ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav Sajko...jel ti znas da mi kazes za 20.04. jel ti BIK ili Ovan?

i sta su EFEMERIDI???

Efemeride su tabele polozaja planeta ..knjiga u kojoj za svaki dan u prethodnom ili buducem veku stoji kako se planete krecu..ne znam kako bih ti drugacije objasnila..Prvo, 24.04. u ponoc 1979 je Sunce bilo na 29 19 Ovna i pred istek tog dana, vec 21.4 u ponoc uveliko preslo u Bika..Znaci 79 godine bi covek rodjen u 1h ujutru bio Ovan, da uprostim tako , a rodjen u 23 i 45 bio Bik...prema tome..da ne trazim po godistima, od 1900 na ovamo..kad god da je rodjen, treba samo da ukuca svoje tacne podatke , tacan cas i minut rodjenja i tacno mesto rodjenja i dobice na tacnom stepenu polozaj Sunca koji oznacava u kom je znaku rodjen...Kao sto su ti rekli vec, ukucaj podatke na Astrokomu koji jako tacno, ne smem da kazem najtacnije ali vrlo moguce da mu je preciznost podataka koje koristi blizu 99,99%..i dobices jasan odgovor..znak mu je Ovan ako je sunce bilo na 29 stepeni 59 minuta i 59 sekundi Ovna ali ako je 00 stepeni i 00 minuta i 00 sekundi Bika - on je BIK...nadam se da si dobila konacno pun odgovor

Efemeride su tabele polozaja planeta ..knjiga u kojoj za svaki dan u prethodnom ili buducem veku stoji kako se planete krecu..ne znam kako bih ti drugacije objasnila..Prvo, 24.04. u ponoc 1979 je Sunce bilo na 29 19 Ovna i pred istek tog dana, vec 21.4 u ponoc uveliko preslo u Bika..Znaci 79 godine bi covek rodjen u 1h ujutru bio Ovan, da uprostim tako , a rodjen u 23 i 45 bio Bik...prema tome..da ne trazim po godistima, od 1900 na ovamo..kad god da je rodjen, treba samo da ukuca svoje tacne podatke , tacan cas i minut rodjenja i tacno mesto rodjenja i dobice na tacnom stepenu polozaj Sunca koji oznacava u kom je znaku rodjen...Kao sto su ti rekli vec, ukucaj podatke na Astrokomu koji jako tacno, ne smem da kazem najtacnije ali vrlo moguce da mu je preciznost podataka koje koristi blizu 99,99%..i dobices jasan odgovor..znak mu je Ovan ako je sunce bilo na 29 stepeni 59 minuta i 59 sekundi Ovna ali ako je 00 stepeni i 00 minuta i 00 sekundi Bika - on je BIK...nadam se da si dobila konacno pun odgovor

Jesam s obzirom da je rodjen 20.04.1972 u 05:30h ujutru ispalo je da je BIK-BIK , a covek zivi u ubedjenju da je Ovan :D

Pa da ti programi " peglaju" sve - takozvano ratno racunanje vremena, prestupne godine, vracanje vremena napred - nazad u svim zemljama gde se to radi za zakrzljavanje mozga dusu dalo, al sta bi smo mi bez tih instant stvarcica danas. Zato valja proveriti u dva programa - ne skodi zato je astro.com sto se kaze gore zakon.
Jer mnogi programi nisu tacni, neki ti stave asc na ovom stepenu, neki na onom ako si na ivici - problem ili istrazujes simboliku stepenova vrhova kuca pa sve netacno :mrgreen: Al retko ko i ZNA kad je rodjen stvarno u minut, oni sto pisu tamo kad se mi rodimo i koliko im je bezao sat kad nam je mama pogledala u njega, pa kad je stvarno rodjen taj sto je cas Bik, cas Ovan tu se radi reaktifikacija i to je jedino tacno.

