gost 382857
Aktivan član
- Poruka
- 1.913
a sa vrapcima i golubovima bara bar žive i slatki i vrlo kreštavi zeleni papagaji
![]()
Divni su

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sa vrapcima i golubovima bara bar žive i slatki i vrlo kreštavi zeleni papagaji
![]()

Zavisi od mnogo toga i preopširni su to pojmovi. Postoji više vrsta inteligencije kod ljudi, a Mesec ne i trebalo da je u Vodenim znacima već u Zemljanim ili makar Vazdušnim. Saturn ne bi trebalo da bude u Zemljanim, potrebno je da bude u Vodenim ili pretežno Muškim znacima.
Obrazovanje zavisi od Ascedenta, zatim Treće kuće kao i Devete kuće.
Ako govorimo o ''knjiškom moljcu'', to je tip Device i Blizanca (dakle Merkurovski tip ljudi).
Znaci Intelekta su Blizanac, Devica, Strelac i Ribe.
Što se mudrosti tiče, podrazumeva se odbijanje praktičnih normi (Zemlja) i društvenog statusa (Vazduh) radi samospoznaje i uobličenja onog duhovnog u nama. To su definitivno faktori koji su označeni Jupiterom koji se najviše vezuje za pojam i princip posvećenosti Filozofiji. To je okvir Znanja, samim tim je u pitanju Jupiter.
Psihologija, s druge strane, se vezuje za znak Škorpije. Planete postavljene u znak Škorpije daju odlične analitičare ljudi, dok planete postavljene u Devici daju odlične analitičare situacija.

Nisam znala da ovde dolaziš![]()
Dok ste pricali o odnosu zivotinja i ljudi film Guliverova putovanja iz 1996 godine
vrlo plasticno docarava taj odnos. Sada vidim da je veceras na Prvoj od 22 sata.
Grubo realan film koji daje paralelu izmedju ljudi i zivotinja sa malom notom basne i SF.
si.Planete u vatrenim su više okrenute ka principima telo i um, dakle ako je u pitanju borbena veština koja jača telo i um, to je Vatra. Pitanje je koliko će da izdrži jer ne može da se zadovolji isključivo jednom pobedom, stoga vatra luta gde može da nađe nove pobede.
Vatreni Znaci su vezani za Prostor, a Prostor ispunjava bukvalno sve tako da je veoma teško reći. U pitanju je princip posvećenosti i dinamike.
Sad, kakve Akcije preduzimaju znakovi Zodijaka, generalno, znake Ovna i Lava ne interesuje filozofija bog zna kako, dok Strelac u tome bukvalno uživa i stoga bira da istražuje ne samo o sebi, već i o drugim kulturama. Za Ovna je privlačno da upada u nepoznatu teritoriju, vezuje se za njega Adrenalin. Pitanje je na koji način se aktivira u raznoraznim sportovima. To nije princip ''Ja sam bolji od tebe'', već više princip ''Ja sam Borac i hoću da osvojim''.
Lav je eko ko osvaja šarmom i manirima, poznanstvima, više je socijalan, ali vodi računa o tome kako izgleda. To je vatra Harizme koja je izuzetno bitna u svetu Show Biznisa, tako da se Lavovi odlično osećaju kada su deo nekog filma, muzičke scene, pozorišta itd. Ako to ne ispune, onda će se hvaliti silnim poznanstvima sa uglednim ljudima. Tako da je Duhovnost kod Lava isključivo nešto što se smatra ličnim postignućima, pogotovo ako može da se time pohvali. Slab znak za filozofiranje.
Strelac je gotovo svakifilozof ili živi po principima koji nisu utemeljeni prema tome kako drugi sviraju. Čudan smo mi znak. Strelac voli da bude okružen grupom ljudi i da priča pričice, u tome se oseća super i to ne radi da bi se hvalio ili bio iznad drugih, već želi da svima pomogne i podeli znanje. Bukvalno svaki Strelac kog sam upoznao je takav, osim ako nisu upali u destruktivan cinizam. Ciničan Strelac je opasan. Itd
Ugl nema specifično za znakove Vatre.

Moguce da nisi primetio, ali strelacu je osnova hvalisanje vise nego lavu.

који глумац глуми гуливера у том филму
гледао сам нешто на прескоке један филм где је он у некој лудари и прича шта му се догађало све на путовању.
najbolji smo,
naravno.
mogu da nas mrze
- - - - - - - - - -
jok bre,
strelci se ne hvale,
hvale ih drugi![]()
Da, a uslov da ga puste je da prizna da je izmislio. Sto se kosi sa pricom koju prica jer bi onda bio lazov kao ostali ljudi,
gde je njegov najveci uspeh bio da ga prihvate kao sebi ravnog u plemenu konja.

najbolji smo,
naravno.
mogu da nas mrze
- - - - - - - - - -
jok bre,
strelci se ne hvale,
hvale ih drugi![]()
Nema najboljeg znaka
- - - - - - - - - -
Tiberije srce
Dobrodošao

