ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozz svima!
Ja upravo stigla sa posla,onaj famozni prvi radni dan,na novom polozaju(staro radno mesto),od koga sam toliko strepela i imam sta da dozivm-medju prvima pocne da mi zabija noz u ledja i preti upravo ona "drugarica" za koju sam se toliko raspitivala,brinula za njen ljubavni zivot,kacila njenu kartu i smarala vas ovde na forumu za tumacenje....Mnooogo sam se razocarala,nije mi prvi put da se razocaram u nekoga koga volim,ali ovo me je na samom startu dotuklo...jos mi ona najavljuje nove sukobe jer "kako ja nju smem popreko da pogledam".Sto je najgore prica nema veze sa istinom ali ona se iz ko zna kog razloga istripovala ,u fazonu "nisi mi nista rekla ali videla sam ja kako si ti izasla iz prostorije",da sam ostala bez teksta.I ja se sa njom druzila 10 god.,a sada treba da trpim njen inat na poslu...da mi je neko pricao..jos sam potresena..
Ko mi je kriv kada sam glupa,ali morala sam da se pozalim u ovoj nasoj kafanici,inace bih pukla.
Koooonobar,nesto zestoko odmah!
Bas me zanima,moram na nekoj temi da postavim pitanje,gde se u mom horoskopu vidi zasto ja cesto pogresno procenim ljude,ili se oni dobro pretvaraju na duze staze....sta to previdim..kako da se promenim?Ovo ja ozbiljno,necu vise da budem ovca,prava...evo i ovo danas ima da me sekira jos ihihihi..
Hajde ,ziveli vi meni...konobar,pice za sve u kafani..ja castm.

Cestitam Elle77 - napokon i ovde neko ko ima licno znanje.
Posle toliko autorskih postova, zaista si zasluzila da budes mod ovde.
Zelim da ti ovaj poslic donese puno zadovoljstva, a da napomenem i da imas pohvale sa Instituta za vredan rad :lol: Svaka cast!!!

Pokusala sam kao brz odgovor na jedan post, ali ne vidim svoju poruku.
Evo ponovljam, pogledajte sajt sa mnogo kvalitetnih, besplatnih tekstova iz astrologije i drugih zanimljivih tema (magija, prorocanstva, karte, sanovnik...).
.magic-woman.biz[/url]

Nema niko da da pice..umalo se ne srusih, jel sam ja to bila corava, jes da imam naocare ali in ne nosim ili nisam zaista videla da forum ima 108 strana..nesto mi ranije nije bilo toliko..ono, bilo nekih 4-5 sad iskoci brojka i brojka...kad da to ispregledam..dupli pelinkovac sa ledom, jedna kocka..ma dve kocke molim i kriskica limuna ,cela kruzna pa po pola da se davi..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back