ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
caooo.... Ovde sam nova i nisam bas upucena mnogo u astrologiju ali bih volela da naucim nesto vise... zanima me ima li neki sajt, na kojem se mogu izracunati podznaci??? ako ima, neka neko ostavi sajt ili sta vec... Unapred hvala.... U horoskopu sam bik, prvo sam mislila da sam bik/bik, pa bik/rak... Tako da nisam sigurna sta sam.... Xe xe... I mozda neki sajt na cija pitanja astrolog 100 % odgovara... Al' sam skromna.... Pozz

caooo.... Ovde sam nova i nisam bas upucena mnogo u astrologiju ali bih volela da naucim nesto vise... zanima me ima li neki sajt, na kojem se mogu izracunati podznaci??? ako ima, neka neko ostavi sajt ili sta vec... Unapred hvala.... U horoskopu sam bik, prvo sam mislila da sam bik/bik, pa bik/rak... Tako da nisam sigurna sta sam.... Xe xe... I mozda neki sajt na cija pitanja astrolog 100 % odgovara... Al' sam skromna.... Pozz

Idi na www.astro.com nadjes Personal Portrait,i ukucas svoje podatke

Ako mogu da primetim Psiho, od kada si okacio nova pravila, Astrologija se potpuno ispraznila
Sve sto ste rekli zvuci u redu, ali na taj nacin ovaj forum ce odgovarati samo onima koji se bave astrologijom. A sta je sa ostalima? Njima ovde nije mesto? Kada sam prvi put dosla ovde, nisam znala ni sta sam u podznaku, pocela sam da postujem na temama o znacima cisto iz zabave, pa sam onda polako pocela da citam i ove druge ozbiljnije teme, i tako sam se zainteresovala za astrologiju. Danas vec mogu da pratim sve ono sto pisete ;) ali se jos uvek secam kako mi je sve to u pocetku izgledalo potpuno konfuzno. A na koji nacin cete sada da zainteresujete nekog za astrologiju i da privucete nove ucesnike? Kada sam rekla forum bez duse, pomislila sam na neke druge forume o astrologiji, na koje niko ni ne dolazi, gde nekoliko astrologa razmenjuje svoje misljenje, a kada ih neki laik pita nesto, ili ignorisu ili odgovaraju nekako sa podsmehom. Sto se mene licno tice, sada mi je svejedno kako cete da se organizujete, ali mislim da moras da osmislis i neke zabavnije teme za sire mase

ima astro kom, uputstvo ovde na forumu, sledi ga i ubaci kartu. I svako dobije odgovor na svoje pitanje samo sa manje ili vise cekanja, zavisi kad je postavio pitanje, idemo redom...

Ako mogu da primetim Psiho, od kada si okacio nova pravila, Astrologija se potpuno ispraznila
Sve sto ste rekli zvuci u redu, ali na taj nacin ovaj forum ce odgovarati samo onima koji se bave astrologijom. A sta je sa ostalima? Njima ovde nije mesto? Kada sam prvi put dosla ovde, nisam znala ni sta sam u podznaku, pocela sam da postujem na temama o znacima cisto iz zabave, pa sam onda polako pocela da citam i ove druge ozbiljnije teme, i tako sam se zainteresovala za astrologiju. Danas vec mogu da pratim sve ono sto pisete ;) ali se jos uvek secam kako mi je sve to u pocetku izgledalo potpuno konfuzno. A na koji nacin cete sada da zainteresujete nekog za astrologiju i da privucete nove ucesnike? Kada sam rekla forum bez duse, pomislila sam na neke druge forume o astrologiji, na koje niko ni ne dolazi, gde nekoliko astrologa razmenjuje svoje misljenje, a kada ih neki laik pita nesto, ili ignorisu ili odgovaraju nekako sa podsmehom. Sto se mene licno tice, sada mi je svejedno kako cete da se organizujete, ali mislim da moras da osmislis i neke zabavnije teme za sire mase

samo da dodam, nisam primetila da na ovom forumu astrologije neko ostaje uskracen, mozda malo zbog reorganizacije kasne pitanja i postovi, ubace se pa ne vidimo ali niko nije ignorisan i znam da nece biti ni dalje. Nemoj tako razocarana da budes, samo mi izgleda da su hteli da naprave temu ozbiljnijom i odgovornijom, direktnijom i strucnijom, da se razlikujemo od klasicnih foruma gde ispred imena Astrologija stoji - Zabava-
Koliko sam ja ovde i koliko vidim, nas forum (mogu da ga tako nazovem jer mislim da sam mu doprinela za ovo kratko vreme), lici na sve samo nije Zabava i mislim da smo postigli u jednom vecem delu dosta ...da prenesemo da astrologija nije ono sto se laicki smatra za nju, da smo privukli dosta clanova, da dajemo odgovore sto redovnije i svakom i sto direktnije i jasnije, da imamo i temu za catovanje i druzenje i da svako na svakoj temi moze da pita ili kaze ono STO je za temu vezano..ja nisam dozivela sve ovo kao ono sto bi nas odaljilo, postalo neinteresantno ili suvoparno, niti da je ovo mesto rezervisano za astrologe samo..ja koja to radim godinama sam ovde dosla na mnogo korisnih zakljucaka i uvecavate moje iskustvo, svakim postom koji procitam, dajete mi ideje i omogucujete mi da napredujem kao i da kompletnije odgovaram svima vama...

Psiho je OKACIO, a ne smislio. Bre! Znam da bi to trebalo sad ta pravila vaze na celom forumu, ali nisam primetila da se igde primenju. Samo ovde.

Pa nama je valjda stalo da se izdignemo, ako nista, bar PRVI, pa ja volim da napredujem i napredujemo..nikad nisam gledala druge, uvek mi je bilo bitno kako ja to nesto da uradim da bude bolje..to ucim i dete..kakva su druga deca, neka su, moje ima da gleda sta je najbolje za njega i ja gledam njega.. i ovo je nase dete, forum, nas proizvod samo ima mnogo roditelja.....:wink:dok se usaglasimo...:razz:

Pitanje ili predlog - mozda vise predlog dajem moderatorima

Kako se sve vise ukazuje potreba da se govori o profesionalnoj orjentaciji u vezi sa natalnim predispozicijama, molila bih nekog ko strucnije ili detaljnije to prati da otvori temu sa tim nazivom, gde ce je odrzavati i gde cemo svi dati doprinos, a odgovarati samo na pitanja o polozaju planeta koje u natalu simbolisu posao,zarade i posao koji ce natus raditi kao i onima koji upisuju srednju skolu ili fakultet i koji traze pomoc da odluce gde i sta treba da upisu kad ne znaju sami da izdvoje u svojim zeljama ono najharmonicnije njihovim planetama i polozajima. Ja ne bih otvarala temu jer bih morala da je odrzavam a nisam tako detaljno pratila sve to ovih godina, nekog iskustva imam, nije malo ali smatram da mi nije dovoljno za odrzavanje teme kao sto to radim sa natalima. Ovo je, cini mi se u skladu sa potrebom d se teme grupisu po poljima, kako je Psyho poceo sa Novcem..
Druga tema je pitanje dobitka dece u horoskopu u zivotu, gde bi se pricalo samo o aspektima za decu jer je to nesto sto mahom sve interesuje a postoji takodje i dosta onih koji zbog upravo ovog problema, nemanja dece, potraze odgovore, pored lekara i od astrologa, bar meni jesu cesto..Tu temu bih i mozda mogla da odrzavam, vremenom, bar pola - pola sa nekim jos..

Unapred zahvalna vama, VIP

Sve sto je nekada bilo ima i sada..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back