Planete u vatrenim su više okrenute ka principima telo i um, dakle ako je u pitanju borbena veština koja jača telo i um, to je Vatra. Pitanje je koliko će da izdrži jer ne može da se zadovolji isključivo jednom pobedom, stoga vatra luta gde može da nađe nove pobede.
Vatreni Znaci su vezani za Prostor, a Prostor ispunjava bukvalno sve tako da je veoma teško reći. U pitanju je princip posvećenosti i dinamike.
Sad, kakve Akcije preduzimaju znakovi Zodijaka, generalno, znake Ovna i Lava ne interesuje filozofija bog zna kako, dok Strelac u tome bukvalno uživa i stoga bira da istražuje ne samo o sebi, već i o drugim kulturama. Za Ovna je privlačno da upada u nepoznatu teritoriju, vezuje se za njega Adrenalin. Pitanje je na koji način se aktivira u raznoraznim sportovima. To nije princip ''Ja sam bolji od tebe'', već više princip ''Ja sam Borac i hoću da osvojim''.
Lav je eko ko osvaja šarmom i manirima, poznanstvima, više je socijalan, ali vodi računa o tome kako izgleda. To je vatra Harizme koja je izuzetno bitna u svetu Show Biznisa, tako da se Lavovi odlično osećaju kada su deo nekog filma, muzičke scene, pozorišta itd. Ako to ne ispune, onda će se hvaliti silnim poznanstvima sa uglednim ljudima. Tako da je Duhovnost kod Lava isključivo nešto što se smatra ličnim postignućima, pogotovo ako može da se time pohvali. Slab znak za filozofiranje.
Strelac je gotovo svakifilozof ili živi po principima koji nisu utemeljeni prema tome kako drugi sviraju. Čudan smo mi znak. Strelac voli da bude okružen grupom ljudi i da priča pričice, u tome se oseća super i to ne radi da bi se hvalio ili bio iznad drugih, već želi da svima pomogne i podeli znanje. Bukvalno svaki Strelac kog sam upoznao je takav, osim ako nisu upali u destruktivan cinizam. Ciničan Strelac je opasan. Itd
Ugl nema specifično za znakove Vatre.

Aha, kapiram sad. Stepeni su bitniji od minuta. U stvari, gledati minute je bino samo kada je reč o podeli kuća. Čak i kada je planeta na par stepeni od nove kuće, apsolutno je tačno da se može smatrati da je već ušla u sledeću kuću.
Orbis oko planeta, ma koje da su, imaju isti upliv kao i kada su 4*50' (četiri stepena i pedeset minuta) od druge planete, u ovom slučaju Sunca. Malo je drugačije kada je isključivo Sunce u pitanju i to kada je u nekom znaku. Recimo vaša kćer je na samom kraju Bika, 4-5 minuta kasine i bila bi rođena u znaku Blizanca.![]()
S obzirom da je u Blizancima, to su odmah problemi sa prstima, rukama i plućima. Sad, zavisi u kojoj je to kući. Takođe su problemi sa narodima u znaku Blizanaca (Italijani). Ako su cigarete prisutne, to bi bilo izuzetno opasno jer naglašava preterano konzumiranje cigareta (Saturn pojačava loše uticaje na osobu kada je na Suncu).
U Blizancima može i da ukaže na odsustvo Oca, već u ranom detinjstvu. Takođe ukazuje i na operacije u ranom detinjstvu i moguće operacije, mada zavisi od toga u kojoj se kući nalazi. To će biti, najčešće, ožiljci sa leve strane tela (ako je Saturn u kućama 10, 11, 12, 1, 2, 3), odnosno ožiljke na desnoj strani tela (ako je Saturn u kućama 4, 5, 6, 7, 8, 9) . Kasnije u životu može da donese problem sa vidom.
Sa druge strane, one pozitivnije, daje ljude koji su pretežno pošteni i apsolutno svoji, u blizancima daje apsolutne pobornike slobode (misli, dela, čini, oslobađanje tradicije itd). Trenutnih dve do dve godine i šest meseci se može osećati povećana napetost zbog Strelca ili Jarca (Saturn je u Strelcu), što dolazi kao opozicija (može da bude i neka ljubav ili može da se oseća prisila na nešto, po pitanju posla, ljubavi, treba neka odluka da padne, što se kaže, koja može da promeni život ili se makar takvim čini).
Pozdrav!
čak i ako posmatramo samo po poziciji Sunca u znaku..? I zanemarimo vladara polja koje predstavlja oca, operacije...Čak i ako zanemarimo aspekte...Kakva je to asocijacija?kako bre nema
- - - - - - - - - -
![]()

Zašto neka od prvih asocijacija na Sunce u Blizancima odsutvo oca i operacije?čak i ako posmatramo samo po poziciji Sunca u znaku..? I zanemarimo vladara polja koje predstavlja oca, operacije...Čak i ako zanemarimo aspekte...Kakva je to asocijacija?
sacu vas prijaviti Administraciji
presli ste davno dvadeset`iljada poruka a...
ista kaHvana
![]()

E samo da te pozdravim
Uvek ti se obradujem
- - - - - - - - - -
E sad neću da otvaram kafanu novu
Ko da će to bilo šta da promeni

ooooooooooo tibi baš super što si navratiosacu vas prijaviti Administraciji
presli ste davno dvadeset`iljada poruka a...
ista kaHvana
![]()
nemoj biti drukara 

Tjaossss
Samo vi otvorite kafanu, pa nismo mogli ni oko naziva kafane da se dogovorimo, a zamisli kada svako počne aspekte da tumači na dan otvaranja
ooooooooooo tibi baš super što si navrationemoj biti drukara
![]()

E jbt nije mi palo na pamet da proverim tajming ove naše bajate kafane, kada je psajho otvorio? (prim,aut. tepam mu, nisam sarkastična) Mora da su bili ludi tranziti...Toga se i bojim
Samo će jednog dana da osvane kafana
Kad prestane presija
A za drukanje.....
Tužibaba Jeca.....![]()
neko mora da bude tuzibaba
mda,
ne prilici mi horoskopskom znaku![]()

neko mora da bude tuzibaba
mda,
ne prilici mi horoskopskom znaku![]()
I ja sam to mislila da se Strelac ne bi blamirao da druka za gluposti
Do nedavno