ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krinka poslala sam ti poruku na pp,pa virni ako imas vremena.
" negde ne dajes ono sto se od tebe trazi, a to nije radno mesto."-ali sta da dam vezano za posao a da to nije radno mesto i vezano za to?Zbunjena sam.
p.s.Neptun mi je u drugoj kuci.
PUNO HVALA ZA SVE.

Neptun ti je u 3. kuci jer svaka planeta koja je na poslednjih 5 stepeni kuce vise uticaja vrsi na narednu, dok je ovoj (2. kuci) Neptun vec okrenuo ledja i iz nje prakticno izlazi.

Smem li da sugerišem?
Mesec koji vlada tvojom 10. kucom je taj koji otkriva da si pokusala da se postavis majcinski prema njima, da svojom brigom i paznjom zasluzis njihovo postovanje. Greska - otkrila si svoje slabosti. Medjutim, kako to nije uspela ni tvoja majka kod tebe, tako ne uspevas ni ti kod njih. Dakle, kao sto i tvoja majka mora da se nametne tebi (drugacije je ne cenis, ne u meri u kojoj bi ona htela), tako ces i ti vremenom uociti obrazac neophodan za "upravljanje" problematicnom grupom.

Smem li da sugerišem?
Mesec koji vlada tvojom 10. kucom je taj koji otkriva da si pokusala da se postavis majcinski prema njima, da svojom brigom i paznjom zasluzis njihovo postovanje. Greska - otkrila si svoje slabosti. Medjutim, kako to nije uspela ni tvoja majka kod tebe, tako ne uspevas ni ti kod njih. Dakle, kao sto i tvoja majka mora da se nametne tebi (drugacije je ne cenis, ne u meri u kojoj bi ona htela), tako ces i ti vremenom uociti obrazac neophodan za "upravljanje" problematicnom grupom.
Tacno je to sto kazes,zaista,hvala.
Izgleda da cu ipak morati d bidem 'vestica",samo da li ce da upali ili ce da me spale na lomaci pitanje je sad.

hm... samo ljudi koji tripuju da su nezamenljivi mogu sebi da dozvole da na radnom mestu ne priznaju nikakav autoritet...

Potpunom si u pravu Helena,oni( vecina) i te kako tripuju da su nezamenjivi,imaju jake veze i smatraju da ivek mogu da kazu"ma kakva tvoja skoja,sta si ti bolja od mene pa da mi naredis"...i tako nista od organizacuje a to se meni obije kao odgovornoj o glavu.I kome da se zalim kada ja stvarno nemam neke veze na poslu,da kazem da sam tu davno srecom postavljena da radim.Kada se pozalimpretpostavljenima da ja ne mogu da radim ni da dam rezultate u takvoj nedisciplini oni slezu ramenima kao"pa znas ko stoji iza nje",a ja nemam mogucnost za promenu mesta,niti mogu da stignem da odradim svoje i tudje poslove,a one vode abrove i sto se kaze "zabole ih".Poludecu ili cu da postanem tezak terorista....samo fali mi "jak mentor:"..a njega nigde...
Pozz Helena.

Potpunom si u pravu Helena,oni( vecina) i te kako tripuju da su nezamenjivi,imaju jake veze i smatraju da ivek mogu da kazu"ma kakva tvoja skoja,sta si ti bolja od mene pa da mi naredis"...i tako nista od organizacuje a to se meni obije kao odgovornoj o glavu.I kome da se zalim kada ja stvarno nemam neke veze na poslu,da kazem da sam tu davno srecom postavljena da radim.Kada se pozalimpretpostavljenima da ja ne mogu da radim ni da dam rezultate u takvoj nedisciplini oni slezu ramenima kao"pa znas ko stoji iza nje",a ja nemam mogucnost za promenu mesta,niti mogu da stignem da odradim svoje i tudje poslove,a one vode abrove i sto se kaze "zabole ih".Poludecu ili cu da postanem tezak terorista....samo fali mi "jak mentor:"..a njega nigde...
Pozz Helena.

