ja zaista sebe smatram Srecnom sto sam imala cast da upoznam neke od "takvih ljudi...i to zaista moze da negira sve one "kvazi", zalutale i materijalno orjentisane ljude koji sebe
nazivaju "isceliteljima"...
Ja pricam iz licnog iskustva,poznajem neke dugo cak su me i lecili.
Oni sto naplacuju imaju odlicno objasnjenje zasto naplacuju,i ja sam u to verovala dokle god nisam upoznala PRAVOG iscelitelja.Cak nikada nisam osetila da se osecam bolje i posle dugih meseci,a silne pare sam davala.
znaci slazemo se da ti sto su te lecili mozda nisu bili pravi iscelitelji nevezano sto jesu naplacivali..sto je vecinom tako, a i da nisu naplacivali, to ne bi bilo merilo da su dobri i pravi, jer ne bi ti pomogli u svakom slucaju...
Kada ti strucna osoba sama objasni zasto ne prima novac,a pri tom osetis pravo cudo i pravu promenu posle samo jednog tretmana,e onda shvatis neke stvari.
lepo je kada mozes da osetis promene i pomoc i uz to da neko to radi besplatno..ta osoba zaista poseduje dar, a to nema veze sa tim sto ne uzima novac, ona je samo svesna onoga sto radi, produhovljena i verovatno nije prinudjena od toga da zivi..sretala sam i ja one koji ne zive od toga i koji rastereceno zive i rade to sto im je dato kao "dar" ali i one koji samo od toga zive i zaista pomazu sto ne umanjuje njihovu svesnost jer su kao poklon primile novac a ne stvar...
Naplacivanje dara koji si dobila da sluzis Bogu,tj,da radis Bozji posao pomazuci drugima,je cista zloupotreba(naravno,niko nece odbiti neki dar od srca,ali novac nece primiti).
To je velika odgovornost prihvatiti takav zadatak i mislim da te osobe koje to zloupotrebljavaju vrlo dobro znaju sta rade.
znas, onaj ko zloupotrebljava cisto sumnjam da zna sta radi, da je zaista svestan i da zna, mislim da ne bi smeo to tako da radi...
Uglavnom ostaju same,bez potomaka,ili to posle placaju njihovi potomci...To je kosmicki princip,no,ova tema je veoma siroka..