zato nije ni cudo sto je u Srbiji porast obolelih od opakih bolesti uzeo neslucene razmere i sto ima toliko psihicki rastrojenih ljudi.
U ovoj godini nas, prema tvrdnji astrologa Stojanovica, cekaju mnoga iskusenja. Pored jako lose ekonomske situacije, raspada drzavne zajednice i odvajanja Kosova, sledi rat za granice:
- Siptari ce pokusati da uzmu Presevsku dolinu koja je od strateskog znacaja za Balkan. Doci ce do pogranicnih carki i opasnosti od upada siptarskih terorista. Zato bi granica prema Kosovu trebalo da bude petostruka Ma`ino linija. U bliskoj buducnosti predstoji prekrajanje granica u cemu ce Srbija biti dosta ostecena.
N: Atentati na svetske lidere
Prema porukama zvezda ova ce godina, tvrdi Nikola Stojanovic, biti zestoka i u svetu. Svetski rat se polako ali sigurno rasplamsava lokalnim sukobima i pritiscima. Na jesen su moguci atentati na vodece svetske lidere. Na meti ce biti najpre, Vladimir Putin, predsednik Rusije, a onda i americki predsednik Dzord` Bus".
jeele:kad pogledas, svaka 4 recenica sto izgovorimo je tracarenje...po mom zakljucku - pricanje <=> tracarenje![]()
evo za obera :
lako se zarazi (mislim kad naidje na nesto sto ga zanima), i voli da unosi novine u svoj zivot, voli vatrene boje, dobro drustvo, dosta stamen, drzi do sebe, podsvesno posesivan, hitar u emotivnim odlukama (u vecini slucajeva)
ovo je samo pocetak..
i samo da znate da se ja malo igram, i da ovo i jeste sad po tom levom osecaju...
zanima me kako funksionise dok sam mrtva umorna...![]()

Sta mislis HELENA33 jeele je bolja cak i od mene?HELENA33:i bre jeele, pa ti bi mogla da unovcis taj svoj osecaj...![]()
e pa proximo tvoje analize su vec nesto sasvim drugo... ti postavljas pitanja pa na osnovu dobijenih odgovora dolazis do odredjenog misljenja... a ona se kao sto vidis oslanja na "osecaj"...stnco:Sta mislis HELENA33 jeele je bolja cak i od mene?

Obersturmfuehrer:tacno je da se lako zarazim, tacno je da volim da unosim novine (a ko ne voli).....
vatrene boje....pa, volim narandzastu
volim dobro drustvo, kao i vecina ljudske populacije, kao sto vecina drzi do sebe i kao sto je vecina posesivna

, a i ti sto dupostaju da ih koriste su takodje na neki nacin posesivni, posto to ne bi dopustali da nece onoga ko ih koristi pored sebe Sta je ovo HELENA33, "gledas " u mene a "pricas" proximu?HELENA33:e pa proximo tvoje analize su vec nesto sasvim drugo... ti postavljas pitanja pa na osnovu dobijenih odgovora dolazis do odredjenog misljenja... a ona se kao sto vidis oslanja na "osecaj"...![]()
hehe... e pa ako se ne radi o samo jednoj osobi, onda je on stigao da me izanalizira pre tebe...stnco:Sta je ovo HELENA33, "gledas " u mene a "pricas" proximu?
Znaci li ovo da postoji mogucnost da smo proximo i ja jedna osoba, pa caskamo sami sa sobom. Uuuuuu, koji li sam ja sada, ne vidim. Ovo je kao iz nekog horora koje obozavas.HELENA33:hehe... e pa ako se ne radi o samo jednoj osobi, onda je on stigao da me izanalizira pre tebe...![]()
ma bitno je da se nesto komplikuje... sto jednostavno kad moze komplikovano...stnco:Znaci li ovo da postoji mogucnost da smo proximo i ja jedna osoba, pa caskamo sami sa sobom. Uuuuuu, koji li sam ja sada, ne vidim. Ovo je kao iz nekog horora koje obozavas.

Znaci li ovo da postoji mogucnost da smo proximo i ja jedna osoba, pa caskamo sami sa sobom. Uuuuuu, koji li sam ja sada, ne vidim. Ovo je kao iz nekog horora koje obozavas.

"Necu" da ti odgovorim na ovo pitanje ali cu ti ispricati jednu epizodu iz mog detinjstva. Devojka na plazi, sa momkom koji je bio mnogo stariji od mene ( ja sam dakle klinja), je imala veoma dubok glas i ja diskretno pitam momka je li ona musko ili zensko. Ona me nadjavola cula pa kaze: digni nogu pa vidi.proximo:Prvo je mislila da sam ja i V.Ilic i Proximo. hehe sad sam i Stnco.
Ako nastavimo ovako, ostacu sam ovde. Kako ja da znam da ja nisam i Helena?;-)
Znači, to je bilo odmah posle Drugog Svetskog Rata. Ala si mator k'o Biblija!!!stnco:"Necu" da ti odgovorim na ovo pitanje ali cu ti ispricati jednu epizodu iz mog detinjstva. Devojka na plazi, sa momkom koji je bio mnogo stariji od mene ( ja sam dakle klinja), je imala veoma dubok glas i ja diskretno pitam momka je li ona musko ili zensko. Ona me nadjavola cula pa kaze: digni nogu pa vidi.![]()

Ni meni se ne otvara adresa smajlika. Čekaj malo kada se komp odmori ima da te gadjam i ciglama i mačevima. Pa da vidim kako si živahan.stnco:, a ova zivahnost?![]()
Hteo sam da ti vratim onu ciglu u glavu ali mi kompjuter nesto veceras usporeno radi i prekida.