ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sam gledala da rade...za neverne Tome..:oops::wink::wink:

Da ...ja jesam Neverni Toma sto se tice bioenergije:oops:
Boze pa ja zaboravih moj ti je komsija jedan od najpoznatijih bioenergeticara u Srbiji.....ako si upoznata iole cula si za njega sigurno.
Al da mu ne pravim reklamu.(nije mu potrebna ....i ovako se ubija od posla)
Saznacu ti i njegove podatke.
Cula sam price da on uspesno leci neke bolesti bioenergijom ...dosta je skup ali ljudi kod njega zakazuju mesecima unapred.
licno mu ne verujem,ali ako je neke izlecio verovatno covek ima nesto

Boze pa ja zaboravih moj ti je komsija jedan od najpoznatijih bioenergeticara u Srbiji.....ako si upoznata iole cula si za njega sigurno.
Cula sam price da on uspesno leci neke bolesti bioenergijom ...dosta je skup ali ljudi kod njega zakazuju mesecima unapred.

energije su cudo ali o tome mozemo na pp, citala si i pratila verovatno dosta literature o energijama, dusi, karmi i slicno, pa da ne caskamo ovde, imamo pp

Evo da dodam koji komentar na tvoju temu..Mogu da ti kazem iz licnog iskustva,jer sam bila u prilici da posecujem neke od njih,postoje mocni iscelitelji i to je ziva istina,ali zapamti-pravi iscelitelji se ne reklamiraju i nikada ne naplacuju svoju pomoc!Svi ostali,cak i ako poseduju neke od isceliteljskih tehnika a uslovljavaju svoju pomoc novcem,uzimaju tesku karmu na sebe.

Evo da dodam koji komentar na tvoju temu..Mogu da ti kazem iz licnog iskustva,jer sam bila u prilici da posecujem neke od njih,postoje mocni iscelitelji i to je ziva istina,ali zapamti-pravi iscelitelji se ne reklamiraju i nikada ne naplacuju svoju pomoc!Svi ostali,cak i ako poseduju neke od isceliteljskih tehnika a uslovljavaju svoju pomoc novcem,uzimaju tesku karmu na sebe.

zaista je istina...

da se ne reklamiraju, mogu da shvatim, mislim i da je mozda tako delom i ispravno ali da "uslovljavati svoju pomoc novcem" spada u neku drugu sferu komentarisanja jer i oni su ljudi koji rade neki posao i daju sebe, mozda vise nego sto neki od nas to znaju ili slute i misle da znaju i u razgovorima sa njima, jer sam bila u situaciji da ih poznajem; ispravniji je stav da nemaju Cenu i da svako od ljudi ostavi onoliko koliko moze, simbolicno, ili ne,ali da ostavi i zar mislis da oni koji zaista mogu i znaju i poseduju dar za iscelivanje drugih nisu svesni sta to nosi ili nisu na tom stupnju duhovne zrelosti da razumeju sta znaci preuzimanje karme na sebe...Onaj koji je zaista cistog dara i svesno to radi ,taj sigurno nece raditi to iz zabave, zarad zarade ili varanja ljudi jer je na stupnju koji omogucava uvid u "zakonitosti", da se tako izrazim, duhovnog puta..a bilo koji duhovni put da sledi,na tom stupnju svesnosti, jasno je da mora da ceni sebe i svoj rad i da "mora" da prihvati nadoknadu za ulozen deo sebe...znaci ne pricam o Cenovniku vec o situaciji da je cena kod svesnih ljudi "koliko ko moze"...a ne Nista i time se resio problem "karme"..no,no,to nije tako bas, preuzimanje posledica onog sto se radi ili-karme kako kazes, ne svodi se samo na novac kojim naplacuju pruzanje usluge,to je samo jedan od mogucih vidova, ima i bitnijih stvari tu od novca kao novca...ako si imala srece i upoznala takve ljude blize, one koji Jesu iscelitelji, onda ces tacno znati sta pricam..ako se svelo na samo susrete ili iskustvo, onda si mogla samo da cujes za taj izraz i objasnjenje zasto ne valja naplacivati...ali "...ne valja..." je pitanje za "kad" i "kako"...

ja zaista sebe smatram Srecnom sto sam imala cast da upoznam neke od "takvih ljudi...i to zaista moze da negira sve one "kvazi", zalutale i materijalno orjentisane ljude koji sebe nazivaju "isceliteljima"...

ja zaista sebe smatram Srecnom sto sam imala cast da upoznam neke od "takvih ljudi...i to zaista moze da negira sve one "kvazi", zalutale i materijalno orjentisane ljude koji sebe
nazivaju "isceliteljima"...

Ja pricam iz licnog iskustva,poznajem neke dugo cak su me i lecili.
Oni sto naplacuju imaju odlicno objasnjenje zasto naplacuju,i ja sam u to verovala dokle god nisam upoznala PRAVOG iscelitelja.Cak nikada nisam osetila da se osecam bolje i posle dugih meseci,a silne pare sam davala.
Kada ti strucna osoba sama objasni zasto ne prima novac,a pri tom osetis pravo cudo i pravu promenu posle samo jednog tretmana,e onda shvatis neke stvari.
Naplacivanje dara koji si dobila da sluzis Bogu,tj,da radis Bozji posao pomazuci drugima,je cista zloupotreba(naravno,niko nece odbiti neki dar od srca,ali novac nece primiti).
To je velika odgovornost prihvatiti takav zadatak i mislim da te osobe koje to zloupotrebljavaju vrlo dobro znaju sta rade.Uglavnom ostaju same,bez potomaka,ili to posle placaju njihovi potomci...To je kosmicki princip,no,ova tema je veoma siroka..

ja zaista sebe smatram Srecnom sto sam imala cast da upoznam neke od "takvih ljudi...i to zaista moze da negira sve one "kvazi", zalutale i materijalno orjentisane ljude koji sebe
nazivaju "isceliteljima"...

