kad se vec igrate, sta sam ja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne znam za tebe opi, ali neogeo bi mogla biti Blizanac ili joj je podznak u Blizancima. Ako slucajno nisam pogodio, reci nesto vise o sebi, tvojim sklonostima, temperamentu i sl.opi:kad se vec igrate, sta sam ja?

Pa sta mislis sto se ti toliko palis na WWII, oruzje i slicne stvari. Ovan kao znak upravo predstavlja sve to. Drugim recima, nikada ne pricam napamet, vec se trudim da koristim astro-logiku.Obersturmfuehrer:hehe
nije lose astral, nije lose
mislim ono za podznak![]()
Mogla bi jos da mi kazes kakav je tvoj odnos prema novcu i materijalnom uopste, sta te posebno privlaci od prirodnih nauka, da li te kroz zivot vode emocije ili razum, tvoj stav prema deci, porodici, jesi li vezana za roditelje i slicno. Ili recimo, navedi mi 10-tak kljucnih osobina koje te najtacnije opisuju.neogeo:E za podznak ne znam.
Probacu sistemom eliminacije. Dakle, nisi Lav,Bik,Devica, niti Skorpion. Ako sam u pravu, napisi mi jos nesto cega se setis sto bi moglo biti vazno. I potrudi se da saznas podznak. Sigurno na internetu ima neki program ili tabela za izracunavanje. Delujes mi kao Vodolija u podznaku, mada ovaj put nisam siguran.neogeo:Verovatno sam nesto zaboravila
Kolega, sve mi se cini da si u pravu.proximo:Ona je rak u horoskopu.

Imaš par osobina tipičnih za ribe, barem ove koje poznajem (voliš decu i to pre svega devojčice), ali bih pre rekla da si neka vaga.proximo:Naravno da nije tragedija. Ovo mozes shvatiti kao savet da ne podlezes pritisku rulje,( u ovom slucaju nas troj ) da radis ovakve stvari na ovaj nacin. U mojim ocima nisi pao jer mislim da znam kako je sa tvog stanovista.
Evo sad konacnog odgovora. Nisam ni rak ni skorpija. Ostalo je jos 6 znakova. Necemo ici dalje. Rodjen sam 1.3.1984. u 11:30 ( znaci ujutru ) Da sam rodjen dan ranije sada bih kalendarski imao 5 ipo godina. Tada je bila prestupna godina, i bio bi to 29 februar.
Sve sam iskreno ti govorio, sve vremen, nista nisam ni slagao ni dodao. Jesam li Izrod??? Neces biti prvi slobodno reci. :-)
I ono sto je najbitnije iz svega, je zakljucak ili puka iz ovog testa? Ne mislim da se odnosi ni na nauku ni na astrologiju. Vec na nas same, na ljude. Uvek posle svakog uspeha ili neuspeha, opravdanog ili ne opravdanog, trazim u sebi pouku iz svega toga. Daj nam sad svima iskren savet.
A sto se tice neogeo i oberstrumfhrer, mislim da ces imati mnogo vise uspeha oko njiha. Ne kosta te nista da probas. I dalje neces pasti kao osoba u mojim ocima.
).