gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim astro poets se prati na twitteru
Pa ovo bi vise bilo za vodoliju i strelca ne za ovna i ribu
ovan nije nikada za promjenu on je za licno osvajanje i pobjedu neku za promjenu svijeta bila bi vodolijaPa ovo bi vise bilo za vodoliju i strelca ne za ovna i ribu
Ovan je kardinalni znak,jedan od znakova kojim počinju godišnja doba i prirodni je pokretač promjena.Stari engleski izvori ga zajedno sovan nije nikada za promjenu on je za licno osvajanje i pobjedu neku za promjenu svijeta bila bi vodolija
Da al licnih promjena kojih cesto nije ni svjestan.Biti Ovan znaci biti lisen kompleksa sto je dobro ali i nedostatka svijesti o icemu sto opet nije dobroOvan je kardinalni znak,jedan od znakova kojim počinju godišnja doba i prirodni je pokretač promjena.Stari engleski izvori ga zajedno s,
i
nazivaju "moveable signs" što znači "promjenljivi znaci" tj oni koji mijenjaju ili nosioci promjena.
Ako postoji Ivo Andrić foruma astrologije ti si taj.A za Andrića se zna,njega ne može svak da čita.I ja se apsolutno slažem s tim i pronalazim se u toj rečenici(konstataciji).Da al licnih promjena kojih cesto nije ni svjestan.Biti Ovan znaci biti lisen kompleksa sto je dobro ali i nedostatka svijesti o icemu sto opet nije dobro
Ovan je prirodan znak to je njegova sustina za razliku od Lava,kojem je data snaga,al i psihicka nesigurnost, kompleksi otuda i zelja sa stalnim dokazivanjem potreba da se bude u centru desavanja itd.Bez publike i ne zivi im se.Lav je istovremeno i hrabar i nesuguran u sebe.Ovan se ne dokazuje nema svijest o tome,on je prirodno aktivan 24 sata dnevno imao nemao publiku to mu je priroda,dok Lavu nije.Lava bole kritike Ovna.nikad.Mnogo su Ovnovi simpaticni,generalno jako dobri ljudi.Tesko je reci koji je od ta 2 znaka jaci.Strelac je najaci vatreni znak to je logicno
Svaka planeta u Lavu je ranjiva
Svaka planeta u Ovnu je djeluje iskreno i casno
Svaka planeta u Strelcu ima potencijal za nesto najvise,najbolje,najuzvisenije.Strelac znaci ici do kraja.
Samo ovaj stav svrstava te u red nosilaca revolucije u astrologiji.Bilo da je to tvoja transsaturnovska ili moja tradicionalna.Ako ti ijedan od ova dva suprotstavljena astrološka pravca potvrdi ovo što si napisao onda mislim da je logično da se Lav protjera iz fiksnih znakova.I da dobije zabranu prilaska istima.I naravno,da se bez raspisivanja konkursa tu na njegovo mjesto dovede Ovan.Nesposobni Lav,ko mu je kriv kad nije umio da sačuva položaj tako iskompleksiran...Svaka planeta u Lavu je ranjiva
Pa ja imam Neptun i Uran u 1 polju,pa sigurno nisam anti talenat za Astro.Al bravo ti ih ne priznajes,jbg sta da se radi.Samo ovaj stav svrstava te u red nosilaca revolucije u astrologiji.Bilo da je to tvoja transsaturnovska ili moja tradicionalna.Ako ti ijedan od ova dva suprotstavljena astrološka pravca potvrdi ovo što si napisao onda mislim da je logično da se Lav protjera iz fiksnih znakova.I da dobije zabranu prilaska istima.I naravno,da se bez raspisivanja konkursa tu na njegovo mjesto dovede Ovan.Nesposobni Lav,ko mu je kriv kad nije umio da sačuva položaj tako iskompleksiran...
Pogrešno je mjesto za neko raspravljanje o ovom.Pa ja imam Neptun i Uran u 1 polju,pa sigurno nisam anti talenat za Astro.Al bravo ti ih ne priznajes
Pa jestePogrešno je mjesto za neko raspravljanje o ovom.
I ja ocekivala nesto smijesno, rekoh sigurno nemam smisla za humorPogrešno je mjesto za neko raspravljanje o ovom.