SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
26minuta a nigde mog odgovora 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav Sajko...jel ti znas da mi kazes za 20.04. jel ti BIK ili Ovan?
i sta su EFEMERIDI???
Efemeride su tabele polozaja planeta ..knjiga u kojoj za svaki dan u prethodnom ili buducem veku stoji kako se planete krecu..ne znam kako bih ti drugacije objasnila..Prvo, 24.04. u ponoc 1979 je Sunce bilo na 29 19 Ovna i pred istek tog dana, vec 21.4 u ponoc uveliko preslo u Bika..Znaci 79 godine bi covek rodjen u 1h ujutru bio Ovan, da uprostim tako , a rodjen u 23 i 45 bio Bik...prema tome..da ne trazim po godistima, od 1900 na ovamo..kad god da je rodjen, treba samo da ukuca svoje tacne podatke , tacan cas i minut rodjenja i tacno mesto rodjenja i dobice na tacnom stepenu polozaj Sunca koji oznacava u kom je znaku rodjen...Kao sto su ti rekli vec, ukucaj podatke na Astrokomu koji jako tacno, ne smem da kazem najtacnije ali vrlo moguce da mu je preciznost podataka koje koristi blizu 99,99%..i dobices jasan odgovor..znak mu je Ovan ako je sunce bilo na 29 stepeni 59 minuta i 59 sekundi Ovna ali ako je 00 stepeni i 00 minuta i 00 sekundi Bika - on je BIK...nadam se da si dobila konacno pun odgovor
Jesam s obzirom da je rodjen 20.04.1972 u 05:30h ujutru ispalo je da je BIK-BIK , a covek zivi u ubedjenju da je Ovan![]()
gde je rodjen?Mesto je..
gde je rodjen?Mesto je..
znam da su device najorganizovaniji i najposlovniji znak.Vage su diplomate.Mjesec u ribama je velika kreativnost,moc.Ne znam sta znaci tip vodolije.Pogledaj sunce u 12 kuci sta znaci?hvala DJuro posto vidim da te astrologija bas zanima i da si pored toga upucena,(isto vazi i za Psiha)
interesuje me onako uopsteno o osobi u znakuDEVICE podznak VAGA tipVODOLIJE mesec u RIBAMA
znam da tema nema bas ovakvu namenu ali radoznalost uvek preovlada
Cao svima1Ja sam jarac/bik.Moze li mi neko reci nesto za posao?U desetoj kuci mi je sunce i merkur u vodoliji.U sestoj jupiter,pluton saturn u vagi.Uradila sam na astrodienstu kartyu ali ne znam da je prebacim.Posto u mojoj natalnoj venera slaba a 5 kuca prazna za ljubav bolje da ne pitam![]()
Cao svima1Ja sam jarac/bik.Moze li mi neko reci nesto za posao?U desetoj kuci mi je sunce i merkur u vodoliji.U sestoj jupiter,pluton saturn u vagi.Uradila sam na astrodienstu kartyu ali ne znam da je prebacim.Posto u mojoj natalnoj venera slaba a 5 kuca prazna za ljubav bolje da ne pitam![]()
Zasto moje poruke ne izlaze?Interesuje me sta znaci lilith iz seste konjukcija fortuna iz 5 kuce?Eros iz 9 konjukcija MC.:rolleyes:Javite se braco!
Subotica,..zasto pitas???
E jel moze neko da mi kaze koji je ovo znak
20.04.1972. ako je rodjen u 05:30h ????????
raspravljamo se da li je Bik ili OVan.....po astro.com ispada da je dupli BIK?!
Subotica,....
On jeste dupli bik po znaku i poznaku, sad podznak mu je na 0.12[nulti stepen] Bika pa mozda ima osobine Ovna. Ne znam kako vi to gledate ali ja imam iskustvo da ljudi "lice" na oba znaka ako im je Sunce ovako na granici cak i do 2 stepena.
Caos,
ono sto me zanima je kako da nadjem vjeciti horoskop.
mozda je neko vec u ovoj temi pitao ali me mrzjelo da citam sve od pocetka.
Molim vas ako iko zna da mi kaze, trazim ovo vec odavno...
Hvala unaprijed![]()