Ja pricam iz licnog iskustva,poznajem neke dugo cak su me i lecili.
Oni sto naplacuju imaju odlicno objasnjenje zasto naplacuju,i ja sam u to verovala dokle god nisam upoznala PRAVOG iscelitelja.Cak nikada nisam osetila da se osecam bolje i posle dugih meseci,a silne pare sam davala.

znaci slazemo se da ti sto su te lecili mozda nisu bili pravi iscelitelji nevezano sto jesu naplacivali..sto je vecinom tako, a i da nisu naplacivali, to ne bi bilo merilo da su dobri i pravi, jer ne bi ti pomogli u svakom slucaju...

Kada ti strucna osoba sama objasni zasto ne prima novac,a pri tom osetis pravo cudo i pravu promenu posle samo jednog tretmana,e onda shvatis neke stvari.
lepo je kada mozes da osetis promene i pomoc i uz to da neko to radi besplatno..ta osoba zaista poseduje dar, a to nema veze sa tim sto ne uzima novac, ona je samo svesna onoga sto radi, produhovljena i verovatno nije prinudjena od toga da zivi..sretala sam i ja one koji ne zive od toga i koji rastereceno zive i rade to sto im je dato kao "dar" ali i one koji samo od toga zive i zaista pomazu sto ne umanjuje njihovu svesnost jer su kao poklon primile novac a ne stvar...
Naplacivanje dara koji si dobila da sluzis Bogu,tj,da radis Bozji posao pomazuci drugima,je cista zloupotreba(naravno,niko nece odbiti neki dar od srca,ali novac nece primiti).
To je velika odgovornost prihvatiti takav zadatak i mislim da te osobe koje to zloupotrebljavaju vrlo dobro znaju sta rade.

znas, onaj ko zloupotrebljava cisto sumnjam da zna sta radi, da je zaista svestan i da zna, mislim da ne bi smeo to tako da radi...

Uglavnom ostaju same,bez potomaka,ili to posle placaju njihovi potomci...To je kosmicki princip,no,ova tema je veoma siroka..

da, ta tema je bas bas siroka a posledice ne moraju da budu tako "vidne" mogu da budu i suptilnije i teze i drugacije od tog sto si ti navela...

Hm..jedno pitanje, onako direktno..zasto Astromedecina, Solarni i Dejvison se ne prebace na deo sa Natalne karte i uporedni horoskop, prvo jer tamo pripadaju i moraju da ih prate slike a drugo jer se ubih klikcuci napred nazad, tamo-amo, jureci gde treba da odgovaram:oops::oops:sve oklevam da pitam,al' jednom moram...:oops:

imam i ja jedno pitanje... shto ne stavite i vip. za moderatorku? samo mi nemojte reci da treba to admina da pitam... da postavite anketu ovde sa pitanjem za forumashe koga bi predlozili za moda verujem da bi ona pokupila najvishe glasova...

imam i ja jedno pitanje... shto ne stavite i vip. za moderatorku? samo mi nemojte reci da treba to admina da pitam... da postavite anketu ovde sa pitanjem za forumashe koga bi predlozili za moda verujem da bi ona pokupila najvishe glasova...

zamisli samo jos i to...tek onda ne bih imala vremena za odgovore..lepo zvuci da budes "urednik" ali meni to ne lezi,draga,vidi posla koliko imaju, treba ceo ovaj forum odrzavati, pregledati,cistiti, usmeravati,setkati se po netu...a ja dodjem rastereceno, pokupim pitanja i samo prosledjujem odgovore i pored toga zivim svoj zivot i radim svoj posao...Lepo je to ali nesto mislim da ta uloga nije za mene ovakvu...:wink:

Hvala Tosicka na pohvalama, trudili smo se da bude što preglednije. :D

Evo lepim ovu temu, i dalje važi da ovde pišete i pitate sve ono čemu nije mesto na ostalim temama a jeste na ovom podforumu, uključujući i neobavezne "razgovore" tj tzv. chat. :D

Putem ove teme ću vas između ostalog i obaveštavati o nekim sitnicama ...

Elem, emily2, spojila sam tvoju temu sa starom temom o Saturnu a "višak" postova obrisala tako da je sad sve OK. Nisam ovim komentarom htela da kvarim onu temu pa zato pišem ovde. ;)

Za ostale, molila bih vas da čitate i pratite obaveštenja na temi UPUTSTVO ZA LAKŠE SNALAŽENJE, da ne bih i pored toga što tamo piše, konstantno, uvek iznova, na svakoj od tema morala da ponavljam jednu te istu stvar.

Vama je u interesu da stvari bolje funkcionišu i da što pre dobijete komentar na ono što ste napisali, pa je samim tim mnogo jednostavnije da se prvo uputite i u skladu s tim postujete, pre nego da na svakoj temi gubimo vreme u objašnjavanjima. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back