ako si ti odgovorna za njih onda sam mishljenja da imash pogreshan pristup i prema njima i ljudima kod kojih odgovarash za navedene likove jer ne mogu da odgovaram za nekoga na koga ne mogu da utichem... ako taj neko moze da radi kako mu se prohte samo zato shto iza njega stoji "neko" onda neka snosi sam konsekvence on ili taj ko je iza njega... mislim, ne kapiram tvoj problem?! ja odgovaram za troje ljudi josh (osim mene) i nemam problem sa njihovim uvazavanjem mene odnosno svega shto kazem, uradim i sl. pre svega ako sam postavljena na odgovorno mesto to podrazumeva da moraju da me respektuju jer iza mene stoji onaj ko me postavio tu a on je iznad svih nas... valjda je to logichno mada nije jedini faktor... morash da znash da se postavish prema ljudima sa kojima radish ili koji rade za tebe a to podrazumeva mnogo stvari...:)

ako si ti odgovorna za njih onda sam mishljenja da imash pogreshan pristup i prema njima i ljudima kod kojih odgovarash za navedene likove jer ne mogu da odgovaram za nekoga na koga ne mogu da utichem... ako taj neko moze da radi kako mu se prohte samo zato shto iza njega stoji "neko" onda neka snosi sam konsekvence on ili taj ko je iza njega... mislim, ne kapiram tvoj problem?! ja odgovaram za troje ljudi josh (osim mene) i nemam problem sa njihovim uvazavanjem mene odnosno svega shto kazem, uradim i sl. pre svega ako sam postavljena na odgovorno mesto to podrazumeva da moraju da me respektuju jer iza mene stoji onaj ko me postavio tu a on je iznad svih nas... valjda je to logichno mada nije jedini faktor... morash da znash da se postavish prema ljudima sa kojima radish ili koji rade za tebe a to podrazumeva mnogo stvari...:)

Vidis Helena,problem je u tome sto iza mene ne stoji onaj koji me je postavio jer je to uradio po moranju(posle 100 godina,nije vise mogao me ignorise )jer su "vise instance " zbog reorganizacije zahtevale od njega da na to mesto postavi osobu sa odgovarajucom skolom da ih ne zeza inspekcija koja nas u poslednje vreme cesto obilazi.I kako onda da me respektuju kolege(ponavljam neke ,ne sve),ima ih oko 20-ak,kada on stoji po "raznim osnovama" iza mnogih koje misle da su najpametnije,pa ako su do sada mogle bez sefa mogu i sada.A ja,takva kakva sam,jeste da imam kao i svako puno mana ali mrzim nepravdu,ne podnosim izivljavanje da bi neko dokazao da je "glavni",nisam poltron i ne cutim lenstinama(ajde malo,ali kada preteraju),ne stojim u stavu mirno kada "glavni " dodje i sto je izgleda najgore za njega,ne cutim mu na uvrede i podjebavanja kao ostale,tako da ja i takav kompleksas nikako ne mozemo da budemo u ljubavi.Eeeee,ali druge zarad zastite i to i jos mnogo cega "drugog" mogu,pa kako cu ja onda da imam zaledjinu.A oni jos visi od njega gledaju svoja posla i nece da se zameraju,kazu "takvo je vreme".I sta ja onda da radim,a necu nikome da lizem cipele.Jedino da dobijem na lotou pa da ih sve ,onakve kakvi su 'KUPIM".Ma uzas...samo cudo moze da mi pomogne.8-)
A ako neto zabrljaju onda mi kazu kako ja moram da nadjem nacin da ih nateram da rade i da ja za njih odgovaram.Kako bre da ih nateram kada mi se iskeze u lice i odu kod "glavnog " sefa koji ih podrzi,i ja opet nekako kriva.
Ma dodje mi bombu da bacim,bolje to nego da gutam sedative,i to ja koja uopste nisam bez jezika.Sta li bi radila neka mirnija,jahali bi je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back