Cao svima1Ja sam jarac/bik.Moze li mi neko reci nesto za posao?U desetoj kuci mi je sunce i merkur u vodoliji.U sestoj jupiter,pluton saturn u vagi.Uradila sam na astrodienstu kartyu ali ne znam da je prebacim.Posto u mojoj natalnoj venera slaba a 5 kuca prazna za ljubav bolje da ne pitam:)

hvala DJuro posto vidim da te astrologija bas zanima i da si pored toga upucena,(isto vazi i za Psiha)
interesuje me onako uopsteno o osobi u znakuDEVICE podznak VAGA tipVODOLIJE mesec u RIBAMA

znam da tema nema bas ovakvu namenu ali radoznalost uvek preovlada
znam da su device najorganizovaniji i najposlovniji znak.Vage su diplomate.Mjesec u ribama je velika kreativnost,moc.Ne znam sta znaci tip vodolije.Pogledaj sunce u 12 kuci sta znaci?:cool:

Cao svima1Ja sam jarac/bik.Moze li mi neko reci nesto za posao?U desetoj kuci mi je sunce i merkur u vodoliji.U sestoj jupiter,pluton saturn u vagi.Uradila sam na astrodienstu kartyu ali ne znam da je prebacim.Posto u mojoj natalnoj venera slaba a 5 kuca prazna za ljubav bolje da ne pitam:)
Zasto moje poruke ne izlaze?Interesuje me sta znaci lilith iz seste konjukcija fortuna iz 5 kuce?Eros iz 9 konjukcija MC.:rolleyes:Javite se braco!

Tema UPUTSTVO ZA LAKŠE SNALAŽENJE

Subotica,..zasto pitas???

Zato sto se sve pomera i u odnosu na koordinate, nije raspored planeta "na nebu" odnosno u zodijaku isti sa svake tacke na zemljinoj kugli istog datuma u isto vreme. Zodijak je zamisljena slika neba oko planete Zemlje odnosno polozaj planeta vidjen sa Zemlje :"u krug".
Tako da ako zamislis da posmatras nebo, ono nece biti isto ako ga posmatras iz subotice ili iz nisa, da ne govorimo o Americi i Australiji ili Japanu:) a posebno se ascedent pomera najvise a i polozaj Sunca moze da bude u drugom znaku ako je bas ovako na granici, cek da vidim ja to:))

E jel moze neko da mi kaze koji je ovo znak
20.04.1972. ako je rodjen u 05:30h ????????
raspravljamo se da li je Bik ili OVan.....po astro.com ispada da je dupli BIK?!

On jeste dupli bik po znaku i poznaku, sad podznak mu je na 0.12[nulti stepen] Bika pa mozda ima osobine Ovna. Ne znam kako vi to gledate ali ja imam iskustvo da ljudi "lice" na oba znaka ako im je Sunce ovako na granici cak i do 2 stepena.

Za to moras da postavis celu kartu, najbolje ostavi podatke jer se sa slika sa astro.com-a ne vide precizni uglovi izmedju planeta.

Evo ostavila sam joj gore link do teme sa uputstvima, tamo sve piše + su tamo i linkovi, uključujući i uputstvo za postavljanje karte (tj link do teme).

Astro.com je Ok što se preciznosti tiče ali jedino tabela sa aspektima nije baš uvek praktično upotrebljiva, pa mora sve da se gleda pojedinačno sa karte. Tako da je slika natalne u redu, ali tabelu s aspektima treba uzimati sa rezervom tj uz proveru. ;)

Caos,
ono sto me zanima je kako da nadjem vjeciti horoskop.
mozda je neko vec u ovoj temi pitao ali me mrzjelo da citam sve od pocetka.
Molim vas ako iko zna da mi kaze, trazim ovo vec odavno...

Hvala unaprijed :)

Caos,
ono sto me zanima je kako da nadjem vjeciti horoskop.
mozda je neko vec u ovoj temi pitao ali me mrzjelo da citam sve od pocetka.
Molim vas ako iko zna da mi kaze, trazim ovo vec odavno...

Hvala unaprijed :)

Pa to imas na svakoj tezgi sa knjigama. Kod onih ulicnih prodavaca. Skoro da nisam videla da nekom to nedostaje na stolu sa knjigama :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back