ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj, ja o'ma otisla na opciju dijete, ali sporo me nesto povezuje :) Mnogo je sladak onaj mali sa cokoladom na slici, ja se bas odusevim kada vidim da neko sa uzivanjem jede (na sajtu astrozmaj)

Besplatno ZA SVE vas koji dolazite ovde na ASTROLOGIJU morate znati
za sledeca uputstva:
1...JEDINA chat tema ovde je ASTROCAFFE
2...Na ostalim temama pisete samo u veze postavljene teme
3...Postovi sa smajlijima kao odgovor bice brisani
4...Cestitanje rodjendana na temama o znakovima bice brisani
5...Postovi koji sadrze nepostovanje Moderatora i sagovornika
bice brisani a postavljaci posta upozoreni - opomenuti
6...Postovi koji se ne odnose na temu takodje ce biti brisani
7...Postavljanje otvorenih linkova za druge sajtove a u cilju njihovog propagiranja
8...Ne primerno izrazavanje bice sankcionisano
9...Postovi koji krse sve ovo bice brisani bez prethodne opomene..
10..Besplatni su svi saveti

Hvala na razumevanju..

Besplatna lektura- pise se 'neprimereno'. Nadam se da se ovaj moj komentar nije oglusio o tacku 5, jer mi to nije bila namera. Ostale tacke primljene k znanju.

A sto ne moze kao ja sto sam napisala u postu 985 na temi o Jarcevima? Da se cestita na temama o znakovima, a posle neka ucesnici teme pisu o tome sta moze da se zakljuci iz nacina na koji predstavnici odredjenog znaka cestitaju jedni drugima, ne znam? Ili otvori posebnu lepljivu temu samo za cestitanje. I nije mi jasno kako ste to mislili teme o znacima bez chata. Sta to jos moze da se napise o Vodolijama na primer, sto nije bilo napisano u predhodnih 2700 postova? Moras da smislis nesto, ugasice se sve teme o znakovima.

A sto ne moze kao ja sto sam napisala u postu 985 na temi o Jarcevima? Da se cestita na temama o znakovima, a posle neka ucesnici teme pisu o tome sta moze da se zakljuci iz nacina na koji predstavnici odredjenog znaka cestitaju jedni drugima, ne znam? Ili otvori posebnu lepljivu temu samo za cestitanje. I nije mi jasno kako ste to mislili teme o znacima bez chata. Sta to jos moze da se napise o Vodolijama na primer, sto nije bilo napisano u predhodnih 2700 postova? Moras da smislis nesto, ugasice se sve teme o znakovima.

Slobdno chatuj na temam o znakovima ali samo u vezi znaka..
Cestitanje rodjendana odredjenih mozemo svesti u jednu temu
ako se izjasni vise ljudi o tome da zeli,onda nikakav problem..
Cestitanje rodjendana nije u skladu sa temom o znakovima..

A i nije mi jasno zasto tako stroga pravila na Astrologiji. Ovde dolaze bas fini ljudi, i niko ne pravi probleme. Na drugim podforumima ima svakakvih likova, i pisu svasta, pa se oni ne sankcionisu. Ako se ova pravila u potpunosti ispostuju, ovo ce postati suvoparan forum bez duse

A i nije mi jasno zasto tako stroga pravila na Astrologiji. Ovde dolaze bas fini ljudi, i niko ne pravi probleme. Na drugim podforumima ima svakakvih likova, i pisu svasta, pa se oni ne sankcionisu. Ako se ova pravila u potpunosti ispostuju, ovo ce postati suvoparan forum bez duse
Ilo ima tu resenje..
Otvoriti temu o rodjendanima..

nece biti suvoparno, i bez duse, bice malo organizovanije, bez nepotrebnih maratonskih stranica, direktnije, jasnije mozda, usmerenije, onda ce i lakse da se vidi kad je neko nov usao, a ne da se , kad se pojave, ostanu na nekoj tamo strani koju smo vec, mi stalni, pregazili..i znace se tacnije gde ko da postavi pitanje, i oni koji se razumeju i oni koji se ne razumeju u astrologiju..mozda zato treba biti malo ovako kako rade moderatori..

ja se slazem za temu o rodjendanima a komentari o znakovima koji cestitaju i o tome sta pokazuju kao karakteristiku svog znaka i nacina ponasanja, onda mozemo ubacivati na temu o znakovima, onako direktno

nece biti suvoparno, i bez duse, bice malo organizovanije, bez nepotrebnih maratonskih stranica, direktnije, jasnije mozda, usmerenije, onda ce i lakse da se vidi kad je neko nov usao, a ne da se , kad se pojave, ostanu na nekoj tamo strani koju smo vec, mi stalni, pregazili..i znace se tacnije gde ko da postavi pitanje, i oni koji se razumeju i oni koji se ne razumeju u astrologiju..mozda zato treba biti malo ovako kako rade moderatori..

Prave reci u pravo vreme i na pravom mestu..od prave osobe../za../

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back